- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
ay o postalların içinde ayakları ne hale gelcek kim bilir sıcaktayazın çok daha zor olacak sanki ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay o postalların içinde ayakları ne hale gelcek kim bilir sıcaktayazın çok daha zor olacak sanki ya
tamda ona göre şarkıymışş heeegörünce çok gülceksin demişti esmerim biçim biçim ölürüm esmer için diye şarkı söylüyorum ben de ona
aynen canım ben pudra almıştım koku yapmasın terlemesin diyeay o postalların içinde ayakları ne hale gelcek kim bilir sıcakta
tamda ona göre şarkıymışş heee
bizde aldık kuzum mantar falan olmasın diye yaz kış giyilen çoraplardan da aldık ama yine de zor onlar için çok ağır kız ben elime aldım da aboo dedim bu neaynen canım ben pudra almıştım koku yapmasın terlemesin diye
oda gülüyodurr :)))) kız sıcak havalarda ayrıyeten bi postal daha veriyolar daha hafif daaha ince benimki öyle demişti
bizde aldık kuzum mantar falan olmasın diye yaz kış giyilen çoraplardan da aldık ama yine de zor onlar için çok ağır kız ben elime aldım da aboo dedim bu ne
Hani bana bacağını atcaktın küçük hanımmmbunalmis beyfendi konusmak istemiyomus
valla kısa dönemlere vermiyorlar galiba güzelim, yazlık kıyafet bile vermiceklermiş, garibim uzun kollu gömlekle dolaşcak sıcaktaoda gülüyodurr :)))) kız sıcak havalarda ayrıyeten bi postal daha veriyolar daha hafif daaha ince benimki öyle demişti
aaaaa kız gönderme şansın varmıı ona baaya iyi olur onun içinvalla kısa dönemlere vermiyorlar galiba güzelim, yazlık kıyafet bile vermiceklermiş, garibim uzun kollu gömlekle dolaşcak sıcakta
7/24 ayaklarında bide çok gıcık bişey
bizde aldık kuzum mantar falan olmasın diye yaz kış giyilen çoraplardan da aldık ama yine de zor onlar için çok ağır kız ben elime aldım da aboo dedim bu ne
salak ya ara vermedim ayrilmadimda ama konusmayalim diyo nasil bi mantik bn çözemedimCanım arada geliyorlar bunlara. Benimki de izne geldiğinde telefonda konuşuyorduk yanında abisi arkadaşı vardı bana bağırıyor her dk mesaj atmak zorunda mıyım içimden gelmiyor vs diye. Sonra konuştuk bana bu sefer diyor sinirliyken öyle oluyor bilmem ne ama gönlünü almıştı. Canım benim anladığım kadarıyla askerlik nedense erkeklerde özgüven patlaması yaptırttıyor
valla öyle bi şansımız varsa gönderirim tabi ama şuan tam bilmiyoruz nasıl olacakaaaaa kız gönderme şansın varmıı ona baaya iyi olur onun için
bacak mi o neyyyyyHani bana bacağını atcaktın küçük hanımmm
öğrenirsiniz canım zamanlaaaa :)valla öyle bi şansımız varsa gönderirim tabi ama şuan tam bilmiyoruz nasıl olacak
yeni bot satın almış askeriye onlar çok güzel diyo benimki ama 95 / 2 lere dağıtılacakmış sanırım. özenmiş garibim7/24 ayaklarında bide çok gıcık bişey
ay aklıma ilkokul halimiz geldi öyle deyince güldüm vallahi nerde satılıyormuş alalım yavrucaklarımızayeni bot satın almış askeriye onlar çok güzel diyo benimki ama 95 / 2 lere dağıtılacakmış sanırım. özenmiş garibim
yazma canım bence bekle bakalım. Yazsan bile ne diyeceksin kikizlarrr erkek arkadasim.bana kisa bi sure dusunelim demisti sizce bn dusundum konusalim mi desem yoksa o yazana kdr beklesem mi bi fikir verin litfenn
bence arama kuzum bakalım o ne yapacak?kizlarrr erkek arkadasim.bana kisa bi sure dusunelim demisti sizce bn dusundum konusalim mi desem yoksa o yazana kdr beklesem mi bi fikir verin litfenn
haha aynen kızz yeni bot gördün mü üstüne basıp siftah yap dedim bendeay aklıma ilkokul halimiz geldi öyle deyince güldüm vallahi nerde satılıyormuş alalım yavrucaklarımıza
bnde vazgectim kuzum ne bilim ya sıkıldım bu durumdanyazma canım bence bekle bakalım. Yazsan bile ne diyeceksin ki
tmm kuzum ssbredicem arada geliyolar böylebence arama kuzum bakalım o ne yapacak?
haha aynen kızz yeni bot gördün mü üstüne basıp siftah yap dedim bende