- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
Diaformin kullniyrmusun kesinnn kilo verrisin cnm doktor verdiyse mutlaka kulln.. gebelikte sikinti yaratmaz yeterki seker cikmasin..
Yok canim kullanmiyorum sikdilik kilo sorunum yok ama boyle giderse olacak
yesilinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diaformin kullniyrmusun kesinnn kilo verrisin cnm doktor verdiyse mutlaka kulln.. gebelikte sikinti yaratmaz yeterki seker cikmasin..
allah çok büyük ve bizim için en doğru olanı biliyor ve veriyor.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
dün hcg 225 bugün hcg 336 . telefonum kayboldu yazamadım dün.
haftaya cuma kese göreceğiz. inşallah sonraki haftada kalp atışı.
allah hakkımda hayırlısını versin 24 yaşında erkek kardeşimi 3 ay önce kaybettim kahroldum şimdi bununla seviniyor avunuyorum.
inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider allah tüm ,isteyenlere nasip eder inşallah şoktayım dünden beri
allah çok büyük ve bizim için en doğru olanı biliyor ve veriyor.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
dün hcg 225 bugün hcg 336 . telefonum kayboldu yazamadım dün.
haftaya cuma kese göreceğiz. inşallah sonraki haftada kalp atışı.
allah hakkımda hayırlısını versin 24 yaşında erkek kardeşimi 3 ay önce kaybettim kahroldum şimdi bununla seviniyor avunuyorum.
inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider allah tüm ,isteyenlere nasip eder inşallah şoktayım dünden beri
kızlarrrrrrrrrrrr çok teşekkür ederim. ben endişe etmekten sevinemiyorum acaba kese gorunecekmı kalp atısı gorunecekmı dıye?
yaş kaç ve kaç yıllık evlisin sizde ki problem ne? sanki bebişi henüz çok çok istemiyosun gibi geldi bana. ben 3 yıllık evliyim pko sorunum var 2 aşılama yaptırdım ama nasip olmadı sonunda tüp bebişe karar verdik bende korkuyordum ama bebişime kavuşmak için herşeyi göze aldım
Canım ben eve geldim, hastaneye idrara sıkışık gittim, yatisını yaptim ve idama çıktım saat 12. 50 onluk getirdiler giydim saat 13.50 dede ameliayhanee gittim, 10 yumurtam dollenmisti 1 tane transfer edildi, 15 dk falan işlem yapilan masada yattım sonra idama çıktım odaya lavoboya gidebilirsin dediler gittim hazır kalmışken üstümüze giyineyim dedim, giyindim hemşire geldi yapmam gerekenler anlattı, istediğin zaman çıkabilirsiniz dedi bende çıktım valla:) ödemeyi yaptık simdi kayınvalide de uzaniyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm benim yaa cok teşekkür ederim sana, aldım bebislerimi geldim eve yatıyorum cnm, hayırlısı olsun inş, bundan sonrası allahıma kalmış ol desin de olsun inş bebislerimiz :))
KIZLAARRRRRR BUGUN BISMILLAH DEYIP ILK IGNEMI OLDUM... DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN NOLUR
yesilinci
Ben cvp yazarken sende bana yazmissin
Hamilelik gusel gidiyo cok sukur... Gecen haftadan beri bulantilarla ugrasiyorum. Hamileligin en zor yani bu sanirim. 10.haftadan itibaren genelde azalirmis dort gozle bekliyorum. Bir taraftan da midem bulaninca diyorum ki bebegim icimde ve guzel guzel buyuyo ☺️ garip, gusel duygular. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Ayin 11'inde 3.ay kontrolumuz var, sabırsızlanıyorum onu görmek için. Sen ne yaptın. Takip ediyorum gerçi. Kilo ne durumda? Tedavi bu ay başlıyor mu??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim kullanmiyorum sikdilik kilo sorunum yok ama boyle giderse olacak
yesilinci
Gordunmu bebikini foto verdilermi gerisini ne yaptin dondurdunmu.. cnm neler yapcaksin simdiki ilaclarin neler tatlim s3n masilsin ne guzl sakince anlttin busefer sanki bir umutsuzsun gibi he birseymi oldu..
Eeee bakk kalp kalbe karsiymis bebisini aldin gelsin simdi gerisi allha kaldi vakit dua vakti insss allh emeklerimizi bosa cikarmasin..
Gördüm bebekimi inşallah siki siki tutunur cok korkuyorum, evet verdiler resmini minicik nokta kadar bisey anlamadim valla:) allahim en kisa zamanda sanada nadip etsin insallah tedaviye baslamakta ayri bir heyecan cunku, crinone JEL sabah aksam günde 2 taneye çıktı, bide estrofem günde 3 kez, corasprin ve folikasitede devam ilaçlarım bu kadar, dinlenme dediler, ilk 4 gün bizim için çok önemli dediler kabız olma bol su iç falan iste, sen neler yspiyosun
Amin canım bugün daha çok istediğimi hissettim, ha bu arada diğer embriyoları iyi kalite değilmiş o yüzden donmusum yok
Aman dikkt et cnmmmm bnm gibi birakma kndini sonra sloganla kosmk zorunda kalirsin
Nedennn iyi kalite degilmis ne olmuski cnm nasil anlmislar bu verdikleri embriyo onlardan kaliteli degilmi sordun..