- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
Seninki daha kotu kuzum benim ben memlekette degilim neyse ki ama simdi sen aklina bunlari takma guzel seyler dusun insaallah eylulde buraya hamis oldugumuzu yazacagz ondan sonrasi hikaye olacakaynı dertten bende müzdalipim cnmm. anneler gene anlayışlı oluyo destek veriyo ama kaynanalar egggiki de bir arayacanı geleceni düşündükçe delleniyommm pofff
Seninki daha kotu kuzum benim ben memlekette degilim neyse ki ama simdi sen aklina bunlari takma guzel seyler dusun insaallah eylulde buraya hamis oldugumuzu yazacagz ondan sonrasi hikaye olacak
İnsaallah esinannende kalmana razi olur onlarin yaninda rahat uzanirim diye baskasinin yaninda uzanamam saygisizlik olur diye filan dedüşünmeden yapamıyom cnm ne yapsam bilemiyom allahım yardım etsinn. şölee ikiz ikiz bebeler versin rabbim bizee aminnnn
Ben geldiiim. Bebegimi aldim geldim inşallah birakmaz hic beni :)
Gecen sefer 5.gun embriyosuydu bu kez de öyle olur diye gittim ama 3.gunde transfer yaptılar. 4 hucreliymis kaliteliymis. 4hucreli ne demek bilmiyorum aslında ama umarım iyidir . Allah hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek cuma günü.
Ben geldiiim. Bebegimi aldim geldim inşallah birakmaz hic beni :)
Gecen sefer 5.gun embriyosuydu bu kez de öyle olur diye gittim ama 3.gunde transfer yaptılar. 4 hucreliymis kaliteliymis. 4hucreli ne demek bilmiyorum aslında ama umarım iyidir . Allah hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek cuma günü.
bugün adetimin 2. günü kontrole gittim. kist yok başlayabiliiriz dedi. hemsıre dozları yazdı yarın aksam başlıcam iğneye. puregon 200 doz günde vurulucam gobekten. ctesı-pazar-ptesi-salı kullanıcam carsamba sabah kontrole gıdıcem usg ve e2 kan testı yaptırıcam. bıde folık asıt ve bebe aspirini verdi. onları kullanıcam. hastane cok kalabalıktı bugün beynim döndü :S
İnsaallah esinannende kalmana razi olur onlarin yaninda rahat uzanirim diye baskasinin yaninda uzanamam saygisizlik olur diye filan de
İnsaallah her sey cok guzel olur saglikla tamamlanir
cnmm gözün aydın olsun rabbim tamamına erdirir inşallah darısı bizlere. tedavi sürecin nasıl geçti cnm anlatırmısın .
İnşallah canım.
Amin canım hepimiz için inşallah. 9gun Puregon merional ve son 4 gun de cetrotaid kullandim.yumurtalarim hızlı gelişti ve Çarşamba günü yumurtalarim toplandı bugün de transfer oldu. Hayırlısı inşallah bundan sonra bekleme sureci basladi. Bu benim ikinci denemem son olur inşallah. Oncekinde eve Igneci geldi . Sadece evin içinde hareket ettim falan ama bugün hemşire ignenizi yaptirmaya gidebilirsiniz , ağır olmadikca is yapabilirsiniz dedi. Oyle denicem bakalım ne olacak. Hayırlısı Allahtan hepimize
valla cnm benim niyetimde söylememek ama benim eşimin ağzında bakla ıslanmaz daha diorki tedaviye başlayıncaa annem sana bakar diyoıyyy bende dedim valla başlamam o zman tedaviye neyee :)
Rabbim emeklerimizi boşa çevirmez inşallah .bu arada sen ne kadarlı evlisin sizde sorun neydi
3 yıl dolmak üzere. Sorun esimde Sperm sayısı düşük. Benim de yumurtam az dedi doktor ama ilac kullanıyorum şuan yumurtam fazla diye :/
Canım tedavi sürecinde kimsenin bakmasına ihtiyac yok, eşin telaşlanmasın :) benim kendi annem bile bilmiyor,ben ilk transferden önce komposto yaptım kendime eve yiyecek depoladım 1 hafta gidip gelmedim kimseye, işimiz var misafir gelecek vs uydurduk bişiler :) ama sana çat kapı geliyorlarsa en iyisi annende kalman. Ben doktorumada sordum aileye söylemeyi düşünmüyoruz diye en iyisini yaparsınız dedi :) eşin sana sadece azcık psikolojik destek olursa allahın izniyle kolayca atlatırsın inşallah. Kendini güçlü hissediyorsan kesinlikle söyleme kimseye millete laf anlatmak süreçten daha stresli ve yorucu emin ol
canım hoş geldin :) adetin 2-3 ü günü yumurta büyütücü ilaçlara başlanıyor sonra adetin 10-15. gün arası senin yumurtalarının büyüme hızına bakılarak toplanıyor bu sefrde embriyo gelişimine bakılarak genelde 3. ve 5. gün transfer oluyor sonra 12 gün
cok cok tskler ayin 7sini bekliyorum nerlerde basliorsunuz arkdslar istanbul tup bebek giden baslicak olan var.mii
hayirli olsun canim. bende istanbil tup bebek merkezindeyim. bugun 3. ignem. pazartesi kontrolum var. sende aret beyin.hastasi midin?
Ignelerle aran nasil.xnm ogrendinmi :)
Candanote merhaba. Ben bügün sordum doktoruma. Mikroenjeksiyonda döllenme ihtimali klasik tüp bebeğe göre daha yüksekmiş. bilgin olsun.
Kızlar güzel haberlerle gelmedimGüzel haberlerle gelesin Helen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?