bugun saat 12 de embryo transferim vardi ama biraz once telefon geldi embryo yok tedavi iptal oldu dediler.cok.uzgunum( hoscakalin...
bugun saat 12 de embryo transferim vardi ama biraz once telefon geldi embryo yok tedavi iptal oldu dediler.cok.uzgunum( hoscakalin...
Cokkkkkkkk cokkkkkk cokkkkkk gecmis olsun cnm rabbim senin bizim bu yukleri tasiyacagimizi bildigi icin siniyor kulum sukurmu etcek isyanmi etcek diye ama biz sukur ediyruz allh sonumuzu hayrli etsinn insss
Cnmmmmmmmm sana ne desem yarana merhemm olamam sakinnn isyannn etmee sakin olacak sakin ol tekrar baslarsin allh izin versin skin isyan etmee. Dualarim seninleee
çokk üzüldüm hepimizin başına gelebilecek bişey hastanede cok karsılastım boyle arkadaslarla. üzülme hayırlısı olsun.
Yo yo yo! pes etmek yok!
Ben daha az önceki yazımda anlattım yaşadıklarımı! bu yolda bir yığın taşlar hatta dağlar bile çıkacak belki karşımıza. Ama PES ETMEYECEĞİZ!
sakın...
Allah hepinizden razi olsun kizlar.kesinlikle isyan etmiyorum, asla etmem ama hic beklemedigim biseydi bu cok uzuldum gercekten... Allahim boyle uygun gordu demekki nasip etmedi hayirlisi boyleymis diyip kendimi teselli etmeye calisiyorum...canim benim RABBİM(CC) hepimiz icin hayirlisini nasib etsin. hukmune razi olan kullarindan olabilelim insallah. RABBİM(CC) hepimize, kendi katindan, gozumun gonlumuzun sürûru goz aydinligimiz olacak hayirli nesiller evlatlar nasib etsin insallah amin. felaha erecegimiz hayirli kapilari FETTAH(CC) ism-i serifiyle acsin insallah.
arkadaslar merhaba, su an hastanede sirami bekliyorum. bi aksilik olmazsa bugun basliyorum tedaviye her zamanki gibi dualariniza talibim.. sizde benim dualarimdasiniz :)
Allah hepinizden razi olsun kizlar.kesinlikle isyan etmiyorum, asla etmem ama hic beklemedigim biseydi bu cok uzuldum gercekten... Allahim boyle uygun gordu demekki nasip etmedi hayirlisi boyleymis diyip kendimi teselli etmeye calisiyorum...
Rabbim sizlerin gonlunuzdekini versin insallah...
Hadi hayirlisiiii caninmmmmn bebisini al gel insss ...
Allah hepinizden razi olsun kizlar.kesinlikle isyan etmiyorum, asla etmem ama hic beklemedigim biseydi bu cok uzuldum gercekten... Allahim boyle uygun gordu demekki nasip etmedi hayirlisi boyleymis diyip kendimi teselli etmeye calisiyorum...
Rabbim sizlerin gonlunuzdekini versin insallah...
amin canim amin ecmain insallah...
Anlat bizede olurmu sana cvp yazmistim ama gormedin sanirim sen uzun uzun anlat kitap yazsan okurum derdimiz buyuk cunku allh bizlere merhamet etsin ins bol sans hayrli ewlatlar nasip etsin ins ... dikkat et kndinee
Selam kızlar
Çarşamba yumurtalarım toplanacak başka aynı gün toplamasi olan var mı?
Doktor yumurtalarin cok olduğunu söyledi hatta cok olduğu için ilac kulanacakmisim ağrı yapmamasi için.
Tup bebge gecis yapiyrsun artik sanirimmm hakkinda hayrlisi bol bol bol sanslar cnm bebikini al gel birakmasin seni ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?