2014 Yarenleri! :)


Ya dün beni aradı saçma sapan triplerde askerde diye mi ben anlamadım ki :KK43: Taktığı şey bak göz kalemi sürme demiş bende sürmüşüm. Neymiş eskiden yaptığım şeyleri takmış gitme demiş gitmişim falan.

Kuzum ni sakin ol dur bakalım aramadimi hala

Aradı bacuuu ama triplerde çocuk :KK43:

Abidik gubidik şeyleri takıyormuş kafaya yani belli oldu. Sonrada dedi konuşamıyorum internete girince konuşuruz rahat rahat vs.

Kız çatlak biz ne konuştuk bekliyemedn mi gelmesini sormak için catladn dayanamadn tabi:) kızım beklenen gelmesin o yüz yüze konuşun anlatr smdi uzaktan olmaz byle
Evet şimdi saçma sapan konuşuyor bir de olmadı bir şey diye bağırıyor hey Allah'ım yaaa. Ayın 2sinde burda olacak bakalım bende uzatmıcam normal konuşcam gelince konuşuruz artık.
 
ALLAH kolaylik versin diyeyim simdiden :) Nereye gidiyor askerin hem KISA donem mi gidecek neden Gec sevk tarihi bu kadar?

Sağol :) Erzincana gidicek uzun dönem canım aslında 4 şubatta gidicekti bizde anlamadık e devletten baktık marta çıkmış bende bilmiyorum yani
 
sana gunaydiinn tatlimmm :) iste bana o dedikleri icin eskisi gibi olmak icin yalvarsin bekliyorum heyecanla bekliyorum beni 9:27de aradi bende acmadim beni telefon basinda sanmasin diye bidaha ararsa kiz ne der catliycam artik :)))
Anlar anlar canım merak etme :KK51::KK51: iyi yapmışsın naza çek kendini biraz :KK69::KK69:
 
günaydınnn arkadaşımmm :KK15: eheheh sırf bu yüzden her haftasonu o da bizim yazlıkta olur, bu yaz gelmeyecek diye kudurucak iyice ama napalım yaaaa ben de istiyorum deniz sahill :KK53: çok dikkatli ol şekerimm ben bi de vitiligo hastasıyım bu yüzden en yüksek faktörlüleri sürüp çıkıyorum o yüzdendir herhalde ki en fazla kızarırım :KK23:

Aman beee kuzucummm sen kendini biliyorsun boşver bakan baksın güzele bakmak sevaptırrrr :KK16::KK16: :-):-)
Evet tatlım en yüksek faktörü kullan sende dikkat etmek lazım o_Oo_O
 
Aman beee kuzucummm sen kendini biliyorsun boşver bakan baksın güzele bakmak sevaptırrrr :KK16::KK16: :-):-)
Evet tatlım en yüksek faktörü kullan sende dikkat etmek lazım o_Oo_O

ehehehhe biz bile kız gördüğümüzde süzüyoruz napalım o kadar olcakk artık dimi :KK53: haftasonu gidiyorsun dimi elbise bakmaya
 
e baya az kalmış canım Allah kavuştursun :)
amin canım ama askerlik yeni bitirdi beni yemin ederim bu ne ya son günlerde daha çok kavga eder olduk noldu deyince şafak sıkıştırıyor ben napayım şafak sıkıştırıyorsa benim suçum ne . kusura bakma bi anda deli gibi yazdım bunları da
 
X