2014 Şubat Anneleri

Allah iyilik versin canim.. Evet artik ben de zamanlar gecsin bi dogsun oglum istiyorum :)
Sanki yüzyillardir hamileymis gibi :)
Yüzüğümü cikarip boynuma astim. Kizimda sadece ayak bileklerim sismisti o da bi anda olmustu anlamamistim.
Bunda el parmaklarimdaki sisligi yüzük iz yapinca fark ettim..
Ah canim şu 4D usg cok sarsti bizi gidemedim bu ayki randevuma. Bi dahaki ay yani ayim 1'inde gidicem. Umarim doktor gec kalmissin yapamayiz demez.. Sana birsey soracaktim. Bogaz kurulugu var miydi veya oluyor mu sende? Agzim degil bogazim kuruyor acaba sekerle bi alakasi mi var diyorum. Dün gece basladi. Offf.. Masraflar cok yüklenince hersey hemen bi anda olmuyor. Belki anlarsin beni.. Bir ev gecindirmek, faturasi taksidi vs derken bir de 300 tl 4 boyutluya ayirdik gidemedim kendi doktoruma.. İnsallah bidahaki ay gidicem.. Sen nasilsin? Diyetle aran daha iyi oldu mu? Bir an evvel atlatsak su hamileligi.. Benekleeimizi kucaklasak.. Gerçi sorunlar bitmiyor ama yine de hamilelik en zor ve hassas dönem:49:

günaydın canım,
bebek demek masraf demek tabi, daha doğmadan başlıyor...ama inşallah çocuklarımız hep güldürürler bizi...
canım 1 aralık'ta gideceksen yine şeker testi yapılabilir bence, ama doktor kontrolüne gidene kadar en azından hamurişi, kızartma ve tatlıdan uzak durman olası bir şeker problemi varsa da aşırı glikozun bebeği bu dönemde çok fazla etkilememesini sağlayabilirsin.test yapılınca da için rahat eder zaten. bir de bazı arkadaşlar aile hekimliğinde de bu testi yaptırdılar diye biliyorum. belki orada da yaptırabilirsin.
bende boğaz kuruluğu değil de aşırı bir terleme vardı canım.o terlemelerim şimdi azaldı.biz gebelik diyabetini diyetle kontrol altına altık, inşallah doğuma kadar böyle idare edicez canım. yine de gün aşırı, sabah-öğlen ya da sabah-akşam öğünlerden önce ve sonra ölçüm alıyorum ben evde cihazla.
diyetle aram iyi ama gözümün önünde sevdiğim bir şey geldiğinde ve kokusu geldiğinde agresifleşiyorum:) böyle durumlarda bir lokma tadına bakıyorum sadece. bu yüzden evde artık ben ne yiyorsam o pişiyor:) her gün bol bol yeşil salata yapıyoruz, sebze yapıyoruz. yağsız bir çorba, et,balık, bazen de baklagil yiyorum. hepsinin ölçüleri var. ara öğünlerde meyve yiyorum, yoğurt yiyorum. sabahları haşlanmış yumurta, zeytin, az yağlı peynir, salatalık ve domates oluyor. yanında 1.5 dilim ekmek ve yarım bardak süt ile.hazırlaması da basit. böyle böyle alıştım canım.

bebişleri sağlıkla kucağımıza alsaydık, ben bazen emzirdiğimi hayal ediyorum, bazen de doğum yaparken onu gördüğüm anı hayal ediyorum.
normalde bizimki akşamları yerinde durmaz ama dün akşam hareketsizdi, babası karnıma dokununca hemen uyanıverdi sıpa, tekmeleri iç karnıma hatta mesaneye doğruydu, "demek bu yüzden pek hissetmiyormuşum" dedim. insan korkuyor da bazen, Allah korusun. haftalar geçtikçe seviniyorsun, "oh 1 hafta daha geçirdi karnımda, biraz daha büyüdü" diye. artık heyecan basmaya başladı çünkü.

günaydın,

sabah tv de çocuğunuza isim koyarken "anlamı güzel, enerjisi yüksek harfler bulunan isimleri koyun, kısa ve tek heceli isim tercih etmeyin" diyordu. ismin içinde a-e-s-d-k-n-p harflerinin bulunması çok iyi bir enerji verirmiş. "ü-ö gibi harflerden uzak durun" diyordu. ı-i harfleri de duygusallık ve kırılganlık verirmiş. r-t harfleri kişiye sert bir karakter verirmiş.

mesela erkek için "kaan" ismini önerdiler.

