- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
cok detayli bilgilendirilmedim ama bak bu siyah noktalar yumurtalarin dedi :) hersey yolundami dedim onemli olan yumurtalarin kalitesu ve soermle birlesmesi dedi. gonal-f kulkaniyirum 5 tane olmustum bitti bendekiler devam etcez dedi ilave etti ucretli olarak 240 bayildim 1 kutu gonal-f aldim catlatma ignesi disindaki menagon ve citroid mi nedir bunlarada bugun basladim. persembeye kadar vurulcam persembe kontrolum var. bakalim ne olcak? yaa stres yapmayin diolar ama ben malesef basaramiyirum. manevi olarak skinti bide extra nadraflar cikinca madfi skinti da eklenio gelde stres yapma !! cok agladim bugun :''(
Ahhhhhh cnmmm bnmmmm allhhh yar ve yardimcimiz olsun bana bakarsan bnm suan 5 kurusum yookkk sadece 3 milyarim var agustos diyorum ama bulabilirsem yapcam bulamazsam amnnnn allh yardim eder olmassa kiredei cekeriz biliyrsun bnmbilk ve daha 1senelik ewliyiz borclarimiz daha biteli 3 4 ay oldu sikinti illki olcak ama aglama allha sukur ac degiliz acikta degikiz bizimle 1ekmegi paylascak ewimizin nesesini nimetimizi hayrli ewlatlar yolunda ilerliyoruzki allh bize demesinki. Ben size ucsuz bucaksiz nimetler yarattim siz aklinizi kullanmadiniz demesin biz elinizden geleni yapiyruz allhim yakarislarimizi duysunn inss peygamber efendimizin suyu yuzu hurmetune el acip dua edip allhtan hayirli ewlat dileyenlerin dualarini kabul etsinn inss aglama bu yolun sonu guzel inss