- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
geçmiş olsun canımm.... iyisin dimi dahadaan itibariyle 20lik disime veda ettim kizlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canımm.... iyisin dimi dahadaan itibariyle 20lik disime veda ettim kizlar...
ayy geçmiş olsun canım allah şifa versin yaaan itibariyle 20lik disime veda ettim kizlar...
Almıştım canim bitmemistir daha baya gider o büyük almıştım. Bise gönderme calinir diyodüşüneyim birazz ama aa pudra al bak bebek pudrası terlerse kolları pişik olur
Anladığım kadarıyla güzellîk merkezlerinde ıpl denilen cihaz kullanılıyomuş bebeğim o da garanti değilmişzz kılları uyutuyomuş bi süre snra yeniden çıkmaya başlıyomuş.. Kliniklerde gerçek lazer uygulamaları yapılıyomış.. Ben bi kaç yerle daha görüşücem bakalım..yuh yani kaç günde bir seansa alacaklarmış bebeğim benim görüştüğüm yer buraya yeni açıldı ay sonuna kadar %50 indirimli paketleri 6 seans koltuk altı 90 tl 6 seans tüm vucut ( yuz hariç yarim kol sanırım ) 850 6 seans yarım bacak 350 normalde 1 seans bacak 50 canım tertemiz çok nezih bir merkezdi güzellik merkeziydi suana spa hamam cilt bakımı vb şeyler varmış 12 seans koltuk altına gidicez annemle ilk zamnlar 40 günde bir seans yapıcaz dedi sonra aralıklar artıcak dedi her seansa 90 versen yuh yani para yeter mi bilemedim asla gidemem ben
Geçmiş olsun canıman itibariyle 20lik disime veda ettim kizlar...
geçmiş olsun canımm.... iyisin dimi dahada
saolun bebeklerim şu anda uyusuk oldugu icin bisey yok..ama agrim oluckmis bakalim Allah büyük. .ayy geçmiş olsun canım allah şifa versin yaa
Grçmiş olsun balımmmmmmmm:) darısı başıma olsunnnnn bnmde çektirmem lazımmman itibariyle 20lik disime veda ettim kizlar...
saol bitanemmGeçmiş olsun canım
ne demek canım.. ağrı kesici yutarsın üstüne uyursun tamamdırsaolun bebeklerim şu anda uyusuk oldugu icin bisey yok..ama agrim oluckmis bakalim Allah büyük. .
saol askimm:) gömülü mu sennkiGrçmiş olsun balımmmmmmmm:) darısı başıma olsunnnnn bnmde çektirmem lazımmm
uyumk yok gec saate kdr buz tedavisi yapicam simdiden sisti bile yuzumne demek canım.. ağrı kesici yutarsın üstüne uyursun tamamdır
saol bitanemm
şişerse ağrımaz o zaman canım... bi kaç güne inerdir yauyumk yok gec saate kdr buz tedavisi yapicam simdiden sisti bile yuzum
onuda sordum 2 aletleri varmış aleksandra var ya ondan yaptırmak lazım ıpl uyutuyor evet canım dogruAnladığım kadarıyla güzellîk merkezlerinde ıpl denilen cihaz kullanılıyomuş bebeğim o da garanti değilmişzz kılları uyutuyomuş bi süre snra yeniden çıkmaya başlıyomuş.. Kliniklerde gerçek lazer uygulamaları yapılıyomış.. Ben bi kaç yerle daha görüşücem bakalım..
acemilikte bizimde çalınmıştı jiletin başlığı ama şimdi özel odası dolabı vardı o yuzden rahattım çalınıyorsa gönderme gerçekten yazık oluyo çünküAlmıştım canim bitmemistir daha baya gider o büyük almıştım. Bise gönderme calinir diyo
gecer elbet tatlim zor kisim bittti bundan sonrasinda agri kesiciyle fln idare edicem.şişerse ağrımaz o zaman canım... bi kaç güne inerdir ya
Yarıya kadar çıkmış durumda kuşummm ama o koltuktan çok korkuyomki beeeennnsaol askimm:) gömülü mu sennki
aynen canım Allah şifa versin tekrardann :)gecer elbet tatlim zor kisim bittti bundan sonrasinda agri kesiciyle fln idare edicem.
tsk ederim bebegimaynen canım Allah şifa versin tekrardann :)