- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
bende iyiyim ALLAH a sukur kuzum nasil.gidyr bkim:)İyiyim kuzucum sen nasılsıın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiyim ALLAH a sukur kuzum nasil.gidyr bkim:)İyiyim kuzucum sen nasılsıın :)
amin inşallah bebeğimm hepimiz mutlu olalım inşallahhhaynen tatlim MASSALLAH size hep mutlu olursunuz INSALLAH:)
Sağ salim birlikte atlatalım şu dönemi de başka birşey istemiyooruuum :))evet ya yüzyüze kadar hiçbir şey etkili olmuyorrr
toparlarsınız kuzum inceksiniz çıkçaksınız ne dalgalar atlatçaksınız bir bakmışsınız bitirmişsinizzz
su salak cocugu aklıma getirmegülüşlerimizi solduranlar utansın canım
ay sagol ttlim senin de kandilin mubarek olsun INSALLAH:) aynen zaman hemen gecsn zamanla sorunm var benim:)bendee iyiyim canısı çok şükürr,kandilinde mübarek olsun bu aradaa ne olsun günlerin çabucak geçmesini bekliyorum
iyi canım ya ne olsun ölmedik sürünüyoruz sen nasılsın bakalımhos buldum pasazade hanimmm nnasilsn bakalm:)
İnişli çıkışlı günler yaşıyoruz canım 2 günlük bir ayrılık yaşadık barıştık geri işte şafak oldu 264 beklemedeyiiim işte :)bende iyiyim ALLAH a sukur kuzum nasil.gidyr bkim:)
aklına getrmek için bahane aramasan canımsu salak cocugu aklıma getirme
baya inişli çıkışlı ilerliyoruz zaten pofievet ya yüzyüze kadar hiçbir şey etkili olmuyorrr
toparlarsınız kuzum inceksiniz çıkçaksınız ne dalgalar atlatçaksınız bir bakmışsınız bitirmişsinizzz
aynen olmedik surunyoz .d ne olsun be balim cok sukur iyiyim sevdcek gelse gorsem ozlem gidersem daha da iyi olacamiyi canım ya ne olsun ölmedik sürünüyoruz sen nasılsın bakalım
deme öylee kız geçer be ben şafak saymıyorum nasıl bi rahatlıksa yani anlamadımay sagol ttlim senin de kandilin mubarek olsun INSALLAH:) aynen zaman hemen gecsn zamanla sorunm var benim:)
az kaldı mavişim biraz daha sabıraynen olmedik surunyoz .d ne olsun be balim cok sukur iyiyim sevdcek gelse gorsem ozlem gidersem daha da iyi olacam
tm tmm balim getirmiyorum o kimmm yaaklına getrmek için bahane aramasan canım
baya inişli çıkışlı ilerliyoruz zaten pofi
amiin inşallah kuzuummm♥Sağ salim birlikte atlatalım şu dönemi de başka birşey istemiyooruuum :))
toparlayacaksınız inan bana şu sıralar nazara mı geldik nedir herkes sorunluaklına getrmek için bahane aramasan canım
baya inişli çıkışlı ilerliyoruz zaten pofi
daha iyi tahminin kac safak da :)deme öylee kız geçer be ben şafak saymıyorum nasıl bi rahatlıksa yani anlamadım
İnşallah meleğim inşallah :) Hayırlısıyla herkes sağ salim bitirsinde Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :)amiin inşallah kuzuummm♥
toparlayacaksınız inan bana şu sıralar nazara mı geldik nedir herkes sorunlu
tabiiki canım yazana kadar onu düşünmek yok. ona cezatm tmm balim getirmiyorum o kimmm ya
internettekiler 305-300 arası diyoo benim hesap 330-325 öyle canımdaha iyi tahminin kac safak da :)
az mi:) kz haziran a az mi kaldo guldurme.beni bak sayanmdm guldum hattaaz kaldı mavişim biraz daha sabır
evet kız topikteki herkes sırayla bozulup düzeliyoramiin inşallah kuzuummm♥
toparlayacaksınız inan bana şu sıralar nazara mı geldik nedir herkes sorunlu
anladim kurtulyon az kalms tatlm 200lere.dusmene:)internettekiler 305-300 arası diyoo benim hesap 330-325 öyle canım