2014 temmuz agustosda tup bebek deneyecekler hayyyydiiii :)))))

Istedikleri Gibi gelismeyince iptal oldu ben yurtdisinda yasiyorum , Orda tedavi goruyorum cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde ilk tedavimde 9 embriyomuz olustu ama 7 tanesi gelisemedi 2 taneside iyi kalitede degildi doktorum transfer gunu tedaviyi iptal etmek istedi. Tabi bi heyecanla transfere gidiyosun doktor transfer yapmayalim 7 tanesi gelismedi 2 taneside istedigimiz kalitede degil diyo... tam bir kabustu esimke ben sok olduk hic beklemiyoduk doktordan dusunmek icin musade istedik cafeteryaya indik yarim saat sonra doktorun yanina ciktik istiyoruz diye israr ettik transfer aninda bizim 6 hucreli olan embriyomuz 8 hucreli olmustu tam bi mucizeydi cok mutlu olduk ama ben ertesi gun ohss oldum ve cok siddetli gecirdim 4 kere karnimdan su cektiler tabi hu arada bebisler gitti((

yesilinci

Evet canim yatis yaptiricaksin sonra odana cikicaksin. Odandan seni alicaklar. Allahim ins yuzunu guldurur.

Ewet aynen oleymis yasamayan bilmiyr ins bizler sansli oluruzda ilk denemede tutar.. sikinti yukkkk bizimde gyilmazla doktorumuz ayni masaalh cok iyi allh dewamini getrsin ins..

Son düzenleme:
Canım düzeltecek inşallah ve en kısa surede haşlayacaksın tedavi ne:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inssssssssss cnmm nediyim dua etmkten baska birsey gelmiyr agustosun 6sina rndewu aldim,. Bakcam ins hyrlisi olur.. cnm

Bu ohss nedir acaba ben hiç duymadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Icimmmm ezikleniyr artik hele su byramda bn zaten babasiz buyudum baba hasrtimin ustune birde cocuk hasreti eklndi.. nediyim taktiri ilahi..allh bundan asagi etmesin.. esimlede sorunluyuz.. kndini kotu hissediyr .. takma diyrum ama iste bana olmazssa bosuyacagini soluyr ben esimle 5sene. Sewgili hyti yasadim.. sonrada ewlndik onca emek onca sewgi hopppp cope ne yapalim kderde varsa ayrilik onuda yasiycaz...

Bu ohss nedir acaba ben hiç duymadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Polikistik over var bende. Yumurta toplama sonrasinda yapilan gebelik hormonlari yumurtaliklarimin ve karnimin su toplamasina sebep oldu. Bazi kisiler tedavi asamasinda ohss oluyo ozaman tedavi iptal ediliyo ama ben transferin ertesi gunu oldum karnimda 5litre su birikti. Cok zordu....

yesilinci

Herşeyde bir hayır var cnm bizimkinide transfer günü iptal ettiler şaşirmiştik ama haber geldi buda iptal amalıyatlıyım diye istediğimiz sonucu alamayız diye

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Herşeyde bir hayır var cnm bizimkinide transfer günü iptal ettiler şaşirmiştik ama haber geldi buda iptal amalıyatlıyım diye istediğimiz sonucu alamayız diye

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Senin sikdi onumuzdeki aymi olacak

yesilinci

Kizlar teselli cumlelerinize, iyi dileklerinize cok tesekkur ederim. Şehir disina ciktim kafami bosaltayim dusunmeyim diye istanbuldn uzaklasmak iyi geldi. Ama hasretim hala benle bebk cocuk gorunce hala dayanamıyorum. Bide hala agrilarim var hala adet olmadim. Diger negativ alan arkadaşlar regl oldularmi acaba? Strestenmi olmadim simdi bide onu takmayim neden olmadm diye

Canim cuma gunu esim nuri beyin istegi uzeeine sperm tahlili vercek ins guzel cikar sonuclar sizdende istemismiydi..

Hadi hayirlisi insallah guzel cikar, Yok canım istemedi bizden, ben 3 tane spermiyogramla gittim çünkü bide değerler yakındı birbirine doğrudan tüp bebek dedi, bu arada yarin 1 de transferim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, yorumlarinizi okuyorumda doktorunuz muri beyden cok memnun o dugunuzu

Merhabalar, yorumlarinizi okuyorumda doktorunuz nuri beyden cok memnun oldugunuzu soylemissinizde nuri beyin soyadi ne bide hangi hastanede calisiyor? Bu kadar memnun oldugunuz doktoru merak ettim. Doktor arastiriyorumda. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…