• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Başa dönüp acaba yanlis sayfa mi okuyorum dedim. Sanırım eski üyeler gelmiş. Hayirdir ya face deki grup dağıldı heralde
Zerenim aynı bende yanlış topiğe girdim sandim:KK48:çıktım geri baktim subat anneleri 2014 mu diye doru girmisim halbuki:KK57:

Bende başa dönüp baktım heralde face dekiler demiş hadi tipine baskın yapalım burda sohbete başlamışlar biz alıştık buraya zor gelmiyo
Herhalde çünkü birden bukadar kişi aynı zamanda gelmez..yani çokta rahat paylaşım yapıyoruz..aynende devam edecez inş.:KK9:

Günaydın kızlar dün gece ilk defa dışarı ciktik eşimle kv geldi ceyline bakmaya burda kaldı bizde eşimin is arkadaslariyla fasıl gibi yemek yedik. Laf aramızda benden geçmiş bütün gece kızımın resimlerine baktım içki sigara kullanmam sigara dumanindan boguldum gözüm genzim yandı 1 gibi evdeydik bi geldik ki ceylinim daha uyumamis bizi aramış beklemis sağolsun kv de uyudumu yatağına koymuyo salonda tutuyo sıcak sıcak yatsinmis odasının klimasi yok sanki e tabi çocuk düzen değişti uyumaz ben burda uyumuyodum diye bile uyumaz neyse yavrum 2 de uyudu hemen uyuttum emzirip deliksiz uyudu daha yeni uyandi gülücük atiyo bana çok seviyorum ya anladım ki iz anne moduna gecmisiz onlarsiz hiç bişey yapamayız artık

Öncelikle aklına koyduysan hemen başla erteledikçe erteleniyo çünkü. Ben öyle öyle dört ay erteledim ta ki mecbur kalana kadar. O yüzden okuyosan şimdi hemen bu gece uykusu için dene bence. Ben gece için önce emziriyorum sonra yatağına yatırıyorum, emziğini veriyorum, baş ucunda duruyorum, ona bakmıyorum ama o beni görebiliyo. Sürekli kalkıyo tabi her kalkışında yatağından çıkarmadan yatırıyorum tekrar. Bir kere ağladı sadece bu uyku sürecinde o zaman da kucağıma aldım ama yine ayakları yatak hizasında kalacak şekilde kaldırdım ve sakinleştirdim, emziğini verdim geri yatırdım. Ağlasın dursun yapmyorum, oynuyo, kıkırdıyo vs ve izin veriyorum. En önemlisi ama hiç konuşmuyorum, hiç sesimi çıkarmıyorum. Ve bugün yatağına koydum baş ucunda durmadım, odadan çıktım ve iki dakika sonra girdiğimde odaya uyumuştu, inanamadım ve ilk gün bir kere ağlaması dışında hiç bir zorluğu olmadan üç gündür kendi yatağında yatıyor. Bir de aç olmamasına ve gerçekten uykusunun gelmiş olmasına ve çok yorgun olmamasına dikkat et derim.

Umarım herkes bu süreçte başarılı olur :) Sevgiler.
kızımı yatağına koyup uyuduğunu görmek hayal gibi geliyor :( çünkü yatağındayken beni görmüşse basıyor çığlığı. üstelik yatağında ayağa kalkıp dışarı sarkma denemeleri var..emerek uyutabiliyorum geceleri uyurken bile emmek istiyor. uyku eğitimi verebilen annelere çok özeniyorum :)

Kızlar merhaba, ben de uzun zamandır girmiyordum.bebişler büyüdü malum, ev iş vs derken bayağı zaman geçti.şöyle bit baktım aşağı yuları aynı yavrularımız.zeren,yasakhayal ve diğer arkadaşlar özlemişim sizleri. Bilge bildiğiniz gibi yine iştahsız ama eskisi kadar da değil. Kilosu daha 9 olmadı 8800 boyu 73 cm.9 aylıkken ilk dişi geldi.10 günde 4 diş çıkardı.şimdi 3 tane de patlamak üzere. Doğum günü hazırlıkları ve bizim Taşınma telaşıyla uğraşıyorum. Onun dışında her şey aynı bildiğiniz gibi. Kızım iki adım dışında yürüme adına bir şey yapmıyor :) ama otururken kendi kendine ayağa kalkıyor duruyor.çok korkuyor yürümeye.ben de ona bıraktım hazır olunca Yürür zaten.öpüyorum sizi ve bebişleri

Ama adım atiyo :KK57:işte yuruyo sayılır haksever:KK16:bende ilk yürüyen zeynep saniyodum demekki erken emeklemek pek etkilemiyomus:KK51:

