- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
aynen canim ya sen anlatiyon ya sanki bn konusuyorum gibi hissediyorumGaliba oyle canım başka açıklaması yok sanki bunun. Ben neredeyse hiç hakli oldugumu (!) Haatirlamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim ya sen anlatiyon ya sanki bn konusuyorum gibi hissediyorumGaliba oyle canım başka açıklaması yok sanki bunun. Ben neredeyse hiç hakli oldugumu (!) Haatirlamiyorum
Ahhh ahhh akılları başlarına gelir canim inşallahaynen canim ya sen anlatiyon ya sanki bn konusuyorum gibi hissediyorum
sanmıyorum kuzum.bn..ama bnmki telde boyle yanyanayken.trip yapsam kndini parcalar hemen.barisir :)Ahhh ahhh akılları başlarına gelir canim inşallah
Bizde yanyana olunca çok sorun yaşamıyoruz canım da sürekli de beraber olamiyoruz istesanmıyorum kuzum.bn..ama bnmki telde boyle yanyanayken.trip yapsam kndini parcalar hemen.barisir :)
Buda biseydir canim ya en azindan en sancili dönem gcti yavas yavas düzelir inşallah
hepsi mi ayni olur ya canim söyledi ya bi kere artik ben ne desem sen bilirsin der gcer biliyorum huyunu konuşmuyor şimdi de ama ben hakliydim hep böyle oluyor hakliyken bi bakıyorum uzaklaşan trip atan o
Böyle bi kanun var da benim mi haberim yok diyordum bende gecen gün ilk defa yaptığı hataları kabul etti sasirmistim bendeerkekler hep haklıdır hayatım unutma bunu :)) kulagına kupe et ahanda bunu onlar haksız olmak dıye bse bılmezler lugatlarında yok :)
Böyle bi kanun var da benim mi haberim yok diyordum bende gecen gün ilk defa yaptığı hataları kabul etti sasirmistim bende
bi.yola getirebilsek sunlari ahh ahhBizde yanyana olunca çok sorun yaşamıyoruz canım da sürekli de beraber olamiyoruz iste
Binde birr çok sevinmistim halbusiarada kabul ederler anca :)))
Zor ya ben bisey yapmamk istemiyom artıkbi.yola getirebilsek sunlari ahh ahh
nasil olim hastaym uzanmsm kuzum yaaaSen naptin canim nasılsın
Geçmiş olsun canım hayırdırnasil olim hastaym uzanmsm kuzum yaaa
regl donemi kuzum ya ilk gunum byle sanili gecerGeçmiş olsun canım hayırdır
kuzum yapma ama boyle o da anlar elbet..sn alttan.al birazZor ya ben bisey yapmamk istemiyom artık
Ayyyy bilmez miyim çok geçmiş olsun canım benimregl donemi kuzum ya ilk gunum byle sanili gecer
ay sagol kuzum yaaa cok zorAyyyy bilmez miyim çok geçmiş olsun canım benim
Deniyorum bebegimkuzum yapma ama boyle o da anlar elbet..sn alttan.al biraz
Hemde nasıl canım yaay sagol kuzum yaaa cok zor
sen nasilsn balimHemde nasıl canım ya
Iyiyim bende canim nasil olayim işte bildiğin gibisen nasilsn balim