Biz Öykü düşünüyoruz. Ö ve ü kötü ama k da var. İyi düşünücez artık..

Güzel bayanlar hepinize günaydın:16:
Ya benim bir sıkıntım var...
şeker yükleme sonucunu dün aldım
50 gr yükleme sonucum 157
sizlerin nasıldı sonuçlarınız..
çok moralim bozuldu ama yaaa..

benimde ilkinde 149 çıktı bende çok üzülüp ağladım ama ikincisi yapılana kadar yediklerime dikkat ettim biraz özellikle pirinç muz ve tatlı meyvelerden sağlıklı die çok abartmadan yemek lazımmış onlara dikkat ettim 100 mglıklarım olması gereken gibi çıktı sanada önerim tek gitme yanına limon al birgün öncesinden kan alımına 10 saat kalana kadar yiyeceğini ye ama sonra yeme olur mu bol şans moralini yüksek tut

benimki de 150 çıkmıştı canım, 100'lük yüklemede 1.saat ve 2.saat değerleri sınırın üstünde çıkınca gebelik diyabeti teşhisi kondu. diyetle kandaki glikozu dengede tutmaya çalışıyorum. evde cihazla parmaktan kan alıp açlık-tokluk değerlerini not ediyorum. ayda bir endokrin uzmanına ve diyetisyene gidicem doğuma kadar. ilk öğrenince dünya başıma yıkıldı nerdeyse ama şu an iyiyim çok şükür.
Sende inşallah 100'lük test sonuçları iyi çıkar da bir de hamilelikte bunlarla uğraşmazsın canım.

benimde ilkinde 149 çıktı bende çok üzülüp ağladım ama ikincisi yapılana kadar yediklerime dikkat ettim biraz özellikle pirinç muz ve tatlı meyvelerden sağlıklı die çok abartmadan yemek lazımmış onlara dikkat ettim 100 mglıklarım olması gereken gibi çıktı sanada önerim tek gitme yanına limon al birgün öncesinden kan alımına 10 saat kalana kadar yiyeceğini ye ama sonra yeme olur mu bol şans moralini yüksek tut
tşekkür ederim canım inşallah benimde 100 lükte birşey çıkmaz...inan akşamdan beri çok kötüyüm...diyet yapmak kabus gibi birşey:))
benimki de 150 çıkmıştı canım, 100'lük yüklemede 1.saat ve 2.saat değerleri sınırın üstünde çıkınca gebelik diyabeti teşhisi kondu. Diyetle kandaki glikozu dengede tutmaya çalışıyorum. Evde cihazla parmaktan kan alıp açlık-tokluk değerlerini not ediyorum. Ayda bir endokrin uzmanına ve diyetisyene gidicem doğuma kadar. Ilk öğrenince dünya başıma yıkıldı nerdeyse ama şu an iyiyim çok şükür.
Sende inşallah 100'lük test sonuçları iyi çıkar da bir de hamilelikte bunlarla uğraşmazsın canım.

geçmiş olsun canım...evet aynen bende çok üzüldüm akşamdan beri

günaydııınnnnnn :3::3::3: bizim dün odamız bebek arabamız park yatağımız uyku setimiz geldi :52::52: daha silmeye enerji bulamadım okulda çok yoruluyorum artık çok halsizleştim zaten annemle yaparım heralde o işleri sonra foto yüklerim :31: eşimle odaya girip girip seviyoruz eşyaları iyice manyak olduk bu bebiş yüzünden yahu :9::9: sizlerde ne var ne yok?
Günaydın güzel anneler.
Rüyalar ve kabuslar alanında kendimi aştım artık sınır tanımıyorum.
Kocamı başka kadınlarla görmeyi geçtim. Dün gece gördüğüm rüyaya bakın.

Kayınvalidem eve öğle yemeğine gelmiş. Birlikte yemek yiyoruz aynı tabaktan. En son tabakta 2 tane tatlı var birini yiyorum tam ikincisi ağzıma atıcam kayınvalidem bakıyo melül melül. Al anne bu senin hakkın diyorum. Alıp yiyo içim gidiyo o tatlıya. Normalde tatlıyı sevmem ama :1::1: Sonra kadın işe gidicek ağlıcam nerdeyse o tatlı yüzünden derken uyandım
:49::49:
aahaha:9: ben de habire rüyamda kocamı başka kadınlarla görüyorum sinir oluyorum bi doğursak da normale dönsek :31:
benim 50 lik 149 çıkmıştı 100 lükte gayet normal çıktı bi de 3 kere bayıldım kan aldırırken boşuna 100lük yaptırdık yani.. inşallah seninki de iyi çıkar canım