BENDE ÖYLE OLCAK SANDIM İLK EMEKLEYİNCE İLK DÖNÜNCE KOŞAR DİYODUM BU AYLARA HAVAM BATTI :))adımalr çogaldı cnaım baya koltuktan koltuga yürüyo elini hep salıp önce yürüyo sonra emekliyo daha cesaretli hatta fazla cesaretli şua ralar baya yürüyo gb:)

Bana teyze teyze teyze dedileeer o hak neymiş canım banada anlat çocuk gelişimi okudum ben lise ama açıktan düz lise mezunuyum normalde .inşallah kötü bişey çıkmaz ilaçla geciverir kistin bende ceylin den önce Polip varmış günübirlik ameliyat olmuştum o bile zor değil artık korkma

canım 19u son gün internetten kaydını yap yada bi liseye git kayıt yaptır sonra bankaya 15 tl yatır çocuk gelişimi lise mezunuysan 2 yıllık açıköğretim geçiş hakkın var eskiden yoktu 2 senedir var bu açıköğretim. eskiden 4 yıllıktı ya sınavsız geçemiyduk artık geçiliyo ama öncelik yeni mezunların ben 2006 mezunuyum mesela bana sıra gleirmi bilmiyorum şansımı denicem... sınava gireyim dedim 2 yıllık acıköğretim 410la kapatmış yani imkansız kazanmam sinirler bütün çocukalr zeki artık :D 4yıllık hayal herelde fuul yapmak lazım :)

BEN ÖYLE çok konuşuyorum ki gece çenem ağrıyor mesela boşa değilmiş demek.

bu ara montessori eğitimine başladım aktivite yapıyoruz mesela
cekirdekaile0506 blogsayfamda resimelri ile paylaştım oobleck yaptık çok eğlendi çok sevdi
yeni akvititeler arıyorum şimdi bizim aylara uygun var ise bildiğiniz söylesenize :)

canım kadınalr kulübünde takip ettiğim montosori sayfası var cok güzel şeyler paylaşıyolar :) bu aylara uygun marakas yapabilirsin pet şişeye incik boncuk doldur farklı şişelere farklı nesneler koyarsan farklı sesler cıkartabilirsin:) mesela kule yapmak dairenin içine top sokmak gb bisürü şey yapılabilir bu aylarda zaten montesori hayatın içinde yaptıgımız şeyler sadece dikkat edip cogaltmak senini elinde olan bi eğitim ... bende ilgileniyorum onla mesela ben bulasık makinasını boşaltırkende kızımı carıyorum porselenleri alıyorum bıcakları sonra carıyorum onu o dikeliyo makinaya bana kaşıkalrı felan veriyo çok mutlu oluyo sepetinin iktirip çekiyo.. yada çamaşır makinasından çmaşırları çıakrıyoruz asarken sepetten bana veriyo bunun gb bisürü şey yapıyoruzberaber ;)

İyi akşamlar kızlar, bebeği hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. Evet buraya face den sonra uğrayamadım ama face herkese açıkdı. Hepinize kapımız açık ve tabiki hatırlıyoruz sizleri. Haksever senin ilk profil fotonu, hamileyken sürekli gezmeni :) bir de buarada takip zor oluyordu ama olsun napalım yani burası ilk gözağrım benim

Aynen biz faceye alismisiz burasi zor geldi acikcasi banada fazla yazamadm ayse faceye gel bura sarmadi beni:)post bile acamadim :)

Face de geliyorum çilekkızılım :) şimdi arkadaşlar bir pişt diyip çıktınız demesinler. Halbuki anılarımız var bizim burda, yaşanmışlık var. Yalnız belli ki kendi topiğimizde sığıntı olcaz

biz sizi özlemiştik ama niye böyle dediniz anlamadım siz hepberaber gelellim selam verelim demişsiniz selam verip kendi aranızda bura degişmiş güzle değil face daha güzel demişsiniz sonrad akendi topiğimizde sıgıntı olucaz galba demişsiniz ben mesela sürekli eskileri ananlardanım ben merak ediyorum 9 ay her derdimizi paylaştıgımız insanalrın bebekleri nasıl lar nasıl oldular yürüyolarmı dişleri çıktımı tipleri neye benzedi diye ... benim facem yok orayıda takipe tmek isterim eşimin var ortak kullanıyoruz kaç kere link istedim verilmedi özelden mesajla istediklerim oldu cvp yazmadılar ben hem orayı hem burayı takip edebilirdim ama kabul edilmedi.. size burası zor gleiyosa facede sık olursunuz burada gelip önemli şeyleri paylaşırsınız bugün yürüdü şunu yaptık bunu tecrübe ettik felan gb yada ne bilim istemeseniz gelmesiniz gelmediginiz gb ama burda dışlanmadınız dışlamışsınız bence nacizane fikrim ... burda tanıştık ya buranın yeri ayrı olsun lütfen sizde gelin

Back
X