- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
merhaba pofiiiiiiiiimerhaba güzelliklerimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba pofiiiiiiiiimerhaba güzelliklerimmm
agrisi olmasinda sis onemli degil kuzumyüzün biraz şişecek canım ağrısı çok olmaz diye biliyorum
Bilemiyorum tatlım valla yalan söylüyorsada kendı derdıne ne diyim :)yanı soylemez canm ama ılgnc yanı 2 ay gecmez kı ckarmaları gerek neyse belkı ora oyledır canm
nasılsın canım napıyosunn?merhaba pofiiiiiiiii
birazcık ağrısı illaki olur canım ama napalım mecburagrisi olmasinda sis onemli degil kuzum
iyiyim canım müzik dinliyorum sen napıyorsun bakalımnasılsın canım napıyosunn?
hoşgeldin bebeğim♥Hayırlı kandiller fıstıklar ben geldim :) :*
ben de bebeğimm, ne dinliyorsun Türkçe mi yabancı mı?iyiyim canım müzik dinliyorum sen napıyorsun bakalım
hoşgeldin bebeğim♥
ben de bebeğimm, ne dinliyorsun Türkçe mi yabancı mı?
mabel matiz dinliyorum canım. of neti bitti galiba benimkinin ben duştayken ödemeli atmış şimdi arıyorum açmıyorhoşgeldin bebeğim♥
ben de bebeğimm, ne dinliyorsun Türkçe mi yabancı mı?
iyiyim bebeğim ya hep aynı işte oturuyorum sevdicek arasın diye bekliyorum sen nasılsın napıyosun?Hoşbuldum fıstığım nasılsın :)
hay Allah yaa dur bakalım müsait olur belki inşallah konuşursunuzzzmabel matiz dinliyorum canım. of neti bitti galiba benimkinin ben duştayken ödemeli atmış şimdi arıyorum açmıyor
İyiyim tatlım bende biraz önce aradım mesaj atmasını bekliyorum bende aynı :)iyiyim bebeğim ya hep aynı işte oturuyorum sevdicek arasın diye bekliyorum sen nasılsın napıyosun?
biz acıyı bal eylemisizbirazcık ağrısı illaki olur canım ama napalım mecbur
sanmıyorum canım uyumuştur şimdiye hof konuşamıyoruz kaç gündür ağız tadıyla kavga bile edemiyoruzhay Allah yaa dur bakalım müsait olur belki inşallah konuşursunuzzz
ay güldürdün kız beni Allah iyiliğini versinbiz acıyı bal eylemisiz
iyi bakalım bebeğim ben de aradım askeriyeyi o beni arayacakmış bekliyorum öyleİyiyim tatlım bende biraz önce aradım mesaj atmasını bekliyorum bende aynı :)
ay kıyamamm, bak teskereciyiz sözde ama bu hafta içi 3 gün hiç konuşamadık düşün artık oluyor öyle zamanlar malesefsanmıyorum canım uyumuştur şimdiye hof konuşamıyoruz kaç gündür ağız tadıyla kavga bile edemiyoruz
ben iki haftadır sesini duymuyordum şükür duydum bugun :)iyi bakalım bebeğim ben de aradım askeriyeyi o beni arayacakmış bekliyorum öyle
ay kıyamamm, bak teskereciyiz sözde ama bu hafta içi 3 gün hiç konuşamadık düşün artık oluyor öyle zamanlar malesef
ayy neden kiiiii ne askerlikmiş beeeeeeeiyi bakalım bebeğim ben de aradım askeriyeyi o beni arayacakmış bekliyorum öyle
ay kıyamamm, bak teskereciyiz sözde ama bu hafta içi 3 gün hiç konuşamadık düşün artık oluyor öyle zamanlar malesef
gul bebekim gul ..gülmek gibisi yokay güldürdün kız beni Allah iyiliğini versin