neden kimse cvp vermiyor bana ama(((
neden kimse cvp vermiyor bana ama(((
Dogum yapalı ne kadar oldu canım ?
Cuma günü ilk muayeneme gideceğim 6+5 olacağız ins çok heyecanlıyım sabah erkenden kalkmak ve gece defalarca uyanmak dışında hiçbir farklılık hissetmiyorum. Diyorum ki bebeğim orda misin...ınş kalp atışlarını duyar yada görürüm
3 aya yakin oldu tatlim bu arada cok sevindim hamis olmana diger topikten taniyorum seni dualarim hep seninleydi rabbim evlatlarimizi bize bagislasin ins. sag salim kucagimiza alalim
3 aya yakin oldu tatlim bu arada cok sevindim hamis olmana diger topikten taniyorum seni dualarim hep seninleydi rabbim evlatlarimizi bize bagislasin ins. sag salim kucagimiza alalim
Nsallah persembe gidicem bende 7 olacagım :) hic kalp atıslarını duymamıs bi anne adayıyımm 4 kayıptan sonra ..
Onceliklee hayırlı olsun ve gozun aydın dıyım arkqdasım :))) ama soktayım suan 3 aylık bebısın var ve yıne gebe kaldın oyle mı?? Sut koruyo derler ılkkez duyuyorum oyuzden sasırdım masallahh harıkaa bısey bu yaa pespeseee buyucekler bebısıne bakmak suan zor oluyomu bulantılar kusmalar felan dhaa mınnacık
Iyı barı benımde 5ay oldu bılıyosun, doktorun ne dedı rısklı goruyor mu.. Canımmm Allah razı olsunnn, ınsallahh amınnnn bınlerce kezz amınnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Diyetisyen e gidip en fzla 11 kg tamamlamalisin dedi bi de erken alacaklarmis 37. Haftada falan canim hamile kalmadan onceki kilomdan 2 kg fazla var dr bunun byk avantaj oldugunu soyledi tatlim senin dr ne dedi?
Bende bu aksam esime ya mubdi okutacam kendim tefriciye okuyorum zaten tesekkurler arkadastakı tehlıke bendede varbugun tuhafım karnım gerildi sanki regl olcam gibi kasıklarım sıcak hafifften agrı geliyo karın agrısı vardı hafiften en son bebegimi dusuk yaptıgım ıcın hemde tam bu sıralar baya gerıldım :)) 6+5 im bugun persembe kontrolum var ılkkez alltan baktırcam doktoruma sabrettım gıt gel apmak ıstemedıgım ıcın ozaman kadar ınsallah gecer bu tatsız belırtıler korkuyorum da
Bırsey sorcam eger bılgın varsa yada duyduysan pespese dusuk yapanlarda bısey oluyomus komsu anlatmıstı subyan dıye dua varmıs hocaya yazdırma yada kendın okuyomusun bılıyormusun boyle bısey?
12 haftalik olana kadar kendini cok yorma ama...
siz sanirim TR'ye donmeyi dusunmuyorsunuz...biz dusunuyoruz, zaten vakif univler yurtdisi doktoralilari kapiyor biliyorsun...burda aileden hic kimse yok, cok bunaldigim zamanlar oldu...zaten vatandasiz, pizman olursak geri doneriz...
hep birlikte asacagiz bu 8 ayi, cok guzel gececek insallah:))
Kızlar Herkese Mutlu bir gün diliyorum...
Kısmetse bende 2014 Şubat annesi olacağım... 24 şubat muhtemel doğum tarihi, benim bat 20 hazirandı ben dayanamadım, 15 haziranda öğrendim... değerim, 79 du... DR. dün tekrar istedi, iki günde iki kattı üstüne çıkacakmı diye çok şükür 228 olmuş :)) ve bende bugün hemen aranıza katılmak istedim...
Yaşım 26
ilk çocuk
izmirdeyim
Haftaya çağırdı doktorum hem bebeği hem keseyi görürüz dedi.... ben haycanlıyım çok.... nisan ayında bir düşüğüm oldu, birazda korkum vardı ama bu topik bana çok çok iyi geldi o korkumu atmama yardımcı oldu.. bu nedenle hepinize çok teşekkür ederim... umaraım burada heycanlarımızı paylaşarak mükemmel bir hamilelik geçiririz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:)
canım henuz doltora karar vermedık bız, kafamız karısık keseyı gormeye devlet hastanesıne gıttım ordada 5ay once dogum yaptıgımı soylemedımdevam etmeyecegımden oraya, tantana yapsın ıstemedım .. bende gebelıgım boyunca 20 kg almıstım 12 sını verdım suan 48 kılodayım. bu hafta duzgun bı doktor bulacagız ıns. o bakalım ne dıyecek.. senınle ıletısım halınde olalım canm... bırbırımıze faydamız olur...
Tamam canim sen kotu dsnme sen de sezeryan olmustun dmi? Dgmla arasinin uzun olmasi gerektigini soyluyolar ama cevremde ve topikte duydugum bi cok anne var pespese olan canini sıkma sakin bnm 3 ay dolmadi bile riskleri elbet olacaktir ama guclu olmamiz gerek..
evett canım benımde sezeryan, hem bebıklerımız hem bız sagsaglım kurtulalım ıns. Allah a emanetızz.
Balgat koruu hastanesi aydan biri pahali biraz ama cok memnun kalirsin cnm
ben de aydan hocaya gidiyorum:)