2014 Yarenleri! :)

Aynen kuzum hele senin pofimin daha az ayni dönemin ama hayırlısı yaa muhakkak bir sebebi vardır beklememizin uzatmamizin :)
 
neden ki canımm :/
ya canım ben boluda oturuyorum oda Erzincanda nasıl gidicem hem ona , gelebilirsem geliyim dedim ama demez olaydım nasıl kızdı bilmediğin yer ulaşımı zor yakına çıksaydı gel derdimde fln dedi yani bana canım... bende korktum açıkcası erzincan pek bilindik yer değil Allah korusun başıma bişi gelse bir yerdende ulaşamam düşündüm bunlarıda .. ustalığa kaldık canım anlaşılan yani...
 
Günaydın bebgim sıkma canını geçecek bu günlerde geleceginizi düşün
 
Vallamıı canıımmm komutanlar aratırsaa çok çok iyi olur telin başından hiç ayrılmıyorum sesliye ayarladım hemenn... bi sesini duyim tamamdır biraz rahatlıycam iştee..

Evet canım inşallah sıra gelip arayabilmiştir canım :) telefonu Ayırma yanından zati :)) ayrıca akşam aradı mı peki?

yavrummm nasılsınn

Iyiyim kuzum sen nasılsın :) şafakdaşım

Aynen kuzum hele senin pofimin daha az ayni dönemin ama hayırlısı yaa muhakkak bir sebebi vardır beklememizin uzatmamizin :)

Aaa tabi muhakkak bir sebebi vardır.. Belki sizin için daha iyi olacaktır bu durum Rabbim hayırlısını verir :) bu arada ailen biliyor mu Sevdiceğini nişan düğün var mı gelince inşallah :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…