- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
ayda 30veriyorlar bizmkilere kuzum blmyrm baska yerde nasl cekmedi smdiye kadr cigalsn alrm dmsti :)75 Degilmi ya biz bi kez crkmistik 75 vardı hesapta onu çektik neye gore degisiuo ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayda 30veriyorlar bizmkilere kuzum blmyrm baska yerde nasl cekmedi smdiye kadr cigalsn alrm dmsti :)75 Degilmi ya biz bi kez crkmistik 75 vardı hesapta onu çektik neye gore degisiuo ki
300 sandım deli30tl kz yanls yazdm 300 die hahaha alsnlar tapa yapsnlar 30 tlyi neki.30
Yok kuzu ya masrafı oluyor eğer çarşısı olmasa bile dışardan yemek falan istiyorlar hakli olarak çünkü yemekler pek iç açıcı değil sigara icuyorsa hele birdedemez tabi de gönderince de niye gönderiyn diye atarlanır cins biraz benimki
benimki de kızdemez tabi de gönderince de niye gönderiyn diye atarlanır cins biraz benimki
30 az tabi kuzum yani yeme icmesndn baska masrfi olmaz ztn sen dnle beni yicek.yolla hep30-40 tl deyince az gibi ama orda zaten ne masraf olacakki dimi. puf kararsız kaldım ben ya
Bizde de erkan sayıyı mehtapi şafak bende :) ya gidecek eve bu kadar rahat gorusemiycez çünkü e bende eve gitcem zaten İstanbul da is bulsam da calissam :) maşallah kuzu ya azalmışneyi istemiyon kz anlamadm 186 larda falan bzmde kuzum saymyrm bende:) bn izne gelecegi zamani sayiyorm ona odaklandm:)
yok kiz nerdee keske 300 olsa :d300 sandım deli
he kız keşkeeeeyok kiz nerdee keske 300 olsa :d
anladm balim haklsn bitsn istmyn heo gidyn die hakli olarak:) ama is bulursan super olur orda yakn olursnz ne azalmasi kz bana cok geliyor safagm:) mehtbmda 30 gun:))Bizde de erkan sayıyı mehtapi şafak bende :) ya gidecek eve bu kadar rahat gorusemiycez çünkü e bende eve gitcem zaten İstanbul da is bulsam da calissam :) maşallah kuzu ya azalmış
sen nescafeyi yolla sorma bence yapiyorlardr:)he kız keşkeeee
Dur ben yarin sorayim bunu ona ya merak ettim simdi 12 ayin sonunda ancak 360 lira yapar :) bari 5 lira daha versinlerde günlüğü bir lira olsun :) neye yetecekse acaba :)ayda 30veriyorlar bizmkilere kuzum blmyrm baska yerde nasl cekmedi smdiye kadr cigalsn alrm dmsti :)
aynen kz hic vermeseler daha iyi pintilerDur ben yarin sorayim bunu ona ya merak ettim simdi 12 ayin sonunda ancak 360 lira yapar :) bari 5 lira daha versinlerde günlüğü bir lira olsun :) neye yetecekse acaba :)
en azından bi 100 tl göndereyim içim rahat etsin balım :/30 az tabi kuzum yani yeme icmesndn baska masrfi olmaz ztn sen dnle beni yicek.yolla hep
Yok içmiyor sigara kuzum göndereyim yinedeYok kuzu ya masrafı oluyor eğer çarşısı olmasa bile dışardan yemek falan istiyorlar hakli olarak çünkü yemekler pek iç açıcı değil sigara icuyorsa hele birde
benimki de kız
olur balim cok trip atmicagni blyorsan yolla kuzum icin rahat etsin enazndanen azından bi 100 tl göndereyim içim rahat etsin balım :/
Yok içmiyor sigara kuzum göndereyim yinede
Kaç gun izin kullanacak peki ? Ben bu sabah döndüm daha halaanladm balim haklsn bitsn istmyn heo gidyn die hakli olarak:) ama is bulursan super olur orda yakn olursnz ne azalmasi kz bana cok geliyor safagm:) mehtbmda 30 gun:))
Vallaha ya o çocuklar islerini bırakıp gidiyor kimin umrunda :)aynen kz hic vermeseler daha iyi pintiler
MASSALLAH sanslisnki goryon:) 2aydr gormuyorm kz ven bu son izni 12gun var 10gunde rapor alirsa ins 22 gun:)Kaç gun izin kullanacak peki ? Ben bu sabah döndüm daha hala
Daha önce hic boyle birşey oldu mu peki yani lafı gectimi birde hesap boyu biliyonmu ben bikez hizlice aldım hesap noyu çık kızdı ama olsun isi görüldü :)en azından bi 100 tl göndereyim içim rahat etsin balım :/
Yok içmiyor sigara kuzum göndereyim yinede
Bende 40 gün olmuştu kuzu ya yakin ama hep evci alamıyor Malesef aldıkça fırsat oluyor bizde :)MASSALLAH sanslisnki goryon:) 2aydr gormuyorm kz ven bu son izni 12gun var 10gunde rapor alirsa ins 22 gun:)
10 günden daha fazla alabilir ama onu saklasin bence kalan 20 Gin raporuMASSALLAH sanslisnki goryon:) 2aydr gormuyorm kz ven bu son izni 12gun var 10gunde rapor alirsa ins 22 gun:)