- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
bende pazartesi gidip ödeme yapıp randevu alıcam ins benimde senınki gibi olur bebeğim yaevet canm benm bttı gıbı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende pazartesi gidip ödeme yapıp randevu alıcam ins benimde senınki gibi olur bebeğim yaevet canm benm bttı gıbı :)
kızlarr nasılsınızz?
ben geldim kizlar
hoşgeldin ... nolduu niye bunaldın yahubende geldim of çok bunaldım kızlar
hoşbulduk canım yemekli misafir geldi bu akşa biraz geç geldiler 20:45 te yeme yendi masa kkıyo kardeşimde saolsun misafir gibi köşey geçmiş oturmuş hiç umrunda degil patavatsız patavatsız konuşuyor çay servisi yaptım aşkım uyucakmış aradım odamda telefon konuştum babam bağırıyor içerde çaya bakın die annemde teyzeme pasta tarifi yazıyormuş oda bakmıyo bende gittm birtek ben miyim evde kalk çaya bak dedim annede heen azarlıyor sen bırak o bakar meyveleri koydum tabaklara yine köşeye geçmiş çayabakmıyor annem ya otur ya oda git dedi sinirledim odama geldimhoşgeldin ... nolduu niye bunaldın yahu
Allaa allaa.... kardeşinde kalkmıyo sana yaptırıyo en sinir olduğum tiplerden biridiiirr... boşver ya takmaa.. sevdiceğin uyumadan konuşun çıkma odadanda hiç bencee.. ben olsam öyle yapardımhoşbulduk canım yemekli misafir geldi bu akşa biraz geç geldiler 20:45 te yeme yendi masa kkıyo kardeşimde saolsun misafir gibi köşey geçmiş oturmuş hiç umrunda degil patavatsız patavatsız konuşuyor çay servisi yaptım aşkım uyucakmış aradım odamda telefon konuştum babam bağırıyor içerde çaya bakın die annemde teyzeme pasta tarifi yazıyormuş oda bakmıyo bende gittm birtek ben miyim evde kalk çaya bak dedim annede heen azarlıyor sen bırak o bakar meyveleri koydum tabaklara yine köşeye geçmiş çayabakmıyor annem ya otur ya oda git dedi sinirledim odama geldim
valla annene bile iyilik yaramıyor bazen bunu anladım aşkım uyudu canım zaman hemen geçsin diyeAllaa allaa.... kardeşinde kalkmıyo sana yaptırıyo en sinir olduğum tiplerden biridiiirr... boşver ya takmaa.. sevdiceğin uyumadan konuşun çıkma odadanda hiç bencee.. ben olsam öyle yapardım
öyledir canım yaa boşver seeenn aayyy yarından sonra kavuşuyorsunuz heee kız bende çok heyecanlanırdım son 1 hafta kalaavalla annene bile iyilik yaramıyor bazen bunu anladım aşkım uyudu canım zaman hemen geçsin diye
ayyy yarın ne yapsam bana fikir ver hadi bebeğim pazartesi yola çıkacak gece inecek canım salı sabah buluşucaz mecbur ayy bazen düşünüp hayal edince kalbim kulaklarımda atıyor benimöyledir canım yaa boşver seeenn aayyy yarından sonra kavuşuyorsunuz heee kız bende çok heyecanlanırdım son 1 hafta kalaa
eksiklerin varmı canım alacağın malzeme flaan ? bide canım ona yemek yapıcakmısın onları düşündünmü :))) salıya çok bişi yok tatlım hemen gelir benimki dağıtım iznine gelirken bende öyle hissetmiştimm kalbimin seslerini kulaklarımda duyuyordumayyy yarın ne yapsam bana fikir ver hadi bebeğim pazartesi yola çıkacak gece inecek canım salı sabah buluşucaz mecbur ayy bazen düşünüp hayal edince kalbim kulaklarımda atıyor benim
yapıyorum canım bu hafta hızlandıracağım artık inşallah yok yok girmiyorum kuzum sadece çok özlediğimi farkettimmkızzz hayıırrr bunalımlara girmek yooookkk ....... bu 3 ay sonunda kavuşuyorsunuz tatlım benim hazırlıkları yaptınmı barii
hay Allah ya aramadı mı daha hiçblmyrmkı kavga edıoduk :))
özleniirrr özlenmezmii canımmm aaaahh ahhhhhhh ..... ne hazırlığın var kız merak ettimyapıyorum canım bu hafta hızlandıracağım artık inşallah yok yok girmiyorum kuzum sadece çok özlediğimi farkettimm
hediye aldım o hazır canım ay yemek filan yapmıcam konuşmaktan filan onlara zaman kalmazmış öyle diyor banakendime bakım yapmam lazım agda filan pazartesi mi yapsam yarın mı bilemiyorum pazartesi okula gidicem diye kaşlarımı filan halledicem salı 12 gibi buluşuruz dedi sabah kuaföre föne gidicem kafam karıştı yarın nasıl geçicek diye diye düşünüyorum aslındaeksiklerin varmı canım alacağın malzeme flaan ? bide canım ona yemek yapıcakmısın onları düşündünmü :))) salıya çok bişi yok tatlım hemen gelir benimki dağıtım iznine gelirken bende öyle hissetmiştimm kalbimin seslerini kulaklarımda duyuyordum
hiç canım ya pasta siparişi verdim giyeceklerimi falan ayarlıyorum menü ayarlaması ertesi günün planlaması vsözleniirrr özlenmezmii canımmm aaaahh ahhhhhhh ..... ne hazırlığın var kız merak ettim
hmmmm bence yarın yap ağdanı pazarteside yüz bakımını yaparsın son işlemler yanii... salı sabahıda erkenden saçlarını yaptırırsın 12 ye hazırsınhediye aldım o hazır canım ay yemek filan yapmıcam konuşmaktan filan onlara zaman kalmazmış öyle diyor banakendime bakım yapmam lazım agda filan pazartesi mi yapsam yarın mı bilemiyorum pazartesi okula gidicem diye kaşlarımı filan halledicem salı 12 gibi buluşuruz dedi sabah kuaföre föne gidicem kafam karıştı yarın nasıl geçicek diye diye düşünüyorum aslında
hoşgeldin kuzummm:)ben geldim kizlar
iyi diyelim iyi olsun tatlım sonunda 90 lara düştük çok şüküriyi olmaya çalışıyorum canımm sen nasılsınn ?
hoşgeldin tatlıımmmm
hoşgeldin kuşum hayırdır?bende geldim of çok bunaldım kızlar
pasta siparişimi kız şekilli yada resimlimi olucak özlediği yemeklerden yaparsın artııkhiç canım ya pasta siparişi verdim giyeceklerimi falan ayarlıyorum menü ayarlaması ertesi günün planlaması vs
sende hoşgeldin bebeğim ya bi panige kapıldım yarın nasıl geçecek ne yapsam diyehoşgeldin kuzummm:)
iyi diyelim iyi olsun tatlım sonunda 90 lara düştük çok şükür
hoşgeldin kuşum hayırdır?
hoşgeldin kuzummm:)
iyi diyelim iyi olsun tatlım sonunda 90 lara düştük çok şükür
hoşgeldin kuşum hayırdır?