- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
Tamam canım güle gule git, tekmi derken ben vardım nuri bey merve hemşire bir hemşire daha vardı bide emb. Yusuf tu sanırım o vardı.
Canım açımadı ama çok gergindim sanırım spekulumu 3 kez değiştirdi nuri bey kısa mi gelmiş ne başka istedi banada başka bitane istedim rahim ağzını daha iyi görmek için dedi, ama canım acmadı yani sonra yikadi, sonra embriyoru istedi, embriyologa benim için erkek bebek sectinmi falan dedi :) isi bitince ben bi muttet daha uzanırken yanıma geldi inşallah gebe kalırsınız,bende ona orada tedavi olmamdaki tek nedenin kendisi olduğunu söyledim ve tesekkur ettim, birşey olursa bana mail yada msj atmiyosun( ben önce mail arıyorum da ) ariyosun cekinmiyosun tamam mi dedi bende tamam dedim:) sonra ödemeyi yaparken yine gördüm tekrar tesekkur ettim allasimarladik dedim gebe kal gelde bende sevineyim diyor, ben seviyorum kendisini ya hasta psikolojisinden anliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahahah neguzel gecmis esprli ya birde erkk oliuyrmus.. ins.hayrlisi olsunda.. cnm ins bnde o gunlere gelirim bnde cok begendim doktoru nebilim ya bn zamn yaklastikca icim bir tuhaf oluyr.. cekinme ara canm sen iyi ol.. hasta pskolojisinden anlarrrrdir tabiki kac sendir bu islerde.. him cai yok.yani sevindim normal jinokojik muayene gibi ozamn.. tarnsfer oncesi rahim azini temizlemis sanirim.. iyi uapmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.