2014 Şubat Anneleri

ama kuzum ben 49 kilouyla başladım su an 47 yim.ve basım dönüyo sürekliii..ateş basıyo bir de dünden berii.....dünde burnum tıkandı sanki.nefes alamadım....:KK50:

evet sen kilo alsan daha iyi olurmuş hatta
neyse geçicek hepsi iki ay sonra bişiyimiz kalmıcak gebeliğin rahat bölümüne gircez

olsun bende yumurtadan tiksindim inşallah geçer diyorum dr bana zorlama 1 aya normale dönersin o zaman yersin dedi
ama süt içemezsen peynir ye yoğurt ye falan demişti sende öyle yap dengele :KK34:

aç kalma be canım azcık ekmek bile olsa at ağzına

spidim ağzımda cogalıyo inan...bugün kalkmadan cubuk kraker yiyim dedim..bi tane yedim...sonra kalktım bi tane de kayısı yedim.bu kadar..şimdi zorlıcam ama kendimi bi şeyler yemek için....:KK31:

evet sen kilo alsan daha iyi olurmuş hatta
neyse geçicek hepsi iki ay sonra bişiyimiz kalmıcak gebeliğin rahat bölümüne gircez

inşallah canım yaaaa:KK31:

Herkese Günayydınn

Şuanda yediklerimiz kime yarıyor bebişlere ne zaman yaramaya başlıcak bilgisi olann varmı ?

Bugün 14 de doktora gidicem inş keseyi karından görür çok heycanlıyım ve stresli dua edin anacımmm

ilk 3 ay kilo olarak yarayacağını sanmam sağlıklı ama dikkatli beslenmemiz lazım.

öğünleri 6 öğüne çıkartmak lazım ana öğün ve ara öğün az ve sık yemeliyiz.

spidim ağzımda cogalıyo inan...bugün kalkmadan cubuk kraker yiyim dedim..bi tane yedim...sonra kalktım bi tane de kayısı yedim.bu kadar..şimdi zorlıcam ama kendimi bi şeyler yemek için....:KK31:

inşallah canım yaaaa:KK31:

yataktan kalkar kalmaz tatlı şeyler yeme canım meyve bile yeme oda mide bulandırıyor :KK5::KK5:
su bile içemiyorum yataktan ilk kalktığımda :KK17:

[sıze=3]herkese günayydınn

şuanda yediklerimiz kime yarıyor bebişlere ne zaman yaramaya başlıcak bilgisi olann varmı ?

bugün 14 de doktora gidicem inş keseyi karından görür çok heycanlıyım ve stresli dua edin anacımmm[/sıze]

inşallah görürsün.bebeişi hemen haber ver.bizde yarın 14 de gideceğiz dr.

Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Ben ultrasonda keseyi gördüm fakat kalp atışlarını duyamadık 24 haziran pazartesiye randevu almıştım ama geçen akşam üzeri çok azcık kan geldi korktum tekrar apar topar gittim doktora kese duruyo dedi ama biz bunu düşük riski olarak görücez dedi çalıştığım için 1 hafta rapor yazdı :KK43: dinlen yat bol bol dedi.Hiç içimi rahatlatmadı ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum pazartesiyi bekliyorum nolur dua edin bişey olmasın...

7. Hafta
Hamileliğinizin erken belirtileri yavaş yavaş azalmasına rağmen bulantı ve kusmalarınız özellikle erken saatlerde artabilir. (Belirtiler şiddetliyse, biraz kilo kaybedebilirsiniz.)
Hormonlarla ilgili olarak bunalım yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda eşinizle beraber hamilelik derslerine katılmanız, rahatlamanıza yardımcı olabilir.
Ayrıca çeşitli şikayetlerden dolayı sıklıkla dinlenmeniz gerekeceğinden, günlük hayatınızı yeniden düzenlemelisiniz.

ilk 3 ay kilo olarak yarayacağını sanmam sağlıklı ama dikkatli beslenmemiz lazım.

öğünleri 6 öğüne çıkartmak lazım ana öğün ve ara öğün az ve sık yemeliyiz.

