2014 temmuz agustosda tup bebek deneyecekler hayyyydiiii :)))))

Bugün test yaptıracak olan bir arkadaşımız vardı.. Haber verdi mi?? Ben bütün mesajları okuyamadım...


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
kızlaaar 10.gün 170.5 olan değerim bgn yani 12. gün 448.7 olduuuuu ikiz olma ihtimali de varmııış :nazar::119::119::119::119:

kızlarrrrr bugün 9.günüm duramadım sabah ilk idrarımla test yaptım ikinci çizgi pembeye yakın çıktı eşimle uçtuk gittik kan testi yaptıralım diye amma ne zormuş beklemesi sonuç mu 108,3 :)))))))))))))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh :KK49:

Ayy ayyy ne guzel haberler bunlarrr:)) allah yavrucaklarinizi sizlere bagislasin ins:) cifte guzel haber aldik bugun:)) ins hergunumuz boyle olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Valla ben hiç sevmedim Almanya'yı seneler önce temelli dönüş yapmıştık iyikide yapmışız :))))
Sana artık findukkk umudihar dicezzzz :))))
Giresun'da çok güzeldir anneannem de orda doğmuş öyle anlatırdı rahmetli ......

Ananen giresunluysa annende bilirdir oralati ttlimm.. cokkk guzell cokkk .. gezmk nasip olurda oralatda gidersin insaallh.. he de cnmmm bnmmm iyiki glmissinuz..
 
inşallah cnm benim, inşallah o günleri görürüz hayırlısıyla, Allahımıza binlerce kez şükrederiz.. Ama bir hamile görünce, bir bebek görünce içim sızlıyor, aklıma geldikçe kahroluyorum, düşünmemeye çalışmak da zor insan silemiyor, çok zor bir sınav bu...

evet her sınav gıbı bu sınavda zor.ben hamıle kaldıgı için ağlayan insan gördüm niyeymiş bılıyomusun istemiyomuş bebek.ne dıyecegımı bılmedım baktım oyle.hayırlı,sağlıklı ve ahlaklı evlatlar nasıp eder Rabbım inşallah sıkma canını.başka dondurulmuşun varmıydı?
 
pozıtıf cvbı olan kardeslerımı cok tebrık edıyorum cok sevınıyorum sızın guzel haberlerınızı duyunca Rabbım tamaına erdırsın inşallah.sag salim yavrularınızı kucagınıza alırsınız inşallah darısı butun bebek hasretınde olanların ve benım başıma :)
 
Kızlar tam bir hafta önce transferim olmuştu. Bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Bi belirti olabilir mi bu ??

canım tebrikler sağlık bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin mevlam

kızlarrrrr bugün 9.günüm duramadım sabah ilk idrarımla test yaptım ikinci çizgi pembeye yakın çıktı eşimle uçtuk gittik kan testi yaptıralım diye amma ne zormuş beklemesi sonuç mu 108,3 :)))))))))))))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh :KK49:

canım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına alamayıda nasip etsin

Kızlar hazır güzel haberimi paylaşmışım sizle nacizane bi iki bi şey dicem size.neler hissettiğimizi en iyi biz biliriz çünkü.Öncelikle tevekkül,hem de çok ,tamamen teslimiyet istiyor bu işler sanırım...Kendi varlığını,isteklerini,nefsini Allah'ın varlığında eritmek esas mesele bu.Hani bi ayet var ''RABBİNE BIRAK..." bunu idrak etmek ne kadar rahatlatıyor insanı.Elhamdülillah dünya işi,çocuk işi,maddi işler hepsi boş geliyor.Diyorsun ki ben neyim,tek başıma ne yapabilirim Allah istemeden? Bir yakınımın dediği'' KÜNFEYEKÜN (ol der ve olur) biz kendimizi parçalayalım,bebeğin bir tırnağını yaratabilir miyiz acaba?'' Ha Şa... Bir de ben hep şöyle düşündüm:Bir çocuk doğacaksa onun kendince bir hayatı olacaksa ilerde ben sadece bir vesileyim,onun kaderi yaratıldıysa ben sadece aracım.Zor zamanları hep bunları düşünerek atlattım.Umutsuzluğa düşen varsa belki azcık iyi gelir canlarım.

Bir de şu mesele var ki transferden sonra kendimi hiç sakınmadım nerdeyse hiç sabit yatmadım.transfer arefe günü oldu.merkezden çıkınca eşimle alışverişe fln gittik,bayramda da gelen giden.arabayla zıplayarak Ankara'da gitmediğim semt kalmdı.Evin işini de yaptım yani atıyorum cam silmedim amma evi süpürdüm mutfakta vakit geçirdim,elışveriş merkezine gittim,pikniğe gittim 9.günü anca ettim :)) o yüzden siz de şunu unutmayın Allah ol derse olur,Künfeyekün,elhamdülillah....

