- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Hangi siteden aldın canım malzemeleri. Bende birşeyler yapmak istiyorum da bi göz gezdireyim.?
Face çıktı mertlik bozuldu kimse takılmıyor artık buralara![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi siteden aldın canım malzemeleri. Bende birşeyler yapmak istiyorum da bi göz gezdireyim.?
Face çıktı mertlik bozuldu kimse takılmıyor artık buralara![]()
[/B]
benimde benimde 4 tane üstüm var giyecek, 3 de pantolonyarın misafiri var jackimin ondan izin alacak:)
hatta menüde neler olduğunu bile biliyorum:))
bbilimim aslında ben de aynı şeyleri giyiyorum ama boşver napalım gülüm:) ben 3 tane kışlık hamile elbisesi almıştım canım, 1 tane de hamile pantolonu var siyah-klasik.üzerine renk renk hırkalarla kombinleyip giyiyorum, elbiselerin altına bir tane opak siyah hamile çorabı almıştım onu giyiyorum hep. hava iyiyse babet, yağmurluysa da çizme.
haftasonu zaten tayt-eşofman idare ediyoruz.
bir de Allah razı olsun halam kalın-geniş kesim bir hırka göndermiş, tam istediğim gibi, kaban gibi onu giyiyorum sabah ve akşamları.
kronikkkkkkkkkk hoşgeldin seni görmek çok güzel canımNasılsınız bayanlar her şey yolunda mıBiz iyiyiz şükür İstanbuldaydım on gündür dün geldim vınn aldım sınırlı olsada internetim var artık
Hadi temizlede görelim bir an önce.Sağlıcakla büyüsün yavrun içinde inşallah![]()
jackimsen de gel buyur kuzum....
Amin canım benim....![]()
hayırlı olsun yaptıkların emeğine ellerine sağlıkgünaydın kızlar...günlerdir yatılı misafirim vardı, uğrayamadım pek.. keyifler iyidir inş.
benim kalça kemiklerim ağrıyor sürekli iyce penguen yürüyüşüne sardım, onun dışında her şey güzel..
kızıma isimli kapı süsü, oyuncak bebek falan yaptım, bugün de büyükçe bir davşan yapacağım inş. :) ama ne yazık ki paylaşamıyorum bunları, tel.im bozuldu
siz de yapıyor musunuz kapı süsleri falan ? hazırlar çok klişe ve herkeste hemen hemen aynısı var, ben de netten malzemeleri aldım kendim yapıyorum.. mevlütümüz için de şimdiden bir şeyler hazırlayacağım inş...
proletttttttttt cancan kk ya girmenin yollarını bulmuşsun maşallahİyi günlerde kullan canım. Hiç yoktan iyidir :)
Hepimiz iyiyiz çok şükür.. Bi burda bi face de yazışıp duruyoruz.![]()
canım benim bu siteye baktımda benim aldığım sitede dahada uygundu fiyatlar almadıysan bir göz at derim bencanım şuradan Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası aldım...çeşidi çok bu sitenin.. ama ist. içinde olmama rağmen geç geldi 4 günde falan, eğer sipariş verirsen not kısmına acil diye belirt bence..çok hevesleniyo insan bi an önce elinde olsun istiyo
kızlar neyle yıkanıyor bebek kıyafetleri, hangi markayı kullandınız ?? elde falan mı yıkadınız ? hiiiç bir bilgim yok, bi el atın bu acemi anne adayının derdine :)
kronikkkkkkkkkk hoşgeldin seni görmek çok güzel canım
canım benim bu siteye baktımda benim aldığım sitede dahada uygundu fiyatlar almadıysan bir göz at derim ben
mesela ben karlı tülün 100 tanesine 5,5 tl verdim 22 cm çapında olana burda aynı ürün 8,5 tl
canım ben yıkadım elde yıkamadım fakat bizim çamaşırlada atmadım, kendi tüm çamaşırlarını birlikte attım çok koyu renkler yoktu içinde yinede içine bir tanede renklerin birbirinekarışmasını öneyelen mendil attım, dalan roxy toz sabun tozu ile yıkadım ben kokusu falanda gayet güzel
şimdi bu hafta sonuda battaniyelerimizi falan yıkıcam inş. onları unutmuşum çünkü![]()
İnternetim var artık buralardayımSende ne var ne yok bilimim
Bende anneme verdim geldim yıkasın diye30 derecede yıkasak iyimidir :26::26::26: Burayada bir tane hastane çıkışı ve kendime gecelik filan getirdim allah göstermesin erken doğum filan olur diye
![]()
kızlar yaaa karnım cok agrıyo benimmm![]()
hayırdır canım nedenki ???
gaz sancısı falandır inş.
günaydın kızlar...günlerdir yatılı misafirim vardı, uğrayamadım pek.. keyifler iyidir inş.
benim kalça kemiklerim ağrıyor sürekli iyce penguen yürüyüşüne sardım, onun dışında her şey güzel..
kızıma isimli kapı süsü, oyuncak bebek falan yaptım, bugün de büyükçe bir davşan yapacağım inş. :) ama ne yazık ki paylaşamıyorum bunları, tel.im bozuldu
siz de yapıyor musunuz kapı süsleri falan ? hazırlar çok klişe ve herkeste hemen hemen aynısı var, ben de netten malzemeleri aldım kendim yapıyorum.. mevlütümüz için de şimdiden bir şeyler hazırlayacağım inş...
canım benim bu siteye baktımda benim aldığım sitede dahada uygundu fiyatlar almadıysan bir göz at derim ben
mesela ben karlı tülün 100 tanesine 5,5 tl verdim 22 cm çapında olana burda aynı ürün 8,5 tl
canım ben yıkadım elde yıkamadım fakat bizim çamaşırlada atmadım, kendi tüm çamaşırlarını birlikte attım çok koyu renkler yoktu içinde yinede içine bir tanede renklerin birbirinekarışmasını öneyelen mendil attım, dalan roxy toz sabun tozu ile yıkadım ben kokusu falanda gayet güzel
şimdi bu hafta sonuda battaniyelerimizi falan yıkıcam inş. onları unutmuşum çünkü![]()
iyidir çok şükür canım
sen istdasın demi öyle yazdın sanırım, artık gitmicenmi geri doğuma kadar bingöle ?
bizde hazırlık yapıyoruz işte artık bebikin kıyafetlerini ykadım dolabımız geldi içerisine dizdim, eksiklerimiz varmış az bişicik onları alcam, kendi lohusa pijamamı çıkardım hurçtan fakat hüsrana uğradım çünkü sandık lekesi olmuş hafta sonu onuda yıkıcam bakalım leke çıkmazsa bir masraf kapısı daha çıktı bana![]()
normalde cok fazla gaz sancısı çekiyorum,öyle bi agrı olsa yazmazdım bile kuzum.ama karnımın ici sızlıyor agrıyo....belim zaten fena....dün aksamdan beri böyle...cok sertleşti karnımmm bi de![]()
canım kendini dinle olmazsa devam etmez inş. ederse doktoruna danış amanormalde cok fazla gaz sancısı çekiyorum,öyle bi agrı olsa yazmazdım bile kuzum.ama karnımın ici sızlıyor agrıyo....belim zaten fena....dün aksamdan beri böyle...cok sertleşti karnımmm bi de![]()
bilimcim mrb. bu renk koruyucu mendili nerden aldın ben ilk kez sende duydum böyle bir mendil olduğunu bulursam bende almak istiyorum
canım ozaman doğum nerde olacak ben anladım şimdiİstanbuldan geldim on gün kaldım.Artık 15 tatilde eşimle beraber gideriz ben bir daha dönmem 40 mız çıkana kadar. Bende bu gittiğimde tamamladım eksikleri sadece beşiğimiz kaldı onuda annemler alcak gittiğimde beğencem artık bu sefer alamadık. cSandık lekeside zor çıkar ya.İnşallah çıkar.:26::26::26:
kızlar yaaa karnım cok agrıyo benimmm![]()
bende 30 dereceye attım zaten kronik
sen doğumu bingöldemi yapcan kuzu ?
ay allah korusun erken doğum falan olmasın kış kışşşşşşşş
canım şuradan Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası aldım...çeşidi çok bu sitenin.. ama ist. içinde olmama rağmen geç geldi 4 günde falan, eğer sipariş verirsen not kısmına acil diye belirt bence..çok hevesleniyo insan bi an önce elinde olsun istiyo
kızlar neyle yıkanıyor bebek kıyafetleri, hangi markayı kullandınız ?? elde falan mı yıkadınız ? hiiiç bir bilgim yok, bi el atın bu acemi anne adayının derdine :)
benimde benimde 4 tane üstüm var giyecek, 3 de pantolon
elbiseyle rahat edemiyorum ben ya nedense, daha doğrusu gebe çorabı alamadım sanırım ondan normal çoraplada giyemiyorum kasıklarımda duruyor çorap oda rahatsız ediyor
bugün yünlü bir taytım vardı onu giydim göbek kısmı çooooooookkkk yukarda karnımı rahatsız etmedi üzerinede önceden aldığım salaş bir tunik elbise arası bişiyim vardı onu giydim bir kat daha kıyafetim oldu diye seviniyorum sabah
kabanda netten sipariş edip aldığım kaban şuan tam üzerime göre bir ay daha da idare eder sonrasındada düğmesini azcık geriye alırım
kronikkkkkkkkkk hoşgeldin seni görmek çok güzel canım
jackim
hayırlı olsun yaptıkların emeğine ellerine sağlık
bende bebek şekerini kendim yapcam netten siparişini verdim p.tezi günü hafgtaya elimde olur inş. dört gözüle bekliyorum onu
hastane içinse kapı süsü yapmaya karar verdim üstelik çok uygun fiyata bitişimiz çiçekci ve senelerdir tanırlar beni rica ettim nasıl yaptıklarını falan sordum bana malzemelerini vereceğini söyledi zaten yapmaya hevesim vardı
proletttttttttt cancan kk ya girmenin yollarını bulmuşsun maşallah