- 1 Ağustos 2014
- 69
- 9
Sonuc Negatiff...
Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır olmazsa pes edecek değiliz kan testi mi yaptırdın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc Negatiff...
Sonuc Negatiff...
Merhabalar, herkesin tedavisi hayirli olsun. Bugun transferimin 6. Gunu, 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. sabah idrar testi yaptim pozitif cikti. Acaba catlatma ignesinin etkisinden olabilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Idarardanmi baktinnn cnmm kandan gormeyene kadar umut vardir... uzulme yokkk bugun olmazssa birgunn olcakkk
hadi hayrlısi olsun canım hersey istedgin gibidr umarım.
Günaydınnn hadi işin rast gitsin, herşey yolunda gitsin inşallahhhh bende doktorumu aradım ilaçla ilgili bişey sorayım diye unutma dedi 12 . Günden önce test yapmak yok dedi buradaki arkadaşlara sesleniyorum bende çok sabırsızım ama 12. Günden önceki testler sağlıklı değilmiş ve stres üzüntü negatif etkilermiş sabır sabırrr ya sabırrrr şarkısı bizlere gelsin :)
Arkdslar transferimin 4. Günü duşa girmeye korktum zaten herşeye korkar oldum ama havada çok sicak girmeliyim bunaldim benim durumda olan arkdslr siz ne yaptiniz tavsiye alabilirmiyim
Yok idrar testi yaptım kan testine daha 2gün var Dr.umun demesine göre 12.gün yaptırmam gerekiyor,
Bende sabırsızlanınca idrar testini yaptım işte sonuca daha çabuk ulaştım ((((
2gün sonrada farklı olmayacaktır zaten olsa idrardada çıkardı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkdslar transferimin 4. Günü duşa girmeye korktum zaten herşeye korkar oldum ama havada çok sicak girmeliyim bunaldim benim durumda olan arkdslr siz ne yaptiniz tavsiye alabilirmiyim
Ayyyy o test gunu yokmu o test gunu.... hem yaptirmak icin sabirsizlanirsin hemde yaptirmaya cesaretin olmaz ne fena duygu o:))
yesilinci
Merhabalar, herkesin tedavisi hayirli olsun. Bugun transferimin 6. Gunu, 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. sabah idrar testi yaptim pozitif cikti. Acaba catlatma ignesinin etkisinden olabilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Naber nasilsin.. cnm neler yapiyrsun bakalim
Sonuc Negatiff...
canım ne yaptın mail gelmedimi hala doktorunuzdan???:44::44:
merak ettim testi
selam kızlar bana yardımcı olur musunuz cumartesi yumuşarı toplatmıştım ya 10 yumuştan 6 sı döllenmiş bugün yeniden bilgi vermek için aradılar
1 8 hücreli
1 6 hücreli
diğer 3-4 tanesi 4 hücreli gibi birşeyler söyledi yarın gelin ama belki hepsi 8 hücreli olursa perşembe transfer olur dedi şimdi bu 8 hücre iyi mi kötü mü neden peşembeye kayabilir ben hiçbirşey anlamadım lütfen bilen arkadaşlar açıklama yapabilirmi
Cnm bilgim yok ama inssss hakkinda hayrlisi olur bitanemm