Canum bnmde esimdr sorun var sen bayagi yol kat etmissin masaallh esimin azcuk spermi var nuri bey son spermiogram istedi kndi laborutuvarda bkmak icinbn 1.5senelik ewliyim
ewligimin 6ayinda ogrendik ogundur bugundur para brktirmeye calistik hmde arastrma yaptik esimede direk
tup bebek dediler.. esime simdi keci boynuzu iciryrum folikait b12 faln filan bal pekmez gibi bnmde tsh biraz yuksekti buay sukur 3e dusurdum.. buseferde prolaktin belasi cikti ne kadersizim
doktr prolaktinimin normal oldugunubsoledi ama nuri beyde biraz dusur muhtemelen troidden dolayi stresten cikti dedi agustosta gitmeyi dusunuyrdum.. ama sanirim eylulde basliycam..
ben 1aygeri sayim yaparken.. ustune 1ay daha eklendi zaman gecmiyr 25 yasindayim buarada.. bnde folio diye bir ilac verdi onu kullniurum bugun en sammimi arkimin 2cocuguna hamile oldugunu ogrendim ve istemiyrlar bebegi cok uzuldum sabhtan beri kndime gelemiyrum allhim isteyenlere nasip et ne olur diyrum.. caresizzim suan simdi agustosun 13unde regli olcam ama bn adt olmadan 2 3 gun once tsh me ve prolaktinime baktrcamki eger yuksekse.. eylule gitcem ama degerim iyiyse agustosun hemn adt olur olmaz ariycam nuri beyi geliyruz diycem amannn nebilim bacim hayrlisi allhtan.. sanada duaetcem ins hayrli haberlerini bekliyrum bitaz uzun oldu ama yasadiklarimiz roman olsa okunur nasip kismet.. allahim vardir bundada bir hayr diyrum.. :)