- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
bnmki hic cikmamisti balim dusun cok stres yaptim bnde kac gundur neyse ki kurtuldum.Yarıya kadar çıkmış durumda kuşummm ama o koltuktan çok korkuyomki beeeennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnmki hic cikmamisti balim dusun cok stres yaptim bnde kac gundur neyse ki kurtuldum.Yarıya kadar çıkmış durumda kuşummm ama o koltuktan çok korkuyomki beeeennn
Aşırrı pahalı bebeğim yaa tek seansa 600liradan fazla para ödüycem.. Yuhh yani.. Bide anlamadığım biri tek seansa 600gibi bi ücret söylerken diğer yer 10 seansına 650tl diyo.. Şaşkınım doğrusuuu:)
Çok pahalı dimi balımmmm:) yuhhh dedim yaa.. Seans seans ödeme yapıcak olursam seansına 600lirasan fzla ödeme yapıcammmm:-0 sen ne kadara gitmiştin kuşum?
Duygum ilk yakalattiginda tutanak tutuldu mu
yapma ya.. komutanına bağlı kuzucum ya beşinciye affeden de var ilkinde tutanak tutan da nasıl yakalanmış?
rica ederim tatlımtsk ederim bebegim
birsey olmaz hiçç canını skma bebeğim rahat oltutmus ama bse olmamstı bebegm
birsey olmaz hiçç canını skma bebeğim rahat ol
benimde gitmek istediğim yer koltuk altı 30 özel bölge 50 canım gidicem galiba azalma oldu mu sende :)bebegm ben once ozel ve kol altı yaptrdm ozel 50 ko altı 30 ama kac seans gttm blmıyrm :) bacak da 200 heralde kız benımkıde pahalıya gelıoms ha smdı hesapşaynca ahahaha :)) tum vucuda 2000 den fazla verme ama
aman görende büyük birşey oldu sanacak garip valla ben bile sinir oldum şuan canım k.bakmaalmıs bebegm zaten engelı yedım ama vatsaptan :)) vala bunu yumusatmanın bı yolu yokmu ya acımasz oldum ben kmseye acımıyrm artk dıo
8da oyle dedi üst devre olunca gönder cakinir zoruma gider dediacemilikte bizimde çalınmıştı jiletin başlığı ama şimdi özel odası dolabı vardı o yuzden rahattım çalınıyorsa gönderme gerçekten yazık oluyo çünkü
Evet evet bencede8da oyle dedi üst devre olunca gönder cakinir zoruma gider dedi
benimde gitmek istediğim yer koltuk altı 30 özel bölge 50 canım gidicem galiba azalma oldu mu sende :)
aman görende büyük birşey oldu sanacak garip valla ben bile sinir oldum şuan canım k.bakma
basagim askerin nasil? Araniz biraz limoniydi duzelmistir insallahhaynen bnde kuzum ya ..bi oyle bi böyle gidiyo iste
oy kusum gecmis olsun agrin yoktur insan itibariyle 20lik disime veda ettim kizlar...
İlk gittiğim yer 4000tl dedi balım yaa 4000tlye ben çeyizime koltuk takımı alırım ayolbebegm ben once ozel ve kol altı yaptrdm ozel 50 ko altı 30 ama kac seans gttm blmıyrm :) bacak da 200 heralde kız benımkıde pahalıya gelıoms ha smdı hesapşaynca ahahaha :)) tum vucuda 2000 den fazla verme ama
saol bitanemm biraz agrim var ilac aldim simdi gecer heralde..basagim askerin nasil? Araniz biraz limoniydi duzelmistir insallahh
oy kusum gecmis olsun agrin yoktur ins
of kurban olurum kiyamam yaa konusmaya calisin fistigimm insallah bi an once duzelirrrsaol bitanemm biraz agrim var ilac aldim simdi gecer heralde..
yok ya goksel acayip bunalimda.konusmk istemiyorum demisti 1haftadir konusmuyoruz,ama bu sabah arkadaşıyla faceden yaptığı konusmayi gördüm belli i cok bunalmis dayanicak gucum kalmadi fln yazmis yazmis,dayanamadim msj attim bnde ama iletilmedi.
msj attim bnde kuzum konusalim diye,gerci bu aralar bni tersliyo hep ama bi denim dedim sansimi ama iletilmedi msjof kurban olurum kiyamam yaa konusmaya calisin fistigimm insallah bi an once duzelirrr