2014 Şubat Anneleri

neden kimse cvp vermiyor bana ama (((

Canım ben bugun tam 5 tup kan aldırdım aıle hekımınde ( tum tahlılerı onların yapabıldıklerını dogrusu hepsını yaptırdım hemoggram tsh kolestrol felan saydı durdu doktorum betada arttımı dıye.. Hıc ucret odemeden bence gereklılerı yaptır saglık ocagında sonra ozele doktoruna gıdersın benım ılk muayenem persembe

Son düzenleme:
Cuma günü ilk muayeneme gideceğim 6+5 olacağız ins çok heyecanlıyım sabah erkenden kalkmak ve gece defalarca uyanmak dışında hiçbir farklılık hissetmiyorum. Diyorum ki bebeğim orda misin...ınş kalp atışlarını duyar yada görürüm

Nsallah persembe gidicem bende 7 olacagım :) hic kalp atıslarını duymamıs bi anne adayıyımm 4 kayıptan sonra ..

3 aya yakin oldu tatlim bu arada cok sevindim hamis olmana diger topikten taniyorum seni dualarim hep seninleydi rabbim evlatlarimizi bize bagislasin ins. sag salim kucagimiza alalim

Onceliklee hayırlı olsun ve gozun aydın dıyım arkqdasım :))) ama soktayım suan 3 aylık bebısın var ve yıne gebe kaldın oyle mı?? Sut koruyo derler ılkkez duyuyorum oyuzden sasırdım masallahh harıkaa bısey bu yaa pespeseee buyucekler bebısıne bakmak suan zor oluyomu bulantılar kusmalar felan dhaa mınnacık

3 aya yakin oldu tatlim bu arada cok sevindim hamis olmana diger topikten taniyorum seni dualarim hep seninleydi rabbim evlatlarimizi bize bagislasin ins. sag salim kucagimiza alalim

Iyı barı benımde 5ay oldu bılıyosun, doktorun ne dedı rısklı goruyor mu.. Canımmm Allah razı olsunnn, ınsallahh amınnnn bınlerce kezz amınnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Nsallah persembe gidicem bende 7 olacagım :) hic kalp atıslarını duymamıs bi anne adayıyımm 4 kayıptan sonra ..

Canım çok zor olmalı ins sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini. perşembe günü küçücük kalbini duyduğunda haberini almak isterim

Saol tatlim oglym masallah cok uslu bi bebek hamilelikse sdce son haftalarim kotu gecmisti o kadar bulanti kusma hicbisey yasamadim ilkinde bu da oyle olcak sanirim sutu birak 3 aylik igne vurulmama ragmen hamile kaldim ben

Iyı barı benımde 5ay oldu bılıyosun, doktorun ne dedı rısklı goruyor mu.. Canımmm Allah razı olsunnn, ınsallahh amınnnn bınlerce kezz amınnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Diyetisyen e gidip en fzla 11 kg tamamlamalisin dedi bi de erken alacaklarmis 37. Haftada falan canim hamile kalmadan onceki kilomdan 2 kg fazla var dr bunun byk avantaj oldugunu soyledi tatlim senin dr ne dedi?

Diyetisyen e gidip en fzla 11 kg tamamlamalisin dedi bi de erken alacaklarmis 37. Haftada falan canim hamile kalmadan onceki kilomdan 2 kg fazla var dr bunun byk avantaj oldugunu soyledi tatlim senin dr ne dedi?

canım henuz doltora karar vermedık bız, kafamız karısık keseyı gormeye devlet hastanesıne gıttım ordada 5ay once dogum yaptıgımı soylemedımdevam etmeyecegımden oraya, tantana yapsın ıstemedım .. bende gebelıgım boyunca 20 kg almıstım 12 sını verdım suan 48 kılodayım. bu hafta duzgun bı doktor bulacagız ıns. o bakalım ne dıyecek.. senınle ıletısım halınde olalım canm... bırbırımıze faydamız olur...

sen içini öncelikle ferah tut güzelim...öyle birşey duymadım ama peşpeşe düşük yapanlar için esmaül hüsnayı tavsiye ediyorlar diye ben yaptım...kalın bir yorgan ipliğine 99 ismin her birini okudum,yani şöyle ya rahim ya rahim ya rahim diyorsun bir düğüm atıyorsun her ismi üç kere telaffuz edip bir düğüm atıyorsun toplam 98 düğüm oluyor çünkü ya zel celali vel ikram 2 isim sayılıyor neyse sonra 7 ayetel kürsi okuyup karnına bağlıyorsun....ilerisi için de düşün karnın büyüyünce de olması lazım bu sebepten ben 2 kez doladım belime:) anlatabildim umarım...tecrübe edilmiştir....bir de bir tanıdığım da peşpeşe düşük yaptığı için bir hocaya gitti o da bunu yapıp vermiş kıza,kız sadece ayetel kürsiyi okuyup bağlamış kendisine:)

