- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
Anladim canim benim tamamen kavustugunuzda buralari unuymak yok ama :))tezkere ekimde kismetse kuzum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim benim tamamen kavustugunuzda buralari unuymak yok ama :))tezkere ekimde kismetse kuzum:)
şubat canım. sizin?:) sizin tezkere hangi aydi kuzum
yok kiz untrmym hem daha cook burdaym gelmesne cok var dha:) sizn tezkere hangi aya gelioduAnladim canim benim tamamen kavustugunuzda buralari unuymak yok ama :))
ekim balim bizimdeşubat canım. sizin?
ekimde gideydi bizimkideekim balim bizimde
Bende burdayim baya uzun bi sure izin kullanmazsa martin basinda gelicekyok kiz untrmym hem daha cook burdaym gelmesne cok var dha:) sizn tezkere hangi aya geliodu
kz oylee deme bnmki agustosta gidecekti ne gzl ksmet.olmadi ama bnde aklma gelnce.diyorm keske agustosta.gideydi die .d ksmet hem aramzda.cok fark.yok 3ay var tekekimde gideydi bizimkide
gecer zaman kuzum su gbi :)Bende burdayim baya uzun bi sure izin kullanmazsa martin basinda gelicek
az mı len 3 ay bizimkide kasım da gidecekti tecilini bi hafta erken bozdurmuş olsaydıkz oylee deme bnmki agustosta gidecekti ne gzl ksmet.olmadi ama bnde aklma gelnce.diyorm keske agustosta.gideydi die .d ksmet hem aramzda.cok fark.yok 3ay var tek
Gecmesinde baska bi dilegim yok canim yagecer zaman kuzum su gbi :)
ayni hesap bizmde ayni tecilini erken bozsaydi aguststa gidecekti:)az mı len 3 ay bizimkide kasım da gidecekti tecilini bi hafta erken bozdurmuş olsaydı
gecer gecer bi 10naya indirse recep tayip super olurdu:)Gecmesinde baska bi dilegim yok canim ya
hemde çook iyi olurduuu umutluyum halagecer gecer bi 10naya indirse recep tayip super olurdu:)
ne güzel baya geçmiş olacaktı kasımda gitseydiayni hesap bizmde ayni tecilini erken bozsaydi aguststa gidecekti:)
bende umutluym halaa:)hemde çook iyi olurduuu umutluyum hala
saglik olsun be balim:) skma caninine güzel baya geçmiş olacaktı kasımda gitseydi
aynen canım hayırlısısaglik olsun be balim:) skma canini
hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz umutlarlaa...bende umutluym halaa:)
salak ya ara vermedim ayrilmadimda ama konusmayalim diyo nasil bi mantik bn çözemedim