2014 Şubat Anneleri

canım bildiğim kadarıyla zaten bebek programları daha hassas, beklete beklete yıkadığı için daha uzun sürüyor. yani o 15 dakikalık olan daha çok yıpratıyor olabilir haldır huldur yıkadığı için. nasıl çıktılar peki makineden?

sağol canım sen nasılsın? dün evlilik yıl dönümünüzmüş tesadüfen gördüm. tebrik ederim. :46:

evet canım teşekkür ederim

Günaydııın,

Bak bu umut oldu, olmadı ben de haftasonu bi deneyeyim;)

Tarifi vereyim canım. 3 yumurta, 1su bardağı süt, 2.5 su bardağı un (biraz daha az da koyabilirsin), bir tutam tuz, 1 yemek kaşığı nane, kabartma tozu, 0.75 su bardağı sıvı yağ, 200-250 gr hellim küp küp doğranacak, üzeri için de susam. Bütün malzemeyi karıştırıp yağlı kalıba döküyorsun. Fırının diline göre pişiriyorsun kek gibi:) çok kolay.

O zaman aşure deneyimlerinizi de bekliyorum;)

Günaydın canım,
Arada da olda böyle girebilecek olmana sevindim.

Günaydın canım, valla plakalar başlamış süper:))

korse ince kalır, yeterince sıkıştırmaz diyorlar. kullanan var mı bildiğiniz, memnun kalan?
bu korseyi ben de merak ediyorum nasıl korse almalıyız acaba :26:
aşure yaparken ben 1 gece önceden içine ne koyucaksam ayrı ayrı kaplarda suya koydum kuru meyveleri bile suya koydum ertesi gün önce buğdayı kocaman bi tencereye koyup haşladım hatta kısık ateşte çay demler gibi 2 saat falan pişirdim sanırım zaten arada bak yumuşayıp yumuşamadığı belli oluyo canım.. sonra dışarı çıktık akşama kadar şişmiş de şişmiş :9: nohut haşlanmış vardı buzluktan onu haşlamadım fasulyeyi haşladım sonra kayısı yemiş portakal kabuğu ve içini küp küp doğradım.. hepsini karıştırdım biraz pişti öyle hepsi bi arada inciri atmadım sadece.. 4-5 karanfil ve kuş üzümü de attım.. sonra şekerini ekledim biraz da öyle pişirdim.. sütle nişastayı karıştırıp onu da ekledim bu daha açık renkli olması için yapılıyomuş:26: en son incirleri atıp kaselere doldurdum üstüne de fındıkla nar koydum herkes parmaklarını yedi :9: kolay bişey yani kesin yaparsınız:34:

iyi akşamlar hanımlaarrrr:3::3::3: mart annelerinde takılıyordum ama sanırım şubat annesi olucamm tam sınırdayım yani:16::16:benide aranıza alır mısınız:42:

nasılsınız bayanlar bebişler nasıl?
aşure ayındayız malum kendim yapamadım ama komşular getirdi okulda dağıttılar falan bi tabak yedim bebişin hakkı diye normalde pek sevmem de :110: cuma günü şeker yüklemem var umarım sorun çıkmaz pek dikkat ettiğim de yok korkuyorum hafiften :/

aşure ayındayız malum kendim yapamadım ama komşular getirdi okulda dağıttılar falan bi tabak yedim bebişin hakkı diye normalde pek sevmem de :110: cuma günü şeker yüklemem var umarım sorun çıkmaz pek dikkat ettiğim de yok korkuyorum hafiften :/
Aman en azından bir gece önce dikkat et. ben neredeyse bir haftadır doktorlarda kaldım. yarın tekrar şeker yüklemesi yapılacak şekerimin olup olmadığı netleşecek. ama ben neredeyse bir haftadır yani ilk yüklememin sonucunu aldığımdan beri tatlıyı ağzıma sürmüyorum:5:

Aman en azından bir gece önce dikkat et. ben neredeyse bir haftadır doktorlarda kaldım. yarın tekrar şeker yüklemesi yapılacak şekerimin olup olmadığı netleşecek. ama ben neredeyse bir haftadır yani ilk yüklememin sonucunu aldığımdan beri tatlıyı ağzıma sürmüyorum:5:

geçmiş olsun cnm ben çikolatasız duramıyorum şeker çayda falan tüketmiyorum ama bakalm artık yemiyim 1-2 güncük zor da olsa :2:

