2014 Şubat Anneleri

canım ozaman doğum nerde olacak ben anladım şimdi
??
park yatak alacaktın sen aldınmı ?

Kuzum ben Bingöldeyim şu an.15 tatile kadar burda kalıcam eşimle beraber gidicez İstanbula.Benim dört haftam kalmış oluyor 15 tatilde. 15 tatil sonrasında ben dönmem bebiğin 40 ı çıkana kadar.İstanbulda kalıcam evimizde.

Park yatağı 15 tatilde gittiğimde annemler alacak :34::34::34:

slm kızlaarrr
tam girdim foruma lohusa şerbeti bardak süslemeyle ilgili soracaktım ki
ciceksepeti.com u gördüm
bayıldıııımmmmm
hem bardak süslerini hem bebek şekeri süslerini aybaşı burdan alıcam
öneren arkadaşa teşekkür ederim
hazırlıklar başlasın ama artık dimi

Nedenki acaba :26::26::26:

İstanbula gidicem inşallah bir aksilik olmaz ise.Gelirken doktora gittim erken doğum riskin yok dedi şu an için.İnşallah olmaz ama olursa aksi bir durum eşimden önce giderim.Uçak var Bingölden.Orası olmaz ise Muş,Diyarbakır,Elazığ yakın oralardan uçakla geçerim diye düşünüyorum inşallah olmaz birşey gönlümü ferah tutuyorum ki çekmeyim kötü enerjiyi üzerime :16::16::16:
anladım cnaım umaırm herşey yolunda gider fakat seni korkutmak istemem ama öyle bir durumda uçaklar seni kabul etmezler büyük ihtimal

bakıyorum canım hemen. Teşekkürler.

Canım araştırmalarıma göre :1: birçok kişi dalan ın sabun tozunu öneriyor. Ben ondan aldım ama henüz yıkamadım hiçbişey. Sabırsızlanıyorum..:52:

Valla dünden beri problem yok canım. Bende anlamadım. Oynuyor benimle IT departmanı :6::6:

Senin alışveriş yaptığın site hangisi kuzum?

canım benim alışveriş yaptığım site bebek şekeri - birmax bu fakat kapıda ödemesi falan yok sadece havale kabul ediyorlar ama bu yılın ortasında bizim bir arkadşa evlendi oda nikah şekeri için bu siteden aldı malzemelerini hem uygun fiyatlı oldu birde ürünleri eksiksiz geldi o yüzden güvendim aldım bende yoksa havale yapamaya cesaret edemezdim belki

canım kendini dinle olmazsa devam etmez inş. ederse doktoruna danış ama

canım benim bir arkadaş dore diye bişi satıyordu avon gibi onda vardı ben ondan almıştım çok önce bi kaç paket duruyordu evde hatat sonunu kullandım bak benim kullandığım kırmızı paketli olandı

ama migrostada gördüm bu mendillerden Dr. beckman marka olandandı sanırım bende yeni almalıyım bittiği için migrostan alacam gibi görünüyor
paket resimlerini ekliyorum Eki Görüntüle 866991 Eki Görüntüle 866992

canım ozaman doğum nerde olacak ben anladım şimdi
??
park yatak alacaktın sen aldınmı ?

sağol tatlım migrosa gidince bir bakayım...ünv.de alışkanlık olmuştu renkli beyaz hepsini bir atıyordum evlenincede eşimin atletleriyle bir kaç açık renk kıyafetimide attım renkleri grileşti hatta kv ile küçük bir tartışmamız bile oldu onun atletleri bemmmmbeyazzzzmış o öyle söylüyo.kv bir gece önceden sıcak suya batırıyormuş önce sonra makinaya atıyormuş ayy dedim ben uğraşaam öyle ya bir atlet için okadar işkenceye sonra beni kızıyla kıyaslayınca şartel atmıştı bende tabi beni sinir etmişti:47: ya bir anda ogün aklıma geldi k.bakma bu anlatıverdim. sağol bilgi için :54:

arkadaşım çok uyguna aldım siteden tülleri süsleri filan demişsin hangi siteden aldın söyler misin bende bakayım..

bu arada ben de grip oldum doktor rapor verdi bende fırsattan istifade bastım geldim istanbula on küsür saat yol yaparak hehe ..:)

hayırlısı ile şubat gelse de sağ salim doğsa bebişlerimiz :D ALLAH yardım etsin.. eminönüne gidip şeker bakmayı düşünüyorumda eğer daha uyguna gelirse kendim de yapabilirim netin adresini söylersen malum maddi imkanlar...

