- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
hayırlı olsuuuuun diye üstüne bassınbence arama kuzum bakalım o ne yapacak?
haha aynen kızz yeni bot gördün mü üstüne basıp siftah yap dedim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsuuuuun diye üstüne bassınbence arama kuzum bakalım o ne yapacak?
haha aynen kızz yeni bot gördün mü üstüne basıp siftah yap dedim bende
anlıyorum canım arada bir geliyolar yazayım ne olacaksa olsun diyorsun ama yazma onsuz olabileceğini görsün amaaan zamansız birazdan yazar nasıl olsa diye düşünüyordur şimdi obnde vazgectim kuzum ne bilim ya sıkıldım bu durumdan
aynen biliyorum ki oyle dusunuyo ama bzn hyr kesinlikle yazmicam diyorum baznde acaba yazsam.mi ne kaybederim diyorumanlıyorum canım arada bir geliyolar yazayım ne olacaksa olsun diyorsun ama yazma onsuz olabileceğini görsün amaaan zamansız birazdan yazar nasıl olsa diye düşünüyordur şimdi o
hangimiz öyle düşünmüyor ki zaten belkide tam o yazacakken sen yazmış olacaksın. Bekle ki ne kadar kırıldığını ne kadar üzüldüğünü anlasın sen zaten elinden geleni yaptın daha ne yapacaksın. vatsapta falan çevrimiçi oluyor muaynen biliyorum ki oyle dusunuyo ama bzn hyr kesinlikle yazmicam diyorum baznde acaba yazsam.mi ne kaybederim diyorum
whatsapi kaldirdim ilk tartistigimiz gun ertesi gun neden kaldirdin dedi bnde herkes cok.bunaldi.cekiliyorum iste dedim..bn bunalmadim vs sadece biraz dusunelim dedi..bu zmna kdr her tartismada hep bn yazdim eger bu sefer yazmazsam gercekten kirildigimi anlicak..insallah dayanabilirimhangimiz öyle düşünmüyor ki zaten belkide tam o yazacakken sen yazmış olacaksın. Bekle ki ne kadar kırıldığını ne kadar üzüldüğünü anlasın sen zaten elinden geleni yaptın daha ne yapacaksın. vatsapta falan çevrimiçi oluyor mu
dayanabilirsin güveniyorum sana başka türlü anlamayacak seni ne kadar kırdığınıwhatsapi kaldirdim ilk tartistigimiz gun ertesi gun neden kaldirdin dedi bnde herkes cok.bunaldi.cekiliyorum iste dedim..bn bunalmadim vs sadece biraz dusunelim dedi..bu zmna kdr her tartismada hep bn yazdim eger bu sefer yazmazsam gercekten kirildigimi anlicak..insallah dayanabilirim
aynen kuzum iyi geldi.size sormak o.anlik yazma istegi gecti cok sukurdayanabilirsin güveniyorum sana başka türlü anlamayacak seni ne kadar kırdığını
beklemede kalalım canımaynen kuzum iyi geldi.size sormak o.anlik yazma istegi gecti cok sukur
bna gelirlerse bn yazım sana sen durdur bni tatlim: )beklemede kalalım canım
tabiiki canım bize danışmadan yazmazsın di miiiiiiibna gelirlerse bn yazım sana sen durdur bni tatlim: )
yok balimm yazmam tabiki sana sorcam sozz :)tabiiki canım bize danışmadan yazmazsın di miiiiiii
tamam canım çok sıkılıyomyok balimm yazmam tabiki sana sorcam sozz :)
niye tatlim hayırdırtamam canım çok sıkılıyom
yapacak bişey yok canım ne biliyimniye tatlim hayırdır
he ya aynen havalarda kotu..ay bn bide cumartesi gunu 20lik disimi aldircam onun korkusuda varyapacak bişey yok canım ne biliyim
gömülü mü canım? ay çok geçmiş olsun şimdidenhe ya aynen havalarda kotu..ay bn bide cumartesi gunu 20lik disimi aldircam onun korkusuda var
Aynen oyle canim ya ilk gonderdigim zaman buraya gelmistim birbirimize destek olmustuk bizde pazartesi 9 da otobus var canim biletimizi ayarladik pazatesi gece 2 de inecek sali sabah bulusucaz canim
gomulu tatlim ameliyatla alicak ay cok.korkuyorumgömülü mü canım? ay çok geçmiş olsun şimdiden
yüzün biraz şişecek canım ağrısı çok olmaz diye biliyorumgomulu tatlim ameliyatla alicak ay cok.korkuyorum