Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi akşamlar herkese nasılsınız baaaalımmm...ben bugün gittim hastaneye ilk iğneme başladım...
yaaaa kıskandım bak seni :) ben daha olmadım bgn doktorumla konuştum iğne yapmıştı geçen hafta... bgn 8-9 gün sonra olursun mrk etme dedi 15güne olmazsan görüşelim dedi ben de haftaya randevumuz var sizle zaten dedim o da merak etme ozaman bakarız dedi bgn iğneden sonra 9.günüm gelen giden yok hah bide hamile oluyomuşum popomla gülerim artık :)
Iyi geceler kızlar
Tedaviye başlayanlara, tedavi için bekleyenlere vee tedavideki herkese bol şans ve mutlu haberler diliyorum.
Ben yarın hastaneye gidiyorum bakalım transfer olacak mı?
hadi hayirli olsun canim. bende dun basladim ignelere asagi yukari ayni zamanlarda ilerlicez, konusup paylasalim gelismeleri :)
adet oldum yarın sabah hastaneye gıdıcem bakalım neler olacak yorucu bi maraton benı beklıyor sonucunda mutlu olurum ınsallah hepımız ıcın mutluluk+bebek diliyorum
ayyyyyyyyyy inanmıyorum canımmm benimde pazartesi kontrolüm varhayirli olsun canim. bende dun.ilk ignemi oldum pazartesi kontrolum var. senin kontrolun ne zaman ?
Hayrli olsunnnn xnmm bnmm hadi bismillahhh
canım hoş geldin :) adetin 2-3 ü günü yumurta büyütücü ilaçlara başlanıyor sonra adetin 10-15. gün arası senin yumurtalarının büyüme hızına bakılarak toplanıyor bu sefrde embriyo gelişimine bakılarak genelde 3. ve 5. gün transfer oluyor sonra 12 gün
cok cok tskler ayin 7sini bekliyorum nerlerde basliorsunuz arkdslar istanbul tup bebek giden baslicak olan var.mii
Sagolasin cnm dualrim senle bebisini al gelllll inss hic birakmyin birbirnizi <3
Ben de geldim agustosta ilk denemeyi yapacagiz son okur insaallah ilkinde olumlu sonuc alirim Allah hepimizin yardimcisi olsun hatunlar hicbiriniz hayal kirikligina ugramayalim insaallah
ayyyyyyyyyy inanmıyorum canımmm benimde pazartesi kontrolüm var
teşekkür ederim kuzummm inşallah hayırlı olur..
canım hoş geldin :) adetin 2-3 ü günü yumurta büyütücü ilaçlara başlanıyor sonra adetin 10-15. gün arası senin yumurtalarının büyüme hızına bakılarak toplanıyor bu sefrde embriyo gelişimine bakılarak genelde 3. ve 5. gün transfer oluyor sonra 12 gün
cok cok tskler ayin 7sini bekliyorum nerlerde basliorsunuz arkdslar istanbul tup bebek giden baslicak olan var.mii
canım hayırlısı olsun inşallah :) ben eskişehir acıbademdeyim canım :)
Sağol canım inşallah artık bende hamileyimmm diyebilmek istiyorum. Hayırlısı inşallah
Canım tedaviye başladığını söylemesen olmaz mı? Eşinle konuşmalısın bu konuyu. Biz söylemedik iyiki söylememişiz diyoruz şimdi. Bu stresle sinirle tedaviye başlarsan olmaz kendine moral vermen lazım.
canım benim eşinle konuş kimseye söylemeyin ben ilk denememde saf gibi söyledim hakkaten rahat vermediler kaynanam zırt pırt arar özellikle yanında insanlar varken bak bak ilgili kaynana hesabı arkasına insan takar gelir güya bana bakmaya geliyo eltimler sağolsunlar hergün arar nasıl oldun diye bide ilk denemem olumsuz oldu zaten üzgünüm hani diyeceğim o ki hepsine laf anlatmak zorunda kalıyosun kendi derdin yetmezmiş gibi her kafadan bi ses çıkıyo bu defasında kimseye söylemedik dünya varmış diyorum hiiiç sesinizi çıkarmayın eşinle sen bil yeter canım
ankara da yaptıran ve yaptıracak olan arkadaşlar var mı?
cnmm benim niyetimde sölememek ama benim kaynana zırt diye gelir haber ne etmez bende şimdiden bunalımlara girdim evde yatsam heran bunlar gelecek diye rahat edemem en iyisi annemde kalmak .ama eşim ne der bilmiyorum. eşim tarafı çok kalabalık bide ordu gibi bir gelince on onbeş kişi gelirr.. en iyiysi biraz daha beklemek mi acabaaa
Kizlar ya ben de soylemek istemiorum ama esime bu konuyu acamadim cunku benim annemler biliyor soylesen art niyet oldugunu dusunur belki ama ben de herkese yani her arayana defalarca ayni seyleri anlatmak istemiyorum simdilik bir tek annem ve kizkardeslerim biliyor ben soylemeyecgm ama kesin esim soyleyecek hakkiniza hayirlisi diyelim ne diyelim