İnşallah yazdıklarımı yanlış anlamazsınız,Rabbim herkese yardım etsin...

canım ne güzel yaşmışsın allah razı olsun rabbim ol derse olucak inşallah
 
Bencede çünkü 24 Temmuz'da transfer oldum ogünü saymıyorum hesaplarıma göre oldu 12 gün ,ama doktorum yanlış hesapladı kesinlikle , 7 Ağustos da kan testi yaptır dedi eşimde bu tarihten önce gitmeyeceğiz dedi halbuki sabırsızlanıyorum hemde çokkkk
Ama sadece bugün kaldı yarın sabahtan gideceğiz artık, kan testi aç karnına oluyor değilmi????
Findukkkk dua et benim içinde ,...roosemoon Naptı acaba oda bugün gidecekti allahım inşallah bize güzel haberler verir

Bişey daha sorcam sende oluyormu ben karnımı geriyorum ama istem dışı bir hareket engellemeye çalışıyorum ama olmuyor genelde sabahları oluyor bu transfer işlemiyle ilgili olabilirmi merak ettimde,,

Ewettt bncede bnm bildigum tarnster gunun 0 olarak basliyrsun sayiyrsun.. ac tok farktmez cnm bnm kandaki hcg bakiyrlar.. ama sen hemn sabh erknden git.. sinucu bazi hastanmler 2saat sknra veriyor.. erknden yaz insaalh.. hekes guzel haberler verisin cnm bnmm bnm daha hic tuo bebek denemdim tatlim ama kastrma kndini rahminimi hissediyrsun.. icinde bazi kadinlar.. herseyi hamile oldugunu bile hissedermis.. yoksam sende onlardanmisin hadi insaalh cnm bnm bazen bnm kasikya gaz oldugunda.. ole kasiliyr..
 
3. gün embryosu muydu??
Artık az kalmış. 1 gün daha sabretcen. Ama idrara hiç takılma. O bir sonuç değil.. İnşallah yarın güsel haberler alırsın biz de seninle mutlu oluruz. İnsanlar pozitif dedikçe ben mutlu oluyorum ☺️


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok 4. Gün transfer edildi bana ,inşallah canım bende güzel haberler aldıkça seviniyorum ,yarın içinde çok sabırsızlanıyorum :))
 
canim yaa, tabiki biraz komiklik olsun diye dedim. cok hakkini yemekde istemem tabiki muayene icin odaya geldiginde guleryuzle hosgeldin nasilsin fasli sonrada hayurli olsun insallah gebe kalirsin dilekleriyle cok kisa bi muayene asamasi oluodu. muayene bitip doktor odadan ciktiktan sonra eger bi bilgi verilcekse hensire veriodu oda yeni igne eklendi vs gibi. mesela bence onemli bi mevzu citrotide ve menegon igneme basladigim gun merkezden tam cikarken akluma geldi, cinsel iliski yasak mi acaba diye geri donup hemsureye sordum dediki " citrotude baslandimi size?" - evet bugun oldum dedim "aaaaa o zaman bugunden itibaren yasak " dedu. yanu bence bu onemli bunu soylemedikleri icin iliski sakincalu degildur diye dusunebilurdum bunu sirmayi akil etmetebilirdim vs vs bu tip eksiklikler. yani ozel bi nerkez olunca daha iyi ve ozel bi ilgi bekliordum ben aradigmi bulamadim nalesef ama yinede bunada sukur hic imkan bulamiyankarda var napalim onlari dusunerek sukretcez halimuze. RABBİM(CC) her derdimize derman olsun amin :))[/QU

Canım benim bence haklisin, boyle olunca insanin morali bozuluyo, benim gittiğim yerde de Dr herşeye yetisemiyo herşeyi ivf hemşiresi söylüyor ama Dr konuşmak istersen mutlaka vakit yaratılmaya çalışılıyor, ayrıca seni gönderirken neler yapman gerektiğine dair kâğıtlar veriyorlar, mesela bana yumurta takibinden sonra ayri, yumurta toplamadan sonra ayri, transferden sonra ayrı neler yapmam gerektiği yazan kâğıtlar verdiler, onlar söylemeyi unutsalar bile kâğıtta yazıyordu herşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vayyy iyimis bitossss. Kgitta yazmasi.. ozenliler masaalah..
 
