hahaha kaşınma kızgaliba genel pofi ben böyle birşey görmedim ay yazsa da uğraşsam biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha kaşınma kızgaliba genel pofi ben böyle birşey görmedim ay yazsa da uğraşsam biraz
aynen mayısta böyle geçer inşallahaynen kiz nisana yeni girdik nasil bitti anlamadm ben vallaha
banane bananehahaha kaşınma kız
INSALLAH tatlimmm:)aynen mayısta böyle geçer inşallah
INSALLAH tatlimmm:)
seninki dha belli dglmi ne zaman gelecgi kuzum izne
bayramda canım inşallahseninki dha belli dglmi ne zaman gelecgi kuzum izne
1 hafta oldu otobuse bindigim andan itibaren ozluyom kiiizzz 2 ay mi ah anammm:) hem yeni gormussun saylr kz tabi iyi olacan bn 2 aydir gormuyorum yarimi
aynen 2 ay dile kolayyy mayisla birlikte 3 ay olacakk:))1 hafta oldu otobuse bindigim andan itibaren ozluyom kiiizzz 2 ay mi ah anammm
az kaldi sayilir kizz:)bayramda canım inşallah
saymıyorum ya ben banane çok geliyor yoksa gözümeaz kaldi sayilir kizz:)
Kiz ne zaman goruseceksiniz siz :))) masallah yaa biz napicaz bakalimaynen 2 ay dile kolayyy mayisla birlikte 3 ay olacakk:))
haziranda kismetse kavusacazzz:)Kiz ne zaman goruseceksiniz siz :))) masallah yaa biz napicaz bakalim
normalde cok ama napalim saymiyalm daha iyi :Dsaymıyorum ya ben banane çok geliyor yoksa gözüme
aynen saymamak daha iyi kız ciddennormalde cok ama napalim saymiyalm daha iyi :D
1ay kalmis kizz iyi iyi :)) tezkere ne zaman pekihaziranda kismetse kavusacazzz:)
tezkere ekimde kismetse kuzum:)1ay kalmis kizz iyi iyi :)) tezkere ne zaman peki
haklisin kz saymyrm benaynen saymamak daha iyi kız cidden
bende biri sorunca bakıyorumhaklisin kz saymyrm ben
:) sizin tezkere hangi aydi kuzumbende biri sorunca bakıyorum