sağol tatlım migrosa gidince bir bakayım...ünv.de alışkanlık olmuştu renkli beyaz hepsini bir atıyordum evlenincede eşimin atletleriyle bir kaç açık renk kıyafetimide attım renkleri grileşti hatta kv ile küçük bir tartışmamız bile oldu onun atletleri bemmmmbeyazzzzmış o öyle söylüyo.kv bir gece önceden sıcak suya batırıyormuş önce sonra makinaya atıyormuş ayy dedim ben uğraşaam öyle ya bir atlet için okadar işkenceye sonra beni kızıyla kıyaslayınca şartel atmıştı bende tabi beni sinir etmişti:47: ya bir anda ogün aklıma geldi k.bakma bu anlatıverdim. sağol bilgi için :54:

rica ederim benimde annem dile getirir bunu eşimin atletleri grimiş yada oğlumun aslında bilerek yapmış olduğum bişi değil bu ya, bi kaç kez üzerlerinde sweetle birlikte çıakrmışlar bende içinde beyaz atlet olduğunu görmediğim için atmışım makinaya bir çıkıyor gri tabi annem at bunları dedi bana fakat kıyamadım ya gri sansın giysinler diyorum
zaten artık atleetleri direk gri renk alıyorum ben daha iyi oluyor :9:
canım ben bu mendilleri direk birlikte atmak için kullanmıyorum ama öyle atınca sonuç ne olur bilemem ben mesela ara renkli diye tabir ettiğimiz ürünler için kullanıyorum özellikle mesela içinde beyaz lacivert çizgili şeyler varsa onun gibi yani yoksa hepten beyazla renkliyi bir atmıyorum yani seni yanıltmayım şimdi ozaman nasıl sonuç alırısn bilemem ben

Doktor raporuyla alıyorlarmış :34::34::34:

evet doktor izniyle alıyorlar haklısın inş. herşey yolunda giderde bunlara gerek kalmaz

Son düzenleme:
merhaba hanımlaar,

dün arkadaşlarım yatıya geldi, o yüzden akşam giremedim. gece 2 de yatıp sabah 7.30 da kalkınca şu an çok uykum var:( sabahtan beri de orda burda bir oturamadım masama da size katılayım:(

bu arada az önce eşim aradı. halısı ve yatağı için kızımın bellonayı aramış. ctesi gelecekmişleeer:21: çok sevindirik olduk:21::21:

sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım.

bu korseyi ben de merak ediyorum nasıl korse almalıyız acaba :26:
aşure yaparken ben 1 gece önceden içine ne koyucaksam ayrı ayrı kaplarda suya koydum kuru meyveleri bile suya koydum ertesi gün önce buğdayı kocaman bi tencereye koyup haşladım hatta kısık ateşte çay demler gibi 2 saat falan pişirdim sanırım zaten arada bak yumuşayıp yumuşamadığı belli oluyo canım.. sonra dışarı çıktık akşama kadar şişmiş de şişmiş :9: nohut haşlanmış vardı buzluktan onu haşlamadım fasulyeyi haşladım sonra kayısı yemiş portakal kabuğu ve içini küp küp doğradım.. hepsini karıştırdım biraz pişti öyle hepsi bi arada inciri atmadım sadece.. 4-5 karanfil ve kuş üzümü de attım.. sonra şekerini ekledim biraz da öyle pişirdim.. sütle nişastayı karıştırıp onu da ekledim bu daha açık renkli olması için yapılıyomuş:26: en son incirleri atıp kaselere doldurdum üstüne de fındıkla nar koydum herkes parmaklarını yedi :9: kolay bişey yani kesin yaparsınız:34:

sağol canım ellerine sağlık. inşallah haftasonu deneyeceğim. deneyimlerimi paylaşırım:34:

iyi akşamlar hanımlaarrrr:3::3::3: mart annelerinde takılıyordum ama sanırım şubat annesi olucamm tam sınırdayım yani:16::16:benide aranıza alır mısınız:42:

hoş geldin canım...

