Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canıımKizlar merhaba
Merhaba bebegim hosgeldin iyilik safak bitti saat saymaya basladim artik sen nasilsin ne var ne yokmerhaba canıım
merhaba güzelliklerim ben geldiim nasılsınızz?
maşallah kuzucuum, iyiyim ben de yeni hafta başlasın diye can atıyorum ilk defa hoşbuldukkMerhaba bebegim hosgeldin iyilik safak bitti saat saymaya basladim artik sen nasilsin ne var ne yok
Bende vallamaşallah kuzucuum, iyiyim ben de yeni hafta başlasın diye can atıyorum ilk defa hoşbuldukk
ins barisirsnz rn kisa zaman da kuzumIyiyim bende canim nasil olayim işte bildiğin gibi
kuzucum nasılsııınnn?ins barisirsnz rn kisa zaman da kuzum
simdiden gozunaydn tatlm:)Bende valla
iiyiym cok sukur pofudugum sen naslsn :)kuzucum nasılsııınnn?
Tesekkur ederim canim darisi size insallah :)simdiden gozunaydn tatlm:)
INSALLAH kuzum ya :)Tesekkur ederim canim darisi size insallah :)
iyiyim bebeğim ya pastamıza resim ve söz arıyorummiiyiym cok sukur pofudugum sen naslsn :)
pastamiza derken kusum d.gnumu:)iyiyim bebeğim ya pastamıza resim ve söz arıyorumm
inşallah canım kargo göndercem yarınins barisirsnz rn kisa zaman da kuzum
super ne gonderecen balim:)inşallah canım kargo göndercem yarın
inşallah canım kargo göndercem yarın
Bende valla
canim ben seni gormedm hic tanistkmi biz hatrlmyrm da :)kuzum üzülme bizde tartıştık benimkide yazmıyor ilk defa huyu değildir hiç. Bende bu ara bunalımdayım hiç çabalayasım yok
canim ben seni gormedm hic tanistkmi biz hatrlmyrm da :)
hahaha ay alemsn ha :) siz.dsiz.duzelttnzmi aranzi. ins balimHeheh cherrycake ben balım adımı değiştirdim diyetteym kullanıcı adımı gördükçe tatlı isteğim artıyordu bunu yaptım bende