- 6 Haziran 2014
- 492
- 472
amin canim hepimiz icin guzel sonuclar olsun. yuvalarimiz cennet kokulu evlatlarla huzur bulsun insallah amin :)Canım, Rabbşm çifte bayram yaşatsın, hayırlı müjdeli haberlerle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim hepimiz icin guzel sonuclar olsun. yuvalarimiz cennet kokulu evlatlarla huzur bulsun insallah amin :)Canım, Rabbşm çifte bayram yaşatsın, hayırlı müjdeli haberlerle gel
amin cnm öyle gerçekten bebek bizim için hayatın anlamı, değeri ama işte insanların en büyük özelliği elindekinin kıymetini bilmemesi, kolay sahip olduğu şeylerin değerini anlayamaması, bizim çektiğimiz sıkıntıları, acıları, gözyaşlarını nerden bilip anlayacaklar ki, onların da demekki başka sınavları oluyor, bizim sınavımız da bu, her gün yalvarıyorum Rabbime bana sağlıklı bir evlat nasip et gece gündüz ömrümün sonuna dek ona bakayım, bi gün bile şikayet etmeden diye umarım dualarımızı kabul eder Rabbim vakti zamanını o bilir elbet ama eminim bigün hepimiz tadacağız o yüce duyguyu..
nereye gidiyorsun memnunmusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transfer in 10.gunu. fena bel ve kasik agrim var cok cabuk yoruluyorum. Oldumu olmadimi diye dusunmekten kafayi yicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Transfer in 10.gunu. fena bel ve kasik agrim var cok cabuk yoruluyorum. Oldumu olmadimi diye dusunmekten kafayi yicem
Dünden beri aklımdan gitmiyor söyledikleri ,elindeki lütfun kıymetini bilmiyor,yazık.🙏🙏🙏.dediğin gibi Allah duyar inşallah sesimizi kucaklarımızı boş bırakmaz🙏🙏🙏
bende cok merak ediyorum ama negatif sonucu almaktan cok korkuyorum ama mecbur ogrencrm sonucu ama gec ama er. Yarin 10. Gunum benm kan testi yaptırmayı dusunuyorum eger varsa az da olsa bir deger cikar diyorum ama ya yoksa :'(Transfer in 10.gunu. fena bel ve kasik agrim var cok cabuk yoruluyorum. Oldumu olmadimi diye dusunmekten kafayi yicem
Kuzu idrarda baksana kafayi yicenee bi nobetci eczane herseyi çözerbizde merkla beklioz cnku gusel haberiniiiii hepimzii aydinlativersen ne hos olur
bende cok merak ediyorum ama negatif sonucu almaktan cok korkuyorum ama mecbur ogrencrm sonucu ama gec ama er. Yarin 10. Gunum benm kan testi yaptırmayı dusunuyorum eger varsa az da olsa bir deger cikar diyorum ama ya yoksa :'(
Cok hassas bi idrar testi aldim 25 ve ustu bhcg varsa kesin cikiyomus. Yarin sbh 11.gunumde yapıcam ilk idrarla. Insallah pozitif olur
Günaydın canlar dün hastaneye 2. Kez gittim yumurta sayin iyi dediler en buyuk yumrtam 10 mm sali gunu yeniden cagirdilar adetimin 8. Gunu olmus olacak sizce toplama islemi ne zaman olur tahminen yaptiran arkadaslar adetin,kacinci gunu toplandi
slm bugün yumurtalarım toplandı narkosvagır geldi heralde tansiyonum düştü kustum hemen yatıp uyudum 17 yumurta yarın arıcaklar bakalım döllenen olrmu