- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
çikolata pudra iç çamaşırı kurabiye bisküvi kek tuzlu pasta selpak yara bandı havlu aklıma gelenler bunlar canım
zaten göndermeden bi listeyi yazarım kuzum burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çikolata pudra iç çamaşırı kurabiye bisküvi kek tuzlu pasta selpak yara bandı havlu aklıma gelenler bunlar canım
bnde yeni gonderdm zaman gecsn gnderrm sende az bekleyeydn yeni ginderdn cnku:)ben bu sefer fazla bişey göndermicem canım ya idare etsin daha yeni gönderdim
yaz yaz canım buluruz bişeyler. ama çok mutlu oluyorlar ya ben havlu aldım parfümümü sıktım mektup yazdımzaten göndermeden bi listeyi yazarım kuzum burdan
dayanamadım ya bide belki aramız düzelir diyebnde yeni gonderdm zaman gecsn gnderrm sende az bekleyeydn yeni ginderdn cnku:)
ay cnm kiyamam duzelir INSALLAH en yakin zamanda kuzum yadayanamadım ya bide belki aramız düzelir diye
inşallah canım yaay cnm kiyamam duzelir INSALLAH en yakin zamanda kuzum ya
yaz yaz canım buluruz bişeyler. ama çok mutlu oluyorlar ya ben havlu aldım parfümümü sıktım mektup yazdım
duzelir balim yaa m.etme sevnr yilladgna buzlar erir INSALLAH :) cocuk gbi cok mtlu olyorlar:)inşallah canım ya
cok acik adrese gerek yok gerci bn mng den yolladm baya bseyler de yolladm daha hala bitirememis yiyor:)bende öyle yaparım kuzum özenirim önce şu arayı bi düzelteydik.
kuzum kargoya verirken adres ne kadar açık yazılıyor. hani tam olarak nasıl yazıcam bilmiyorum
cok acik adrese gerek yok gerci bn mng den yolladm baya bseyler de yolladm daha hala bitirememis yiyor:)
valla kuzum ben cikolata gonderdim bi kakolu bi sade snra 3tane islak mendil 3tane kula temizliyici deodorand aldm snra pismaniye aldm 1 tane 30 tane ucu bi arada mescafe aldm snra hurma aldm seker varya ici kabuklu snra badem sekeri aldm bi kakolu bi beyaz iki tane snra cerez 15tllik aldim ama kuruyemisten aldm onu oyle kuzum hhatrladklrm bunlar:)canım ben ilçeye değil köye göndericem ondan yanlışlık olmasın istiyorum :/
neler göndermiştin balım sen
canım ben ptt şubesşne gönderşyorum ordan alıyor. düzelmeden gönder düzelmesine vesile olur kızbende öyle yaparım kuzum özenirim önce şu arayı bi düzelteydik.
kuzum kargoya verirken adres ne kadar açık yazılıyor. hani tam olarak nasıl yazıcam bilmiyorum
bu sefer mutlu olur mu bilmiyorum kız ilk olunca çok sevinmiştiduzelir balim yaa m.etme sevnr yilladgna buzlar erir INSALLAH :) cocuk gbi cok mtlu olyorlar:)
sevinir kz tabi cocuklar gbi km bzm gbi yapar byle :)bu sefer mutlu olur mu bilmiyorum kız ilk olunca çok sevinmişti
yapan yok mudur kızsevinir kz tabi cocuklar gbi km bzm gbi yapar byle :)
valla kuzum ben cikolata gonderdim bi kakolu bi sade snra 3tane islak mendil 3tane kula temizliyici deodorand aldm snra pismaniye aldm 1 tane 30 tane ucu bi arada mescafe aldm snra hurma aldm seker varya ici kabuklu snra badem sekeri aldm bi kakolu bi beyaz iki tane snra cerez 15tllik aldim ama kuruyemisten aldm onu oyle kuzum hhatrladklrm bunlar:)
yapan vardir da bizm kadr byle gonderen yoktur kz:))yapan yok mudur kız
Insallah canim tsk ederim darisi sizin basiniza :)Hadi gözün aydın canım son ayrılığınız olsun mutluluklar
bilmiyom canım ya mutlu olsunlar dayapan vardir da bizm kadr byle gonderen yoktur kz:))
canım ben ptt şubesşne gönderşyorum ordan alıyor. düzelmeden gönder düzelmesine vesile olur kız