yataktan kalkar kalmaz tatlı şeyler yeme canım meyve bile yeme oda mide bulandırıyor :KK5::KK5:
su bile içemiyorum yataktan ilk kalktığımda :KK17:

napcaz böyle bilmiyorum....normalde yazın genelde sabah kahvaltısı olarak karpuz peynir kavun peynir yerim ama onları da canım istemiyor....dediğin gibi de oldu kayısıdan snra midem bulandı:KK31:bu arada cuma günü gelmedi gitti yaw...bebişimi özledim......bi görseydim,duysaydım o minik kalbiniiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

napcaz böyle bilmiyorum....normalde yazın genelde sabah kahvaltısı olarak karpuz peynir kavun peynir yerim ama onları da canım istemiyor....dediğin gibi de oldu kayısıdan snra midem bulandı:KK31:bu arada cuma günü gelmedi gitti yaw...bebişimi özledim......bi görseydim,duysaydım o minik kalbiniiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende hiç kahvaltı yapmazdım normalde onun için de zorlanıyorum.
cuma gününe bugün dahil son 3 gün :KK1: gör bakalım mısır tanesi büyümüş mü ? Eşim video ya çekmiş ya yakınlaştırınca çok net gözüküuor bizim fetüs:KK49:
tatile gitmek istiyorum artık ya :KK14: yatmak dinlenmek istiyorum :KK50::KK50::KK50: son 10 gün :nazar: geçmyior

bende hiç kahvaltı yapmazdım normalde onun için de zorlanıyorum.
cuma gününe bugün dahil son 3 gün :KK1: gör bakalım mısır tanesi büyümüş mü ? Eşim video ya çekmiş ya yakınlaştırınca çok net gözüküuor bizim fetüs:KK49:
tatile gitmek istiyorum artık ya :KK14: yatmak dinlenmek istiyorum :KK50::KK50::KK50: son 10 gün :nazar: geçmyior

geçer canım geçer...sayılı gün cabuk geçer.biz de ağustosta gideceğiz sanırım ama cok uzak bi yer düşünmüyoruz...Mersin/Anamur da bi koy varmış...ahşap evler varmış etrafında...köy gibi....sessiz pek bilinmiyor...oraya gidebilrizzz:KK34::KK34:
5 saatte gideriz sanırımmm:26:

siz nere gideceksiniz cnm?:KK16:

Merhaba Ben de aranıza yeni katıldım 4 haftalık hamileyim kesemiz daha çok küçük 2,79 mm:)

Son düzenleme:
geçer canım geçer...sayılı gün cabuk geçer.biz de ağustosta gideceğiz sanırım ama cok uzak bi yer düşünmüyoruz...Mersin/Anamur da bi koy varmış...ahşap evler varmış etrafında...köy gibi....sessiz pek bilinmiyor...oraya gidebilrizzz:KK34::KK34:

halsizliğimden sanırım bana sanki günler hiç geçmiyor gelmiyor:KK14::KK14: mersine gitmiştim çok eskiden arkadaşımın yanına..
biz marmaris'e gidiyoruz kısmetse çok önceden almıştık şubatta mı ne erken rezervasyon ile Allahtan otobüste hemen uyurum...

yine kustum ya ilaçta işe yaramadı :KK20:

canım ya evlilik yıldönümü kutlaması için yurtdışına gittim 3 günlüğüne yeni geldim :KK1: benim uçları tamamı her yanı acıyo valla tutulmuyo sütyensiz duramıyom çıkarınca acısı başlıyo hemen..cuma günü gittim canım kontrole gördüm keseyi miniğimin atan kalbini nokta kadar olsada :KK16: herşey yolunda çok şükür pazartesi yeniden gidice kontrole..adet tarihimden 2 gün ileri attı doktor 6+3 olcağıma 6+1'im şuanda..sen naptın gittin mi kontrole?

Gunaydın canım:))
Dn kan aldırdım saglık ocagında bı suru test sonularını bugun alcam ve persembe ılkkez doktoruma gıdıcem.... Bıraz boyle karın agrısı gıbı hıssıyorum regl olmadan once hıssederdım nıye bılmıyorum ? Hersey yolunda gıtın dıye dua edıorumm .. Yemen ıcmen nasıl superimm:KK16:

Gunaydın canım:))
Dn kan aldırdım saglık ocagında bı suru test sonularını bugun alcam ve persembe ılkkez doktoruma gıdıcem.... Bıraz boyle karın agrısı gıbı hıssıyorum regl olmadan once hıssederdım nıye bılmıyorum ? Hersey yolunda gıtın dıye dua edıorumm .. Yemen ıcmen nasıl superimm:KK16:

günaydın tatlım yarın gidiyosun sonunda kontrole merakla bekliyorum haberini..karın ağrısı derken kasıklarında mı var ağrı?herşey yolundadır merak etme içini ferah tut kötü düşünüp bebişi üzme sakın :KK20: valla sabahları hafif bulantım oluyo ama iştahım yok gibi ama yiyorum günde mutlaka 1 porsiyon meyve ve 1 avuç kuruyemiş yiyorum..deli gibi süt içip peynir yoğurt yiyorum..iştahımda sorun yok galiba :KK1: senin nasıl canım?

günaydın tatlım yarın gidiyosun sonunda kontrole merakla bekliyorum haberini..karın ağrısı derken kasıklarında mı var ağrı?herşey yolundadır merak etme içini ferah tut kötü düşünüp bebişi üzme sakın :KK20: valla sabahları hafif bulantım oluyo ama iştahım yok gibi ama yiyorum günde mutlaka 1 porsiyon meyve ve 1 avuç kuruyemiş yiyorum..deli gibi süt içip peynir yoğurt yiyorum..iştahımda sorun yok galiba :KK1: senin nasıl canım?