Günaydın kızlarrr.....sabah minnoşumun tekmeleriyle uyandım...Allahım ne güzeldiiii:69::69:

yalnız vurduğu yer göğsümün hemen altıydı....ilk kez vurdu o kadar yukardan.....uzatmış bacakları keyif yapıyodu anlasılan:27:

maşallah yavruna canım. benim kızım da sağ göğüs altıma yerleşti. bir süredir sadece ordan vuruyor. rahat geldi herhalde orası:1:

gunaydın kızlar nbrsiniz dün pek gelemedim fakat sonra gördümki kimse girmemiş dün fazla
face bookamı gitit herkes

merhaba canım. evet yaa dün kimseler yoktu burda. ben burda olunca kimse kalmıyor nedense, giremeyince de muhabbet uçup gidiyor yetişemiyorum:50:

günaydııınnnnnn :3::3::3: bizim dün odamız bebek arabamız park yatağımız uyku setimiz geldi :52::52: daha silmeye enerji bulamadım okulda çok yoruluyorum artık çok halsizleştim zaten annemle yaparım heralde o işleri sonra foto yüklerim :31: eşimle odaya girip girip seviyoruz eşyaları iyice manyak olduk bu bebiş yüzünden yahu :9::9: sizlerde ne var ne yok?

aahaha:9: ben de habire rüyamda kocamı başka kadınlarla görüyorum sinir oluyorum bi doğursak da normale dönsek :31:

benim 50 lik 149 çıkmıştı 100 lükte gayet normal çıktı bi de 3 kere bayıldım kan aldırırken boşuna 100lük yaptırdık yani.. inşallah seninki de iyi çıkar canım

hayırlı olsun canım. aynı şeyi biz de yapıyoruz. bir de melodili bir oyuncak hediye geldi. her odaya girişimizde onu da çalıştırıyoruz. yüzümüzde enteresan bir sırıtmayla odayı seviyoruz:1::1:

kızlar neyle yıkanıyor bebek kıyafetleri, hangi markayı kullandınız ?? elde falan mı yıkadınız ? hiiiç bir bilgim yok, bi el atın bu acemi anne adayının derdine :)

canım henüz yıkamadım ama söylenmiş de zaten dalan roxy sabun tozu ile yıkayacağım. makinenin bebek programı var onda yıkayacağım.

kızlar yaaa karnım cok agrıyo benimmm:5:

geçmiş olsun canım büyüdüğü için mi ki acaba? dikkat et de olmadı bir doktoruna danış.

rica ederim benimde annem dile getirir bunu eşimin atletleri grimiş yada oğlumun aslında bilerek yapmış olduğum bişi değil bu ya, bi kaç kez üzerlerinde sweetle birlikte çıakrmışlar bende içinde beyaz atlet olduğunu görmediğim için atmışım makinaya bir çıkıyor gri tabi annem at bunları dedi bana fakat kıyamadım ya gri sansın giysinler diyorum
zaten artık atleetleri direk gri renk alıyorum ben daha iyi oluyor :9:
canım ben bu mendilleri direk birlikte atmak için kullanmıyorum ama öyle atınca sonuç ne olur bilemem ben mesela ara renkli diye tabir ettiğimiz ürünler için kullanıyorum özellikle mesela içinde beyaz lacivert çizgili şeyler varsa onun gibi yani yoksa hepten beyazla renkliyi bir atmıyorum yani seni yanıltmayım şimdi ozaman nasıl sonuç alırısn bilemem ben

evet doktor izniyle alıyorlar haklısın inş. herşey yolunda giderde bunlara gerek kalmaz

yok canm anladım zaten renkli beyaz atmak için değil. arada açık renk mesela toz pembelerle beyazlarla falan atmak iyi olur çünkü makinayı sırf beyazlarla dolduramıyorum bekletmeyide sevmiyorum. hem bebeğimin çamaşırları içinde kullanırım:31: seviyorum ya sizleri ne güzel şeyler öğreniyorum:16::16::16:

yok canm anladım zaten renkli beyaz atmak için değil. arada açık renk mesela toz pembelerle beyazlarla falan atmak iyi olur çünkü makinayı sırf beyazlarla dolduramıyorum bekletmeyide sevmiyorum. hem bebeğimin çamaşırları içinde kullanırım:31: seviyorum ya sizleri ne güzel şeyler öğreniyorum:16::16::16:
:16::16::16::54::54::54::54::54::54:
merhaba hanımlaar,

dün arkadaşlarım yatıya geldi, o yüzden akşam giremedim. gece 2 de yatıp sabah 7.30 da kalkınca şu an çok uykum var:( sabahtan beri de orda burda bir oturamadım masama da size katılayım:(

bu arada az önce eşim aradı. halısı ve yatağı için kızımın bellonayı aramış. ctesi gelecekmişleeer:21: çok sevindirik olduk:21::21:

sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım.

sağol canım ellerine sağlık. inşallah haftasonu deneyeceğim. deneyimlerimi paylaşırım:34:

hoş geldin canım...

