- 13 Eylül 2009
- 645
- 144
Ilk tüp denemem benim .. 11 gün gonal f iğne kullandım son 5 gün içinde cetrotide diye iğne de yaptım göbekten 11 gün sonunda yumurta toplandı 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 8.günüm.. Toplama işleminden sonra ilaçlar devam etti.. Folibol, elevit, perdnol, tetra .. Crınone jel, bi de hergün progynex diye kalçadan iğne oldum transferden sonra yine 5 gün kullandım bunları sobra tatra ve prednol ü bıraktım.. Diğerleri aynı devam ve. Enox 4000 diye göbekten iğne eklendi .. Özelde yaptırdım ben canım ... Ama sonradan biten ilaçlarımı sağlık ocağında yazdırdım ...
canım teşekkür ederim yardımın için.ben de dü iğnelere başladım.gonal f göbekten kendim yapıyorum.merional var onu da kalçadan yaptırıyorum.5 kutu gonal f,10 kutu merional ve çatlatma iğnesine 657 tl verdim raporlu.iki iğneyi de akşam 7 gibi vuruluyorum.7-9 arası olması lazım dediler bana.size böyle bir saat vermişlermiydi.salı kontrolüm var.inş her şey yolunda gider.senin 11.günün sanırım bu gün.inş hayırlı haberlerini alırız canım...