aminnn bebeğiim aminnteşekkür ediyorum canım darısı tüm bekleyenlerın başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn bebeğiim aminnteşekkür ediyorum canım darısı tüm bekleyenlerın başına
hmm güzelmişş benim tende beyaz olduğu için istediğim rengi süremiyorum yabeyaz :)
aynen haklsn ama iste buda bi sinav hayatmzda su askerlikleri btsnde kurtulsakinşallah canım ya motivevimi yüksek tutmaya çalışsamda onun bu davranışlarından çok etkileniyorum günüm berbat geçiyor.. Aradığında hiçbirşey olmamış konuşuyorum mecbur artık..
yoo beyaz tenlilerede cok yakisyor her renk:)hmm güzelmişş benim tende beyaz olduğu için istediğim rengi süremiyorum ya
super soz bencede iyi fikir balim cok sevnyrm adiniza yaa bi yandanda bzmde bi bitseydi cok ozledmevet kuşum 4 gün 22 saat sanırım söz de şu olacak ''ayrı geçen bir seneye inat bir saniye dahi ayrılmamaya''
onlar orda askerlik yaparlarken bizde burda askerlik yapıyoruz lafına inanmazdım ama şimdi fazlasıyla inanıyorum başa gelmeyince anlaşılmıyormuş ya.. bu sınavıda atlatalımdaa uzun bir zaman tatil yapıcam heaynen haklsn ama iste buda bi sinav hayatmzda su askerlikleri btsnde kurtulsak
bende beyaz çok değişik duruyo canım ya siyah bordo o tonlar hoş ama pembe hele pudra pembesi ve krem hiç hiçç..yoo beyaz tenlilerede cok yakisyor her renk:)
aynen oyle safagm durdy sanki azalmyr ya dedeli.olacam:)onlar orda askerlik yaparlarken bizde burda askerlik yapıyoruz lafına inanmazdım ama şimdi fazlasıyla inanıyorum başa gelmeyince anlaşılmıyormuş ya.. bu sınavıda atlatalımdaa uzun bir zaman tatil yapıcam he
söz güzelmişş kızzzevet kuşum 4 gün 22 saat sanırım söz de şu olacak ''ayrı geçen bir seneye inat bir saniye dahi ayrılmamaya''
valla bilmem ben her tene yakistiyroyrm bde beyaz surecgn zaman mat beyazi sur cok hos durur:)bende beyaz çok değişik duruyo canım ya siyah bordo o tonlar hoş ama pembe hele pudra pembesi ve krem hiç hiçç..
şafağı saymamaya çalış bi zaman sonrası baktığında düştüğünü görürsün canım ben kendimi zor tutuyorum bakmamak için :))aynen oyle safagm durdy sanki azalmyr ya dedeli.olacam:)
mat beyazmı hmm... aslında bi denesemmiki deniyim merak ettimvalla bilmem ben her tene yakistiyroyrm bde beyaz surecgn zaman mat beyazi sur cok hos durur:)
kax suan kuzum peki:)şafağı saymamaya çalış bi zaman sonrası baktığında düştüğünü görürsün canım ben kendimi zor tutuyorum bakmamak için :))
aynen dene cok hos duryor kuzum:)mat beyazmı hmm... aslında bi denesemmiki deniyim merak ettim
atarsa 324 canım 24 gün daha geçtimi kurtulucam 300lerden.. mehtap ne oluyor ben onu bilmiyorum bazı kişiler yazmışda kafam karıştıkax suan kuzum peki:)
tamamdır canım en kısa zamandaaynen dene cok hos duryor kuzum:)
bende yazmstm mehtap 30 die :) izne gelecegi zamani saynca mehtap oluyor balim:) bnmde safak atarsa 186atarsa 324 canım 24 gün daha geçtimi kurtulucam 300lerden.. mehtap ne oluyor ben onu bilmiyorum bazı kişiler yazmışda kafam karıştı
super soz bencede iyi fikir balim cok sevnyrm adiniza yaa bi yandanda bzmde bi bitseydi cok ozledm
söz güzelmişş kızzz
AMIN kuzum cok tesekkr ederm :)ayy beğenmenize çoook sevindiimmm, çok sağolun desteğinizi esirgemediniz hep yanımdasınızz inşallah daha güzel günler size olsunn tez zamanda kavuştursun Rabbim
he anladım canım bizim daha kesinleşmedi izin kullanıp kullanmıyacağı... inşallah banada nasip olur şafak 186 demek.. :)bende yazmstm mehtap 30 die :) izne gelecegi zamani saynca mehtap oluyor balim:) bnmde safak atarsa 186