maşallah yavruna canım. benim kızım da sağ göğüs altıma yerleşti. bir süredir sadece ordan vuruyor. rahat geldi herhalde orası:1:

merhaba canım. evet yaa dün kimseler yoktu burda. ben burda olunca kimse kalmıyor nedense, giremeyince de muhabbet uçup gidiyor yetişemiyorum:50:

hayırlı olsun canım. aynı şeyi biz de yapıyoruz. bir de melodili bir oyuncak hediye geldi. her odaya girişimizde onu da çalıştırıyoruz. yüzümüzde enteresan bir sırıtmayla odayı seviyoruz:1::1:

canım henüz yıkamadım ama söylenmiş de zaten dalan roxy sabun tozu ile yıkayacağım. makinenin bebek programı var onda yıkayacağım.

geçmiş olsun canım büyüdüğü için mi ki acaba? dikkat et de olmadı bir doktoruna danış.

öyle deme kıs denk gelmemiştir canım

günaydın kızlar...günlerdir yatılı misafirim vardı, uğrayamadım pek.. keyifler iyidir inş.

benim kalça kemiklerim ağrıyor sürekli iyce penguen yürüyüşüne sardım, onun dışında her şey güzel..

kızıma isimli kapı süsü, oyuncak bebek falan yaptım, bugün de büyükçe bir davşan yapacağım inş. :) ama ne yazık ki paylaşamıyorum bunları, tel.im bozuldu :(

siz de yapıyor musunuz kapı süsleri falan ? hazırlar çok klişe ve herkeste hemen hemen aynısı var, ben de netten malzemeleri aldım kendim yapıyorum.. mevlütümüz için de şimdiden bir şeyler hazırlayacağım inş...

bende yapmaya basladim kuş baykuş falan kisimlarini yapiyorum daha bitmedi çok kolay hemde zaman dolduruyor iyi oluyor:-)bitince yuklerim insallah

selam güzel anneler :),
saçma şeylere kafayı takma işi bende :)
ocak ayı itibariyle 18 tl karşılığında kimliklerimiz yeni çipli hale dönüştürülecekmiş ya,3 yıl içerisinde tüm vatandaşların kimliklerini değiştirmeyi planlıyolarmış, yani böyle bir haber var, o zaman bizim şubat doğumlu bebişlerimize yeni kimliklerden vericekler di mi
boş yere onlar için de 18 tl vermeyelim:16:

Selam güzel anneler..size bir sorum olcekk dün gece 11 den sabaha kadar bebişim hiç durmadı .eşimle dedik heralde 28.haftasına girdi bizim kızz parti veriyor.kalktım yürüdüm bişiler yedim.yok durmadı.biraz telaşlandık tabi.netten baktım bazıları çok hareketli oluyormuş.sonra dalmışımm uykuyaa.sizede oluyormu?

tünaydınlar herkeseee,susuz bir öğlene uyandım :)) bi kaç gündür dışarlarda sürtmekten uğrayamadım buralara....çok şükür sağlık durumum da bebeğim de iyi :)) birazcık oynamaya başladı teyzelerii :)))) dün annemdeydim bana elbise dikti çok cici,bordo renginde belinde krem kuşağı var ve tabi göğüsten aşağısı bol,yarın gitcem yine dikcek,bir de gömlek dikmesini söyledim ohh mis,aslında pantolonda mı diktirsem en kumaşından :)))))

hiç bir ismi yakıştıramıyorum tam buldum diyorum 2 gün sonra o isimde içime sinmiyo ne yapcaz bu isim konusunda bişey değilde zamanda azaldı :18:
aynı şeyi ben de yaşıyorum,erkek ismi bulmak çok zor.kıyafetler öyle süslü püslü,güzel isimler çeşit çeşit...kızlar için sanki bütün güzel şeyler

tünaydınlar herkeseee,susuz bir öğlene uyandım :)) bi kaç gündür dışarlarda sürtmekten uğrayamadım buralara....çok şükür sağlık durumum da bebeğim de iyi :)) birazcık oynamaya başladı teyzelerii :)))) dün annemdeydim bana elbise dikti çok cici,bordo renginde belinde krem kuşağı var ve tabi göğüsten aşağısı bol,yarın gitcem yine dikcek,bir de gömlek dikmesini söyledim ohh mis,aslında pantolonda mı diktirsem en kumaşından :)))))

çok sevindim canım iyi olmanıza. ne kadar güzel öyle annen becerikliymiş epey:nazar: güle güle giy elbiseni... gözün aydın ayrıca, bebişin de daha çok oynar, merak etme :49:

Back
X