canım nasılsın? transfer günün ne zaman bakalım :) ben de progestan kullanmaya başladım bugün 2.gün fitili uyguladıktan sonra en önemli şey 15-20 dk sırtüstü yat ve kalkma bu çok önemli çünkü ben öyle yapıyorum akıcak tabi tuvalete çıktıkça o kdr önemli bişey deil benim transfer günüm 8 ağustos cuma günü :KK9: Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla ya çok emek veriyosun ya aklıma getirmemeye çalışıyorum çünkü heyecanlanıyorum :KK52:

Sağol cnm iyiyim sen nasılsın? Benim transferim oldu bugün transferimin 6. Günü:-) çoğu gitti azı kaldı kısmetse. Benim test günüm 11 i 5. Gün emb olduğu için sanırım 12 yi deil 11 i uygun gördüler sağolsunlar çok bekletmek istemiolar:-)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bugun 5. Gun benim ne agrim var nede sizim ... resmen agri olsun lekelenme olsun diye dua etmeye basladim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dur cnm bnmm bismllah bu 6.ci gunune kdar yerlesme ewreleri cnm kimisi sesiz olur kimisi agrili hyrlisini istee cnm bnmm guzel olcak..
 
Canım benim 2 transfermi oldu, inşallah tutar ve inşallah bekleme suren rahat gecer


Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım 2 tane ama birinden pek umutlu değil allah bilir gerci o ol dedikten sonra her şey olur


Günaydın kızlar :KK16:

dün yumurtalarımı toplattım geldim bugün işimin başındayım :KK12: biraz ağrım oldu yumurtalar alındıktan sonra ama ağrı kesicilerle kalktım hemen. 6 tane yumurta alındı bugün haber verilecekmiş bana embriyologlar tarafından. Cuma günü de transfer :21: Allahım hepimizi bebeğine kavuştursun inşallah :KK16:

canım sonu bebişli olur tedavinin inşallah
 
Test günüm ayin 12 si ama hafta sonu test yapcam :)) bu bilinmezlik beni öldürüyo neyse hayirlisi bizim icin o olsun akintim olyo jelden dolayi kirmizilar geliyo saniyorum :) yaş 31 ilk denemem aslina bakarsan çok umutlu değilim allahim hayirlisini versin

Bnimde yaş 29 cnm bnmimde ilk denemem ama inançlı ol lütfen bu çok önemli olmazsa yıkılcak kdr ümitlenme ama inan biraz sadece bnde haftasonu istiorum test ama hastaneler kapalı olur nerede yaptıracaksın ki yoksa idrar testi mi??


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Günaydın kızlar :KK16:

dün yumurtalarımı toplattım geldim bugün işimin başındayım :KK12: biraz ağrım oldu yumurtalar alındıktan sonra ama ağrı kesicilerle kalktım hemen. 6 tane yumurta alındı bugün haber verilecekmiş bana embriyologlar tarafından. Cuma günü de transfer :21: Allahım hepimizi bebeğine kavuştursun inşallah :KK16:

Canimmm tedavin hayrli olsunn. .. hayrli ewlatlar nasip etsin insaalh.. guzl haberler ver bize..
 
Kızlarrr daha önceden de yazmıştım ben de tüp bebekle hamile kaldım. Şu an 10+3 üm... Kesinlikle regli günüm geçene kadar hiç bir belirti hissetmedim. Zaten 1 gün önce de test günümdü hamile olduğumu öğrendim. Bişi hissetmiyorum olmadı diye düşünüp üzülmeyin sakın. Moral de oldukça önemli bu işte... Bana doktorumun asistanı kötümser olup psikolojisi bozulanlarınki resmen tutmuyor görüyoruz demişti... Hep güsel şeyler düşünün ve boşuna belirti aramayın... Heppinise iyi şanslarrr bol bebişlerr ☺️


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insaalhh canimm bnmmmm insaalh bizlerede nasip olur.. allhimin izniyle.. allh razi olsun
 
Bnimde yaş 29 cnm bnmimde ilk denemem ama inançlı ol lütfen bu çok önemli olmazsa yıkılcak kdr ümitlenme ama inan biraz sadece bnde haftasonu istiorum test ama hastaneler kapalı olur nerede yaptıracaksın ki yoksa idrar testi mi??


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İdrar testi evet :) ben o test anını yaşamak istiyorum hep inrendim çünkü evde heyecanla test yapıp sonucu bekleyenlere :) onu yaşamak istiyorum sonucun + olmasını nasıl istiyo yüreğim İnan eşime dahi hazırım ben herşeye dedim üzülmesin diye ama negatif olması halinde yıkılcamı çok iyi biliyorum


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
X