Insaalh cnm kalktim skmdi cikicam sabah 9 ila 10 arasi verilmesi gerekiyr. Gitcemmmm kan aldircammm k.dogumcuya gitcemmm smear testimi ogrencem tekrr muyane olup gelcemmm :))
Aynen ya en iyisi dusunmemek.. ruyalarima giriyor artik... 7. Gunum once belirti olsun diyodum simdi de adet olucam diye korkuyorum... gogsum aciyor karnim şiş inceden sizi geliyor aha adet oluyorum diyorum kosuyorum tuvalete azicik leke bilem yok.. ohhh diyorum rahatliyorum.. her an dusunmek yoruyor insani ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ya en iyisi dusunmemek.. ruyalarima giriyor artik... 7. Gunum once belirti olsun diyodum simdi de adet olucam diye korkuyorum... gogsum aciyor karnim şiş inceden sizi geliyor aha adet oluyorum diyorum kosuyorum tuvalete azicik leke bilem yok.. ohhh diyorum rahatliyorum.. her an dusunmek yoruyor insani ..
Size de göbekten vurmanız için gonapeptly verildi mi ohss olmamak için ben bi 3. De yaptım bi de bugün yapıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim normalde adet günüm pazar ve hiç şaşmaz gününü test günü de pztesi dayanırmıyım scaba o zmna kadar sende stres yapma o kadr zorla getircen hee
Hadi bakalım isin rast gitsin, bize haber vermeyi unutma, bol sans, hangi hastaneye gideceksin
Allah yar ve yardimcin oksun insaallah onundeki tum engeller kalksin tatlimmmm
yesilinci
Canim gunaydin.. Haber ver bize sonuclarii.. Dusunce gucuyle ve tabi allahin izniyle seni bu ay hamis birakiyorussss 😊
Bnde mi bugün yaptırsam bi kan testi 8. Gün oldu çok dayandım bile
canım hayırlısı ile güzel haberlerle gel canım
Allah yardımcın olsun canım.. Herşey olumlu geçsin ve tedaviye başla :)
canım hayırlısı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallahGünaydın arkadaşlar,
Bende yarın transfer yapılacak. Şimdilik hersey yolunda 9 adet 1. kalite yumurta döllendi, hergün bilgi veriliyor, bugün de bilgi verecekler ne halde yumurtalar merak ediyorum. 5. Gün transferi yapılacak. Dua edin kızlar, yarın çok önemli. Hayırlısı olsun hepimiz için
Canimmmm sonucum temiz ciktii hepinize yazdim etiktlerkwn.sen yazmissin simdi gordum tylimm yarin.sonucum cikcak rahimimde temiz cikti smear testimde
KIZLARRRRRR
Ilk once kan verdimmm. Prolaktin ve tsh baktrdim sonucumu yarin netten alicagummmm size haber veriim sonraaaa
K.dogumcuma gittim agrim bar dedim bir bakti alltann rahimin gayet temiz dedi.. adet sancisi olabiliyr rahim kalinlasiyr ya.. onu hissediyrsun dedi.. bnm yumurtlama gunum kan geldi dedimm normal dedi bazi kadinlarda yumurtalar catladigi an kan gelir dedii.. buda senn icin iyi birsey dedi.. tupbebek oncesi rahimimi temizledii ve fitil verdi.. simdi asill bombaa.kizlar.. rahimim temiz cikti doktor.. smear twsti yapmisti temiz cikti... gebe kalda gel dedi.. simdi tek.. atlatcagim dert prolaktinim.kacta.. tsh kacta hersey yarin belli olcak.. ona gire bu aymi oteki aymi belli olcakk kizlar cok tesekkur ederim smear testi cok onmliudi bnm icin icim rahatladi.. hepinizi sewiyrumm
KIZLARRRRRR
Ilk once kan verdimmm. Prolaktin ve tsh baktrdim sonucumu yarin netten alicagummmm size haber veriim sonraaaa
K.dogumcuma gittim agrim bar dedim bir bakti alltann rahimin gayet temiz dedi.. adet sancisi olabiliyr rahim kalinlasiyr ya.. onu hissediyrsun dedi.. bnm yumurtlama gunum kan geldi dedimm normal dedi bazi kadinlarda yumurtalar catladigi an kan gelir dedii.. buda senn icin iyi birsey dedi.. tupbebek oncesi rahimimi temizledii ve fitil verdi.. simdi asill bombaa.kizlar.. rahimim temiz cikti doktor.. smear twsti yapmisti temiz cikti... gebe kalda gel dedi.. simdi tek.. atlatcagim dert prolaktinim.kacta.. tsh kacta hersey yarin belli olcak.. ona gire bu aymi oteki aymi belli olcakk kizlar cok tesekkur ederim smear testi cok onmliudi bnm icin icim rahatladi.. hepinizi sewiyrumm
Günaydın arkadaşlar,
Bende yarın transfer yapılacak. Şimdilik hersey yolunda 9 adet 1. kalite yumurta döllendi, hergün bilgi veriliyor, bugün de bilgi verecekler ne halde yumurtalar merak ediyorum. 5. Gün transferi yapılacak. Dua edin kızlar, yarın çok önemli. Hayırlısı olsun hepimiz için
Ne güzel sevindim büyük güne ulaşıyorsun yavaş yavaş geçmiş olsun:)
Ay ay ne arka arkaya ne gusel haberler bunlar.. Devami gelecek biliyorum. Once yarin, sonra opu sonrasi veeee transfer sonrasii... Gozun aydin canim gercekten cok ama cok sevindimm...
Ayyy cnmm bnmm yaaaaaa sagolasin bizleri yanli birakmadigin icinde cok mutlyum gebe kalip gidiyrlar.. gitmeyelim hep konuslaim destek ollim.ins bnde katilirim hamillik kervaninaaa hepbirle.. ellrimi karnimizda fotolar ceker gonderiiz..
Canım kani verdikten sonra 5 dk pamuğu iyice bastır, bu arada daha çok kan veren en az 3 kez e2 var:) yeni basliyosun kazma kendini:)
Canim birakir miyim hic... Hamilelikte paylastikca gusel... Sen de aramiza katilcaksin bak demistin dersin..Hep beraber daha cocuklarin yaramazliklarini paylascaz insallah...
Size de göbekten vurmanız için gonapeptly verildi mi ohss olmamak için ben bi 3. De yaptım bi de bugün yapıcam
KIZLARRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?