2014 Yarenleri! :)

Kıııııız yasak değil mi öyle? Nasıl yaptınız bakiyim? Hangi komutandan aldınız izni? Bana en ince detayına kadar anlat bizde dneyelim bebeğimmmmmm:)
Bölük komutanından almış kuzum belgelere abisini yazdırmış ama komutana nisanlim gelecek demiş o da tamam ortalarda gozukmeyin yeterli demiş direk çıktı beminki sonra albayın habercisi sorun çıkarttı ama hallettik kuzum kimsecikler yoktu yani ikimiz basbasaydik :)
 
Eneeee ne güzel kıııız:) biz annemizle babamızla gittik ya:) komutanlarla tanıştık hep çaylarını kahvelerini içtik:) albayı çok sevdim yaa.. Adam koskoca albay ama halk adamı yani:) kendine çok iyi bir eş seçmişsin dedi bana:) çok mutlu oldum :) :) ihihihi :)
 
Dimi kuzum yaa :) yoktur :) denetim mi varmış yine ya hic demedi zaten telefonun da bozuldu konuşamıyorum pek :/ ama iyidir aşkım yaa :)

Evet kuzum denetimler var her askeriyenin başkadır belki de kütahyada 23Martta başlıyormuş:) Ferah tut içini kuzum bişi yoktur inşallah:)
 

Deniiziiimmmm:)
 
sorma balim bende oyle ama sabir kusum bi haziran a girelim devami hemen gelir:)
Sabırsızlıkla temmuz ayını bekliyorum damlammm:) çağlartoşum ozmn izne gelicek 1 haftalık falan:) koskoca 1 hafta geçirmiş olucaz:) evci izninde doyamıyom tadı damağımda kalıyo aşkımınnn:)
 
iyiyim canım benim işyerinde telefon çalmadığı zaman diliminde kitabımı okumaya çalışıyorum sen nasılsın napıyorsun bakalım
iyi yapiyorsun kuzum bnde iyiym sukur:) kolay gelsin bnde daha yeni dnlenyrm is yerinde sakinlesti bura bi gelim yaniniza dedm:)
 
Sabırsızlıkla temmuz ayını bekliyorum damlammm:) çağlartoşum ozmn izne gelicek 1 haftalık falan:) koskoca 1 hafta geçirmiş olucaz:) evci izninde doyamıyom tadı damağımda kalıyo aşkımınnn:)
kiz bnmkide temmuzda gelecek ayni denk gelecek demek ne kadan guzel:) bnmki ya bayramdan once ya sonra gelmeyi dusunyor bayramda gelmeyi dusunmuyor smdi gelse kaynanamgl akrabalrna goturur bizi hep ondan:) hayrlisi be gulum gelsin hemen su temmuz da ozlem gidrelim kuzum yaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…