Benım ıstahım azalmıstı ıkı hafta ıcınde ıkı kılo verdım ama sımdı ıyıyımm meyvemı eksık etmıyorum bolll su ııcıyorum zaten cok severrdım 2,5 lt ıcıorum enaz... Canım balık cekıyoo somon yıyorum mumkun oldugunca ıkı kere haftada dedıgın gıbı kuruyemıs eksık olmuyo cevız badem ... Yarın hurmada alcam oda cok faydalıymıs okudum netten tatlı yerınee en tombulundan alcam :)))

Insallah ıyıyımdır bılmıyorum canım hastaneyı aradım sımdı prof yokmus persembe esımde ızınnalmıstıncoktan sımdı ne yapıcam bılmıyorumm cuma bosmus??? Ya beklıcem ıkı gun daha yada bugun yarın baska doktora gıtcem karar veremedım bı akıl versene superimmm :KK43: yarın tam 7. Haftave hıc gıtmedımm dok. Cok merakta edıyorum bugun tahlılerım cıkcakk buarada

Benım ıstahım azalmıstı ıkı hafta ıcınde ıkı kılo verdım ama sımdı ıyıyımm meyvemı eksık etmıyorum bolll su ııcıyorum zaten cok severrdım 2,5 lt ıcıorum enaz... Canım balık cekıyoo somon yıyorum mumkun oldugunca ıkı kere haftada dedıgın gıbı kuruyemıs eksık olmuyo cevız badem ... Yarın hurmada alcam oda cok faydalıymıs okudum netten tatlı yerınee en tombulundan alcam :)))

Insallah ıyıyımdır bılmıyorum canım hastaneyı aradım sımdı prof yokmus persembe esımde ızınnalmıstıncoktan sımdı ne yapıcam bılmıyorumm cuma bosmus??? Ya beklıcem ıkı gun daha yada bugun yarın baska doktora gıtcem karar veremedım bı akıl versene superimmm :KK43: yarın tam 7. Haftave hıc gıtmedımm dok. Cok merakta edıyorum bugun tahlılerım cıkcakk buarada

merhaba tatlım ceviz badem kuru kayısı falan ye bunlar cok faydalı şeyler ben de yiyiyorum ama hurma konusunda dikkatli olmanı tavsiye ederim hurmanın doğumu kolaylaştırma gibi bir etkisi varmış.. doğuma yakın bol bol yemeyi tavsiye ediyorlar dr.lar da ama ilk üç ayda özellikle düşüğe yol açabilirmiş... öyle okumuştum.. yoksa ben bayılırım hurmaya ama buaralar yemiyorum.. işi sağlama aldıktan sonra yerim artık :) inşallah tahlillerin de güzel çıkar :KK9:

ye canım faydalı olan ne varsa ye yarasın bebişe..ben balık yemiyorum o yüzden omega 3 içiyorum karşılar inşallah..bol sıvı tüketmekte fayda varmış zaten..bence yarın doktora git canım bak 7 haftalık oluyomuşsun en azından bir kontrol etsin sonra profa gidersin yine..en azından için rahat eder bebeğinide görürsün hem..

ye canım faydalı olan ne varsa ye yarasın bebişe..ben balık yemiyorum o yüzden omega 3 içiyorum karşılar inşallah..bol sıvı tüketmekte fayda varmış zaten..bence yarın doktora git canım bak 7 haftalık oluyomuşsun en azından bir kontrol etsin sonra profa gidersin yine..en azından için rahat eder bebeğinide görürsün hem..

bende hiç balık sevmem ama gecen gün yedim bebişe yarasın diye.onlar sağlıklı olsunlarda biz zehir bile içeriz.

ay ne güzelmiş orası öyle. biz de arkadaşlarla gidecek sakin biryer arıyorduk. tisan a bakıyorduk. bueayı da değerlendirebiliriz. nasıl ulaşabilirim buraya acaba :26:

jack nereymiş orası bana özelden yazarmısın bizde yakın olsun diye mersin seçiyoruz tatil yeri olarak, kızkalesinde otelde kalıyoruz normalde ama orasıda olabilir yazarmısın adını özelden ?

X