canımmmm nasılsın adet oldunmu başladınmı tedaviye... bu arada evet millet anca laf yapar tantana yapar ama al şu parayı benimde bir faydam olsun canım demezler anca vır vır vır vırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
gerçekten çok saçma sapan iş yapmışlar... zaten tedavi sürecide çok saçma ya o kadar uzun sürenin hiç bir anlamı yokmuş gördüğüm kadarıyla ve orda fazla umursamıyolarmı dikkatmi etmiyolar anlamadımmm... imkanın varsa merkezini değiştir bence...
canim biseyi cok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim...
benim bugun transferim son anda iptal edildi..birdahaki sefere mikro denenecek ve ben.isimi sansa birakmak istemiyorum..elimden geldigince biseyler denemek istiyorum...senin sari sutu kullanimindan sonraki sonucunda gayet iyiymis...
simdi ben tekrar 3 ay sonra tedaviye basliycam eylul sonu gibi...bu ari sutunu ne zaman kullanmaya baslasam fayda eder???? birde sen puregondan once yumurta baskilayici igne kullanirkende ari sutunu kullandinmi ayni anda???
yani tedavinin basindan sonuna ilk gununden itibaren araliksiz kullandinmi ari sutunu??
Amin kafunder amim canım rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
bugun saat 12 de embryo transferim vardi ama biraz once telefon geldi embryo yok tedavi iptal oldu dediler.cok.uzgunum( hoscakalin...
kızlar adet oldum ben iftar yemeğimi yerkenperşembe doktora gidicem Allah izin verirse
arkadaslar merhaba, su an hastanede sirami bekliyorum. bi aksilik olmazsa bugun basliyorum tedaviye her zamanki gibi dualariniza talibim.. sizde benim dualarimdasiniz :)
yok kesmiycem zaten,eylulde randevu alicaz tekrar bu sefer mikroenjeksiyon yapicaz dedi doktorum...
sagol canim Allah razi olsun..sizin sonuclariniz guzel olur insallah...Canım benim çok geçmiş olsun.. Senin adına öyle çok uzuldumki bilemezsinseni teselli etmez biliyorum ama kısmet herşeyde vardır bir hayır diyebiliyorum.. ben biseye uzuldugumde ancak hayirlisinin bu şekilde oldugunu dusunup teselli ediyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun biraz hayal kirikligi yasadim ama yola devam edicem canim pes etmem...Ya neden mikro yapmadılar ki bastabizim yan komşumuz un 17 senedir bebeği olmuyordu simdi 4 aylık bi oğlu var bencede kesme umudunu
sagol canim Allah razi olsun..sizin sonuclariniz guzel olur insallah...
bugun biraz hayal kirikligi yasadim ama yola devam edicem canim pes etmem...
basta mikro yapilmamasinin sebebi gecen sefer 7 yumurtadan 3 u dollenmisti o yuzden.ama bu sefer doktor yinede gecen seferki dollenen embryosu azmis yine yaridan daha azi dollenirse birdahakini mikro yapariz demisti.ama bu sefer bir tane bile dollenmedi malesefiste bilseler boyle olacagini zaten mikro yaparlardi..artik bundan sonraki yada sonrakiler mikro olucak hep...
Havva ne güzel beklenen gün geldi desene:) ben daha olamadım maalesef
aynen öyle canım gerçi vermesinler aman kaşığıyla yedirip sapıyla gözümüzü oyarlar onlar amaan herkes yerinde sağolsun bana bulaşmasınlarda..... ya benim kırmızılar gelmedi daha bekliyorum hala
kızlar inşallah sizde hemencik adet olursunuz canlarımmmm adet belirtileri varsa korkmayın daha çok az kalmıştır
yok canim merkezle alakasi yok.her ulkenin prosedur ve uygulamasi farkli demekki.burda uzun protokol 30-40 gun arasi suruyor..benimki bugun transfer olsaydi 32 gun surmus olacakti mesela... yani.umursamamak degilde uygulama boyle herkese yani...onlarda ellerinden geleni.yapiyorlar nankorluk etmemek.lazim sadece tek uzuldugum keske icsi icin birdahaki seferi beklemeseydiler hemen bu sefer yapsaydilarda yumurtalar bosa gitmeseydi ...neyse artik olan oldu uzulmek fayda etmiyor...iyi tarafini dusunuyorum artik.orucuma kaldigim yerden devam edicem...insallah birdahaki sefere olur...
Sen hangi ilaçları kullaniyodun havva yazmıştım ama bulamadim
Mrb arkadaşlar 5 gün önce transferim gerçekleşti 2 tane embriyo gonderdiler ne alaka bilmiyorum ama bacaklarimda bi ağrı var böyle bi durum yaşayan varsa yazabilir mi bu arada ramazaninizda mübarek olsun :)
Valla cumartesi gününden beri varda gelemedi gitti iste:)
kızlar inşallah sizde hemencik adet olursunuz canlarımmmm adet belirtileri varsa korkmayın daha çok az kalmıştır
gonal f cetrotide raporumla bunları aldırdı doktor canımmyarın başliycam yarında yazarım doktora gidicemya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?