Selamlar herkese.Herkes iyidir umarım :16::16::16:

İnternet sorunumu çözdüm artık buralardayım :21::21::21:

Hoşgeldin canım. Gözün aydın :54::54:
hoş geldin bal kaymak:16::16:

bizimki de Güneş kuzum....ü var ama aydınlık işte güneş gibi doğacak kızım...iyi düşünüyoruz biz de :D

Başta bende baktım isim analizine herşeyi göze alıp koyduk adını. Bu saatten sonra isim değiştirmeyi düşünmüyorum canm. Kim ne derse desin duymayacağım :54::54:

hayırdır tatlım neden izin alacaksın ?

bende iyyim çok şükür
giyecek sıkıntısı çekiyorum biraz sabahları aynı şeyleri giyip duruyorum çünkü :1:

yarın misafiri var jackimin ondan izin alacak:)

hatta menüde neler olduğunu bile biliyorum:))

bbilimim aslında ben de aynı şeyleri giyiyorum ama boşver napalım gülüm:) ben 3 tane kışlık hamile elbisesi almıştım canım, 1 tane de hamile pantolonu var siyah-klasik.üzerine renk renk hırkalarla kombinleyip giyiyorum, elbiselerin altına bir tane opak siyah hamile çorabı almıştım onu giyiyorum hep. hava iyiyse babet, yağmurluysa da çizme.
haftasonu zaten tayt-eşofman idare ediyoruz.
bir de Allah razı olsun halam kalın-geniş kesim bir hırka göndermiş, tam istediğim gibi, kaban gibi onu giyiyorum sabah ve akşamları.

tşekkür ederim canım inşallah benimde 100 lükte birşey çıkmaz...inan akşamdan beri çok kötüyüm...diyet yapmak kabus gibi birşey:))

geçmiş olsun canım...evet aynen bende çok üzüldüm akşamdan beri

ben de ilk gün ağladım filan çok etkilendim, ama bu sorunu yaşayan insanlarla konuştukça daha çok rahatladım. sana daha bir teşhis konmuş değil, bu yüzden kafanı dağıtmaya çalış, eşinle bir sinemyaa gidin, dışarı çıkıp açık havada gezin...bu hafta da yediklerine dikkat et biraz canım, ve güzel bir moralle tekrar testini yaptır. iyi sonuçlar alırsın inşallah.

bizimki de Güneş kuzum....ü var ama aydınlık işte güneş gibi doğacak kızım...iyi düşünüyoruz biz de :D

hepimizin yavrularının isimleri hayır ve uğur getirsin, yüce Allah'ın verdiği kaderi hiç bir şey değiştiremez sonuçta, hayırlı yazgıları olur inşallah.
biz de kuzumun ismini belirlerken çok da bu tip şeylere bağlı kalmadık çünkü anlamı da çok önemli...

Hoşgeldin canım. Gözün aydın :54::54:

Başta bende baktım isim analizine herşeyi göze alıp koyduk adını. Bu saatten sonra isim değiştirmeyi düşünmüyorum canm. Kim ne derse desin duymayacağım :54::54:

Nasılsınız bayanlar her şey yolunda mı :16::16::16: Biz iyiyiz şükür İstanbuldaydım on gündür dün geldim vınn aldım sınırlı olsada internetim var artık :21::21::21:

günaydııınnnnnn :3::3::3: bizim dün odamız bebek arabamız park yatağımız uyku setimiz geldi :52::52: daha silmeye enerji bulamadım okulda çok yoruluyorum artık çok halsizleştim zaten annemle yaparım heralde o işleri sonra foto yüklerim :31: eşimle odaya girip girip seviyoruz eşyaları iyice manyak olduk bu bebiş yüzünden yahu :9::9: sizlerde ne var ne yok?

aahaha:9: ben de habire rüyamda kocamı başka kadınlarla görüyorum sinir oluyorum bi doğursak da normale dönsek :31:

benim 50 lik 149 çıkmıştı 100 lükte gayet normal çıktı bi de 3 kere bayıldım kan aldırırken boşuna 100lük yaptırdık yani.. inşallah seninki de iyi çıkar canım

