aaaaaaaaaaaa ne diyosun canım bu nasıl oldu ya inanılmaz üzüldüm ben neden böyle oldu o kadar uzun tedavi yaptılar
bi dakka.. vazgeçmiş gibi yazmak niye? daha yolumuz var gideceğimiz. umutsuz olmayın lütfen.
vazgecmedim canim ama umudumun bir kismi kayboldu bugun sanki
inşallah bitanem hepimizin olsun inşallah
yok olmasın.. Doktorunuzla görüşün. nedn olabilir, ne yapılabilir diye. en imkansız denilen insanlar bile bugün çocuk sahibi olabiliyor. bu yüzden sakın umudunuzu kesmeyin.
haha o kadar hastane maceramdan sonra ben bile kesmemişken
arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacam kısmetse ama şimdiden çok tedirginimrapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirim. yoksa tüp bebek tedavisi bayaga masraflı kısmende olsa devletin faydası iyi oluyo . kayseride olan var mı aranızda arkadaşlar
allah yardımcın olsun canım ben kayseridenim hangi hastanede yaptıracan tedavini bende başlıycam inşallah eşimi ikna etmeye çalışıyorm.
yok kesmiycem zaten,eylulde randevu alicaz tekrar bu sefer mikroenjeksiyon yapicaz dedi doktorum...
valla cnm karar veremedim bana kalırsa acıbademde yaptırayım diyorum ama bakalım hayırlısı sen ne kadarlık evlisin cnm sorun ne sizde
ben önce çetin arık a gidiyodm duymuşundur bana hep bende bi sorun olmadığını eşime odaklanacağımızı söyledi böle konuştuktan sonraki ay ben regli olmadım hamilede deildim hastaneye gittim bana bu yumurtalıklarla hamile kalmamın 1000 de 1 ihtimal olduğunu söyledi mustafa başbuğa gittim bazı tahliller istedi ben iki düşük yapmıştım neden düştüğünü araştırdı eşimdende bazı şeyler istedi yaptırdık götürdük tahlilleri bende kan pıhtılaşması warmış ondan düşüyomuş eşimdede sperm sayısında,hareketliliginde sorun war tüp bebeğe baş wurun zaman kaybetmeden dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor tüp bebeğe onu ikna edersem bende memorial i düşünüyorm hayırlısı inşallah
Bir öncekinde klasik tüp bebek mi denemiş???????????????????*
Hangi devirde yaşıyormuş? Hay Allahım ya..
merhaba arkadaslar. dr. kontrolum bitti su an yoldayim eve donuuorum. simdilikvhersey yolunda dedi doktorumm.RABBİM(CC) İZNİ ile veeeeeeeee ... basladik. ilk GONAL-f hastanede oldum 5 gun yapcm pazartasi nasibse kontrole gitcem. hayirlisi bakalim...
niye canim Turkiyede klasik tup bebek kalktimiki ,herkese mikro mu yapiliyor? ben fransadayim..
ya benım bılgıdım kadarıyla herkese mıkro yapmıyorlar ben devlet hastanesınde yaptırıcam bıldıgım kadarıyla klasık ıvf uygulanacak ozeller mıkro yapıyo galıba
merhaba arkadaslar. dr. kontrolum bitti su an yoldayim eve donuuorum. simdilikvhersey yolunda dedi doktorumm.RABBİM(CC) İZNİ ile veeeeeeeee ... basladik. ilk GONAL-f hastanede oldum 5 gun yapcm pazartasi nasibse kontrole gitcem. hayirlisi bakalim...
Hadi hayrli olsun cnmm....
canim benimkide devlet hastanesi zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?