geçmiş olsun cnm ben çikolatasız duramıyorum şeker çayda falan tüketmiyorum ama bakalm artık yemiyim 1-2 güncük zor da olsa :2:
Ben de çayı şekersiz içerim tatlıya da düşkün değilim. Ailede şeker de yok nasıl o kadar yüksek çıktığını anlamadım. Bir gecw önce yediği meyvelerden olabilir diye avutuyorum kendimi. Bakalım yarın öğreneceğim sonucu. İnşallah sende bir sıkıntı çıkmaz

selam canım, iyi olmaya çalışıyoruz. günler geçsin artık diye gün sayıyorum ben de. ben alyansımı tee yazın çıkarmıştım, yazın ödem vardı. daha o gün bugündür de takmadım. şu an elimde ayayğımda şişlik yok ama yine de korkumdan sadece tektaşımı takıyorum, o önceden biraz bol geliyordu zaten. bence sen de çıkar artık canım. şeker yüklemesini de mutlaka yaptır. bak benim ailemde de şeker hastalığı yok,aşırı kilom da yok, beslenmem de gayet sağlıklıydı. buna rağmen gebelik şekeri teşhisi konuldu. doğuma kadar diyet yapıcam ve her ay kan alınıp şekerim kontrol edilecek. Allah korusun sonradan sıkıntı yaşamamak için testini yaptır, kafan rahat olsun.

Allah iyilik versin canim.. Evet artik ben de zamanlar gecsin bi dogsun oglum istiyorum :)
Sanki yüzyillardir hamileymis gibi :)
Yüzüğümü cikarip boynuma astim. Kizimda sadece ayak bileklerim sismisti o da bi anda olmustu anlamamistim.
Bunda el parmaklarimdaki sisligi yüzük iz yapinca fark ettim..
Ah canim şu 4D usg cok sarsti bizi gidemedim bu ayki randevuma. Bi dahaki ay yani ayim 1'inde gidicem. Umarim doktor gec kalmissin yapamayiz demez.. Sana birsey soracaktim. Bogaz kurulugu var miydi veya oluyor mu sende? Agzim degil bogazim kuruyor acaba sekerle bi alakasi mi var diyorum. Dün gece basladi. Offf.. Masraflar cok yüklenince hersey hemen bi anda olmuyor. Belki anlarsin beni.. Bir ev gecindirmek, faturasi taksidi vs derken bir de 300 tl 4 boyutluya ayirdik gidemedim kendi doktoruma.. İnsallah bidahaki ay gidicem.. Sen nasilsin? Diyetle aran daha iyi oldu mu? Bir an evvel atlatsak su hamileligi.. Benekleeimizi kucaklasak.. Gerçi sorunlar bitmiyor ama yine de hamilelik en zor ve hassas dönem:49:

benimde 50 mg lık şeker yüklemem yüksek çıktı ağladım zırladım ama ikincisi yani 100 mg lık normal çıktı çok şükür yırttım ama birgün öncesi çok önemli öyle muz pirinç tatlı meyvelerden bile en az 10 saat öncesinden yeme emi bide yalnız gitme 4 kere kan alıncak birde kesinlikle limon al yanına birde yavaş yavaş iç şekerli suyu birden içince miden bulanabilir tabe yavaş yavaş derken 5 dakka içindede bitirmen gerek bol şanss
n

Ben de çayı şekersiz içerim tatlıya da düşkün değilim. Ailede şeker de yok nasıl o kadar yüksek çıktığını anlamadım. Bir gecw önce yediği meyvelerden olabilir diye avutuyorum kendimi. Bakalım yarın öğreneceğim sonucu. İnşallah sende bir sıkıntı çıkmaz

inşallah ikimizde de problem çıkmaz canım :18:

ya çok hızlı ilerliyor konular yetişemiyorum hanımlar size okul beni çok ama çok yoruyor artık her akşam kramp giriyor ayağıma bu arada ben deli gibi karnımı seviyorum ya aman kızım diye diye biri görse deli der zaten :) şafak 84

ya çok hızlı ilerliyor konular yetişemiyorum hanımlar size okul beni çok ama çok yoruyor artık her akşam kramp giriyor ayağıma bu arada ben deli gibi karnımı seviyorum ya aman kızım diye diye biri görse deli der zaten :) şafak 84
Ben atanamamış bir öğretmen olarak dershanede çalışıyordum geçen yıl dahil. Lakin sözleşme yenilemedim bu yıl için. Çok isabetli bir karar vermişim. Şimdiden yorulmaya başladım ki dershane temposuna dayanamazdım. Ama belki okul daha az yoruyordur.Az kaldı sabır. Ben de çok konuşuyorum oğlumla normal yani bence:6:

Back
X