Hadi temizlede görelim bir an önce.Sağlıcakla büyüsün yavrun içinde inşallah :16::16::16:

yarın misafiri var jackimin ondan izin alacak:)

hatta menüde neler olduğunu bile biliyorum:))

bbilimim aslında ben de aynı şeyleri giyiyorum ama boşver napalım gülüm:) ben 3 tane kışlık hamile elbisesi almıştım canım, 1 tane de hamile pantolonu var siyah-klasik.üzerine renk renk hırkalarla kombinleyip giyiyorum, elbiselerin altına bir tane opak siyah hamile çorabı almıştım onu giyiyorum hep. hava iyiyse babet, yağmurluysa da çizme.
haftasonu zaten tayt-eşofman idare ediyoruz.
bir de Allah razı olsun halam kalın-geniş kesim bir hırka göndermiş, tam istediğim gibi, kaban gibi onu giyiyorum sabah ve akşamları.

sen de gel buyur kuzum....:9::16::34:

hepimizin yavrularının isimleri hayır ve uğur getirsin, yüce Allah'ın verdiği kaderi hiç bir şey değiştiremez sonuçta, hayırlı yazgıları olur inşallah.
biz de kuzumun ismini belirlerken çok da bu tip şeylere bağlı kalmadık çünkü anlamı da çok önemli...

Amin canım benim....:54:

Nasılsınız bayanlar her şey yolunda mı :16::16::16: Biz iyiyiz şükür İstanbuldaydım on gündür dün geldim vınn aldım sınırlı olsada internetim var artık :21::21::21:

Hadi temizlede görelim bir an önce.Sağlıcakla büyüsün yavrun içinde inşallah :16::16::16:

İyi günlerde kullan canım. Hiç yoktan iyidir :)
Hepimiz iyiyiz çok şükür.. Bi burda bi face de yazışıp duruyoruz.
:1::1:

günaydın kızlar...günlerdir yatılı misafirim vardı, uğrayamadım pek.. keyifler iyidir inş.

benim kalça kemiklerim ağrıyor sürekli iyce penguen yürüyüşüne sardım, onun dışında her şey güzel..

kızıma isimli kapı süsü, oyuncak bebek falan yaptım, bugün de büyükçe bir davşan yapacağım inş. :) ama ne yazık ki paylaşamıyorum bunları, tel.im bozuldu :(

siz de yapıyor musunuz kapı süsleri falan ? hazırlar çok klişe ve herkeste hemen hemen aynısı var, ben de netten malzemeleri aldım kendim yapıyorum.. mevlütümüz için de şimdiden bir şeyler hazırlayacağım inş...

İyi günlerde kullan canım. Hiç yoktan iyidir :)
Hepimiz iyiyiz çok şükür.. Bi burda bi face de yazışıp duruyoruz.
:1::1:

Benimde iki sayfa açık bir oraya bir buraya bakıyorum.:9::9::9: Durgun bugün burası :26::26::26:

günaydın kızlar...günlerdir yatılı misafirim vardı, uğrayamadım pek.. keyifler iyidir inş.

benim kalça kemiklerim ağrıyor sürekli iyce penguen yürüyüşüne sardım, onun dışında her şey güzel..

kızıma isimli kapı süsü, oyuncak bebek falan yaptım, bugün de büyükçe bir davşan yapacağım inş. :) ama ne yazık ki paylaşamıyorum bunları, tel.im bozuldu :(

siz de yapıyor musunuz kapı süsleri falan ? hazırlar çok klişe ve herkeste hemen hemen aynısı var, ben de netten malzemeleri aldım kendim yapıyorum.. mevlütümüz için de şimdiden bir şeyler hazırlayacağım inş...

Bende hastane odası için kapı süsü yaptım hastane odasına da süs yapacaktım ama malzemeleri unutmuşum:31::31::31:

Hangi siteden aldın canım malzemeleri. Bende birşeyler yapmak istiyorum da bi göz gezdireyim.?

Benimde iki sayfa açık bir oraya bir buraya bakıyorum.:9::9::9: Durgun bugün burası :26::26::26:

Bende hastane odası için kapı süsü yaptım hastane odasına da süs yapacaktım ama malzemeleri unutmuşum:31::31::31:

Face çıktı mertlik bozuldu kimse takılmıyor artık buralara :53::53:

:) ben netten aldım bissürü bişi, Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası diye bi siteden balonlara varana kadar aldım..bunlar için fellik fellik gezmek gerek o güç de ben de yok şu an.. hafta sonu da beşik bakmaya gideceğiz..siz hallettiniz mi beşik işini falan ? daha benim pijama takımım yok, kızımın kıyafetleri yıkanacak, oooo çok iş var...

Back
X