yani kesin bi sey yok da, simdlik buradayiz, bi skntmz yok :) bakalim hic belli olmaz, benim de ailemden kimse yok ama arkadaslarim var, new jersey de de cok turk olmasi lazim, vatandassaniz sknti yok canim, sonra kararinizi degstrebilirsinz tabi. burdan temelli donus yaptiktan sonra geri donen bi kac aile biliyorum, buraya alistiktan sonra tr de zorlaniyor insan... nasib her sey. rizkimiz nerdeyse orasi tabi..

hosgeldiiiiin evet gunlerimiz ayni, ins her sey yolunda gider, ve saglicaklar bebeklerimizi kucagimiza aliriz!!!!
benim randevum 5 temmuz da daha cooook var burda erken ultrason yapmiyolar... bekliyces mecbur... ama olsun saglikli olsunlar da bekleriz napalim :)

Tamam canim sen kotu dsnme sen de sezeryan olmustun dmi? Dgmla arasinin uzun olmasi gerektigini soyluyolar ama cevremde ve topikte duydugum bi cok anne var pespese olan canini sıkma sakin bnm 3 ay dolmadi bile riskleri elbet olacaktir ama guclu olmamiz gerek..

evett canım benımde sezeryan, hem bebıklerımız hem bız sagsaglım kurtulalım ıns. Allah a emanetızz.

ikinciye hamileler var demek:)
maşallah erken gelmiş bebekler
benimle kardeşim arası da çok az 1 yaş gibi
ama çok şükür bir sorunumuz yok
tabi asıl sorun anne için
vücut toplamadan diğer hamilelik baya yorucu olacaktır.
annemin zamanında saçları dökülmüş
dişleri hep o dönem gitmiş.
bol kalsiyum ve mineral takviyesi yapın kendinize bence

bana gelirsen bugün hesabıma göre 6 hafta 1 günlüğüz:)
randevum haftaya pazartesi inşallah Allah izin verirse kalbini duyucaz
belirtilere gelirsek:)
mide bulantım yok
çok acıkıyorum çok uyuyorum
çok susuyup çok tuvalete gidiyorum
çabuk yoruluyorum memikler taş gibi:)
bakalım inşallah sağsalim alırız hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza

ya bayanlar buradan bir çok şey öğreniyoorum ve rahatlıyorum...Allah hepimize hayırlısıyla şubatta bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. bu arada bende doktor değiştirenlerdenim ilk doktorum resmen bunalıma soktu beni..ağır kaldırma düşük olur eşinle ilşkiye girme düşük olur spor yapma düşük olur havuza denize girme mikrop kaparsın düşük olur vs bisürü şey..o kadar üzüldüm ki ilk iki gün geceleri rüyamda düşük yaptığımı gördüm manyak gb uyanıyordum.. şimdiki doktorumu tavsiye üzerine buldum..inanılmaz bir adam gerçekten .anne olacağım için beni o heyecanlandırdı diyebilirim..bütün değerlerime vs baktı folik asit falan istiosan kullan ama kimyasala gerek yok sen doğal beslen dedi..kilo alacaksın ama bunu sakin dert etme hem bırak tombik desinler ne olacakki sen anne olacaksın dedi...tatile git eşinle denize gir uçağa bin hafif tempolu yürüyüşlerini yap istediğinden ye iç dedi..mesela sana direk kola kahve içme demeyeceğim yasaklar ilgi çeker çnkü ama içtiğinde midende yanar zaten kendi kendine istemezsin dedi..maydonoz vs bilmem ne kafana takıp psikolojini bozma oturup tarlayı yiyecek halin yok yemek içinde salatada yediğinden üç bes daldan hiç bişey olmaz dedi.. ayrıca düşük dediğin olay bir tür bozukluk ve düşüğün en büyük sebebi stres dedi..stres yapma tadini çıkar illaki annelik içgüdüsü ile dikkat edeceksin zaten edersinde fazlaca abartıp her an kötü düşünmenin anlamı yok dedi.. sonrada bebişimin kesesini gösterdi:))çok mutlu oldum o an bittim resmen:))şimdi daha rahatım... sol tarafımda kasık ağrım var hafif hafif onada dediki annesi bebeğinn buradayım sana sarılıyorum diyor bu yüzden kanama yada aşırı kusma olmadığı sürece sakın korkma dedi:) doktor çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…