Günaydın kızlar başımdan gecen olayı anlatıcam ve bi şey danışıcsm bana yardımcı olurmusunuz ?
Benim yaşım 26 bir yıllık evliyiz ve eşimde sperm sayısı az olduğu için tüp bebek önerildi istanbulda özel hastahanede 2 Haziran'da tüp bebek tedavisine başladık ve hersey yolunda gitti 3 yumurta toplandı ve 3 de döllendi.19 Haziran'da Dr kaç tane transfer istediğimi sordu ve ben iki tane istediğim için iki tane transfer edildi diğeri ise donacak halde olmadığı için atıldı ben o kadar tutunacağından emindim ki hani bende bi sorun yok Dr %70 tutma ihtimali verdi bu arada bizim tayinimiz ağrıya çıktı ve transferden sonra taşındık (ben hiç bi iş yapmadım ) ve görümcemde kalmaya başladım ve görümcemde hamile olduğunu yeni öğrenmişti ve durmadan naz yapmaya başladı midem bulanıyor vs yok annem sana bakmasın bana bakacak senin annen sana baksın benim uzanmamdan bile rahatsız olup laf sokuyordu anlıycağınız düşündükce ağlıyorum
transferimden sonra kabız oldum çok kötü bi şekilde hocamı aradım ilaç kullandım o biraz iyi geldi ama 1 Temmuz test günümde test yaptırdım sonuç negatif Dr Ağustos'ta tedaviye gel tekrar deniyelim dedi şuam adet oluyorum ve görümcemde beni çok yıpratıcı için ist gidip onun evinde kalmak istemiyorum bu yüzden mi bilmiyorum tüp bebek yaptırmak istemiyorum bana bi fikir verin sizce ne yapayım hamile görünce bi garip oluyorum eşime ben tüp istemiyorum diyince tamam dedi ama çok üzüldü onada kuyamıyorum bilmiyorum bana yardımcı olun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi