Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bildiğim kadarıyla zaten bebek programları daha hassas, beklete beklete yıkadığı için daha uzun sürüyor. yani o 15 dakikalık olan daha çok yıpratıyor olabilir haldır huldur yıkadığı için. nasıl çıktılar peki makineden?
sağol canım sen nasılsın? dün evlilik yıl dönümünüzmüş tesadüfen gördüm. tebrik ederim.![]()
Günaydııın,
Bak bu umut oldu, olmadı ben de haftasonu bi deneyeyim
Tarifi vereyim canım. 3 yumurta, 1su bardağı süt, 2.5 su bardağı un (biraz daha az da koyabilirsin), bir tutam tuz, 1 yemek kaşığı nane, kabartma tozu, 0.75 su bardağı sıvı yağ, 200-250 gr hellim küp küp doğranacak, üzeri için de susam. Bütün malzemeyi karıştırıp yağlı kalıba döküyorsun. Fırının diline göre pişiriyorsun kek gibi:) çok kolay.
O zaman aşure deneyimlerinizi de bekliyorum
Günaydın canım,
Arada da olda böyle girebilecek olmana sevindim.
Günaydın canım, valla plakalar başlamış süper:))
bu korseyi ben de merak ediyorum nasıl korse almalıyız acaba :26:korse ince kalır, yeterince sıkıştırmaz diyorlar. kullanan var mı bildiğiniz, memnun kalan?
iyi akşamlar hanımlaarrrrmart annelerinde takılıyordum ama sanırım şubat annesi olucamm tam sınırdayım yani
benide aranıza alır mısınız
![]()
Aman en azından bir gece önce dikkat et. ben neredeyse bir haftadır doktorlarda kaldım. yarın tekrar şeker yüklemesi yapılacak şekerimin olup olmadığı netleşecek. ama ben neredeyse bir haftadır yani ilk yüklememin sonucunu aldığımdan beri tatlıyı ağzıma sürmüyorumnasılsınız bayanlar bebişler nasıl?
aşure ayındayız malum kendim yapamadım ama komşular getirdi okulda dağıttılar falan bi tabak yedim bebişin hakkı diye normalde pek sevmem decuma günü şeker yüklemem var umarım sorun çıkmaz pek dikkat ettiğim de yok korkuyorum hafiften :/
Aman en azından bir gece önce dikkat et. ben neredeyse bir haftadır doktorlarda kaldım. yarın tekrar şeker yüklemesi yapılacak şekerimin olup olmadığı netleşecek. ama ben neredeyse bir haftadır yani ilk yüklememin sonucunu aldığımdan beri tatlıyı ağzıma sürmüyorum![]()
Ben de çayı şekersiz içerim tatlıya da düşkün değilim. Ailede şeker de yok nasıl o kadar yüksek çıktığını anlamadım. Bir gecw önce yediği meyvelerden olabilir diye avutuyorum kendimi. Bakalım yarın öğreneceğim sonucu. İnşallah sende bir sıkıntı çıkmazgeçmiş olsun cnm ben çikolatasız duramıyorum şeker çayda falan tüketmiyorum ama bakalm artık yemiyim 1-2 güncük zor da olsa :2:
selam canım, iyi olmaya çalışıyoruz. günler geçsin artık diye gün sayıyorum ben de. ben alyansımı tee yazın çıkarmıştım, yazın ödem vardı. daha o gün bugündür de takmadım. şu an elimde ayayğımda şişlik yok ama yine de korkumdan sadece tektaşımı takıyorum, o önceden biraz bol geliyordu zaten. bence sen de çıkar artık canım. şeker yüklemesini de mutlaka yaptır. bak benim ailemde de şeker hastalığı yok,aşırı kilom da yok, beslenmem de gayet sağlıklıydı. buna rağmen gebelik şekeri teşhisi konuldu. doğuma kadar diyet yapıcam ve her ay kan alınıp şekerim kontrol edilecek. Allah korusun sonradan sıkıntı yaşamamak için testini yaptır, kafan rahat olsun.
nasılsınız bayanlar bebişler nasıl?
aşure ayındayız malum kendim yapamadım ama komşular getirdi okulda dağıttılar falan bi tabak yedim bebişin hakkı diye normalde pek sevmem decuma günü şeker yüklemem var umarım sorun çıkmaz pek dikkat ettiğim de yok korkuyorum hafiften :/
Ben de çayı şekersiz içerim tatlıya da düşkün değilim. Ailede şeker de yok nasıl o kadar yüksek çıktığını anlamadım. Bir gecw önce yediği meyvelerden olabilir diye avutuyorum kendimi. Bakalım yarın öğreneceğim sonucu. İnşallah sende bir sıkıntı çıkmaz
inşallah ikimizde de problem çıkmaz canım :18:
iyi akşamlar hanımlaarrrrmart annelerinde takılıyordum ama sanırım şubat annesi olucamm tam sınırdayım yani
benide aranıza alır mısınız
![]()
Ben atanamamış bir öğretmen olarak dershanede çalışıyordum geçen yıl dahil. Lakin sözleşme yenilemedim bu yıl için. Çok isabetli bir karar vermişim. Şimdiden yorulmaya başladım ki dershane temposuna dayanamazdım. Ama belki okul daha az yoruyordur.Az kaldı sabır. Ben de çok konuşuyorum oğlumla normal yani benceya çok hızlı ilerliyor konular yetişemiyorum hanımlar size okul beni çok ama çok yoruyor artık her akşam kramp giriyor ayağıma bu arada ben deli gibi karnımı seviyorum ya aman kızım diye diye biri görse deli der zaten :) şafak 84
ayyy, bende yıkamak istiyorum bebeğin kıyafetlerini ama başımı kaldırmaya vaktim yokk![]()