- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
Hani sana bahsetmistim ya arkadasim diye oda oraya gitti konusuyoruz o bu arkadas.. cnm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim :) bende arkadaşını gördüğüme sevindim valla:) sonuçta daha tecrübeli dimi ama:)
Ewet vallhi bni cok rahatlatti bn kararsizdim icimde.. ama karrimi nett degistrdi.. ins hakkimizda hayrli olir elifin bebosleri sanirim 4 aylik olmustu ..
Ooooo kocaman olmuşlar masallah
Merhaba kızlar bende forumda yeniyim perşembe günü transferim var ve ilk denemem olacak.çooook heycanlıyım hepimiz için hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde kaç gündür iğnelerden mi ilaçlardan mıdır nedir uyuyamıyorumm(
H.g ebruli hyrli i
Olsun cnm. Insss. Birine yorum yapmk istersen.. yazinin altinda ikitane tirnak isareti var.. arti olan ark.istegi gonderiyr otekide yaziya cvp veriyrsun cnm eger telden giriyrsunda yazinin ustune tikla... yukarda bole sohbet baloncugu cikiyor.. sonra yziyrsun hem yazdiginada msj gidiyr :) gyilmaz persembe ins birlikte guzel hber verrsiniz cnm..
Canım yardımcı olduğun için tşkler yeni olduğum belli oluyorinş olumlu geçer herşey hepimiz için
Rica ederimmm. Cnmm stres yapma olcakk inss bnmde ilk olck 1.5selik ewliyim 25 yasindyim problemmiz sperm ytmzligi ya agusyos yada eylulde yapcaz allh nasip kismet ederse stresten prolaktin belasi ciktida :)) en hassas hirmonmus oda durdu durdu bu zamnlri buldu ne yplim allahn vardir bir bildigi :)
Canım benim hoşgeldin,
Benimde perşembe transferin var ve benimde ilk :) bende çok heyecanliyim bak uyuyamiyorum bileallahım hakkımızda hayirlisini nasip eder inşallah,
Kaçıncı gün embriyosunun transferi olacak, nerede yaptiriyosun?
17 yumurtam toplandı 12 si döllendi kaliteli 5. Gün transferi yapılacak ve izmrde smyrna art ta yaptryrm senin??
Kaç adet embriyo koyucaklar acaba sana bilgin var mı
Rica ederimmm. Cnmm stres yapma olcakk inss bnmde ilk olck 1.5selik ewliyim 25 yasindyim problemmiz sperm ytmzligi ya agusyos yada eylulde yapcaz allh nasip kismet ederse stresten prolaktin belasi ciktida :)) en hassas hirmonmus oda durdu durdu bu zamnlri buldu ne yplim allahn vardir bir bildigi :)
H.g ebruli hyrli i
Olsun cnm. Insss. Birine yorum yapmk istersen.. yazinin altinda ikitane tirnak isareti var.. arti olan ark.istegi gonderiyr otekide yaziya cvp veriyrsun cnm eger telden giriyrsunda yazinin ustune tikla... yukarda bole sohbet baloncugu cikiyor.. sonra yziyrsun hem yazdiginada msj gidiyr :) gyilmaz persembe ins birlikte guzel hber verrsiniz cnm..
Benimde kaç gündür iğnelerden mi ilaçlardan mıdır nedir uyuyamıyorumm(
Yaw sen nerdesin :) bizde kendimize nuri beye giden hasta arıyoruz günlerdir:) evet bencede 10 numara bir Dr. Bizzat teyit etmiş bulunmaktayım, valla guler yüzü yetiyo insana, allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ne kadar lık hamilesin, benim de perşembe transferin var umarım güzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?