Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cok merak ediyorum ama negatif sonucu almaktan cok korkuyorum ama mecbur ogrencrm sonucu ama gec ama er. Yarin 10. Gunum benm kan testi yaptırmayı dusunuyorum eger varsa az da olsa bir deger cikar diyorum ama ya yoksa :'(
Transfer in 10.gunu. fena bel ve kasik agrim var cok cabuk yoruluyorum. Oldumu olmadimi diye dusunmekten kafayi yicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Transfer in 10.gunu. fena bel ve kasik agrim var cok cabuk yoruluyorum. Oldumu olmadimi diye dusunmekten kafayi yicem
Canım üzülme ya inşallah herkes pozitip sonuç alır. Güzel düşün güzel olsun
Kizzzz bnde sana bkiyrummmmm birsey yazmadin bir bktim burdasinn ...seada hnim embriyolog aradimi ne durumdaymisss yumurtalarin.. yoksam kustunmuuuu bana :))
Ohhh maşallah embriyologun ismini de benden iyi biliyorsun:)
Aradı saat 13.30 gibi dediki embriyoları rında döllenme var 3. Yada 5. Günü transfer olabilir yani ya bayramın 2. Yada bayramdan sonraki ilk işgünü olacak transfer henüz karar vermedim dedi. Ben sizi hergun arayıp bilgi vrrecegim, olumsuz birşey yok endişelenmeyiniz dedi.
İnşallah dondurabilirim birazını sermadim ne kadarı iyi durumda diye ama merak ediyorum valla
Sen ne yapıyorsun, ben çok fenayim kabizim, midem çok kotu hatta kusucam diye uyandım bide çok sıcak çok terliyorum bugün 3 kere düş aldım, ayrıca gereksiz yere sinirleniyorum
Ben cok iyi arastrma yaptim daha gitmedenn hepsinin ismini nerelerde calistiklarini iktisatlarini ayricada embriyologlari iyi merak etme ama cok iyi hepsimi dolleniyrmus masaalah.. senn de esindemiydi problem cnm.. ufff bende yumurtlama donemeindeyim servikal mukusum cogaldi. Agrkmda varrr. birde kaynanmdayim ewet bugun asiri sicakk uyku bile uyuyamiyrum bol boll su ic. Cnimmm gerginligini atmak istiyrsan cimene yada topraga bas.. bndede var o ani gerginlik havadan birde simdi merak ediyrsun.. iyi olcak ins.. bayagi yol kat ettin merak etme..
Kızlar bayramınız mübarek olsun.... Diğer bayramlarda göbişlerimiz kucaklarımız bebişlerle dolar inşallah
Ben cok iyi arastrma yaptim daha gitmedenn hepsinin ismini nerelerde calistiklarini iktisatlarini ayricada embriyologlari iyi merak etme ama cok iyi hepsimi dolleniyrmus masaalah.. senn de esindemiydi problem cnm.. ufff bende yumurtlama donemeindeyim servikal mukusum cogaldi. Agrkmda varrr. birde kaynanmdayim ewet bugun asiri sicakk uyku bile uyuyamiyrum bol boll su ic. Cnimmm gerginligini atmak istiyrsan cimene yada topraga bas.. bndede var o ani gerginlik havadan birde simdi merak ediyrsun.. iyi olcak ins.. bayagi yol kat ettin merak etme..
Transfer in 11.gunu idrarda 25 hcg ve ustunu gostrn bi test aldım ssbah 3 saat lik idrarla yaptım hayalet bi cizgi cikti cok silik sevinemiyo bile
Meraba nix, bende cumartesi gunu Test yapmistim yani 13. gün. Negativ cikmisti. Silik cikmasinin bir anlami var mi? Ben de pek bilmiyorum da...
Benimde çok silikti.. Pozitifi gördüm .. 5 haftalık hamileyim :) yeni daha
Biliyorum canim seni ama baksana resme cok silik bide senin silik cizgin kac dakika sonra cikmisti. Kan vrcm yarin