2014 Yarenleri! :)

Slm kızlar. ..
aranızda yeniyim.erkek arkadaşım mayis 15 de teslim olacak acemiliği kayseri çıktı komonda egitm. Şimdiden çekilmez sulu gözlü oldum... Şafak mı? şafak cok karanlık pufff
hoşgeldin cnm aramiza..:)ne guzl sevdicegin yaninda simdilik bunun tadını çıkar, sonra cok ozleniyo..kisa dönem mi bekliceksin?

bndee cokkk iyiyimm askitosumlaaa baristikkkk kiii
nasil bi kitap bu bnde alim denizimm
Google'a sevgili kitabı diye yaz bak incele balımmm:) çok tatlııııı:) ben en büyük asker benim askerimli olanı yaptımmm azıcık eklemelerde bulundummm:) ğerşembeye kdr gelicekmiş:) haftayada vericem kuşuma:) çoooook sevindim barıştığınıza bitanemmmmm:) bi daha üzmeyin birbinizîiii:)

bnde bakim hmn alim ay goksel cok mutlu olur. .insallah kuzum tartisma olmaz artik
nasil bisi kuzum.icini biz mi yazıyoruz nasil oluyo

eniştede benmkinden beter oldu yaa :) herlde şafak accıcık kalmıştr hatta bitmiştir bileee

bnde bakim hmn alim ay goksel cok mutlu olur. .insallah kuzum tartisma olmaz artik
nasil bisi kuzum.icini biz mi yazıyoruz nasil oluyo
İstersen hazırları var istersen kendin hazırlayabiliyosun balımmmm:) karikatürlerle sizi anlatıyo:) tavsiye ederimmmm:) buarada başakımmm lazer için başka bi yerle görüştüm.. Tüm bacak özel kolaltı seansına 500 dedi.. Nasıl sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…