canım henuz doltora karar vermedık bız, kafamız karısık keseyı gormeye devlet hastanesıne gıttım ordada 5ay once dogum yaptıgımı soylemedımdevam etmeyecegımden oraya, tantana yapsın ıstemedım .. bende gebelıgım boyunca 20 kg almıstım 12 sını verdım suan 48 kılodayım. bu hafta duzgun bı doktor bulacagız ıns. o bakalım ne dıyecek.. senınle ıletısım halınde olalım canm... bırbırımıze faydamız olur...
ya bayanlar buradan bir çok şey öğreniyoorum ve rahatlıyorum...Allah hepimize hayırlısıyla şubatta bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. bu arada bende doktor değiştirenlerdenim ilk doktorum resmen bunalıma soktu beni..ağır kaldırma düşük olur eşinle ilşkiye girme düşük olur spor yapma düşük olur havuza denize girme mikrop kaparsın düşük olur vs bisürü şey..o kadar üzüldüm ki ilk iki gün geceleri rüyamda düşük yaptığımı gördüm manyak gb uyanıyordum.. şimdiki doktorumu tavsiye üzerine buldum..inanılmaz bir adam gerçekten .anne olacağım için beni o heyecanlandırdı diyebilirim..bütün değerlerime vs baktı folik asit falan istiosan kullan ama kimyasala gerek yok sen doğal beslen dedi..kilo alacaksın ama bunu sakin dert etme hem bırak tombik desinler ne olacakki sen anne olacaksın dedi...tatile git eşinle denize gir uçağa bin hafif tempolu yürüyüşlerini yap istediğinden ye iç dedi..mesela sana direk kola kahve içme demeyeceğim yasaklar ilgi çeker çnkü ama içtiğinde midende yanar zaten kendi kendine istemezsin dedi..maydonoz vs bilmem ne kafana takıp psikolojini bozma oturup tarlayı yiyecek halin yok yemek içinde salatada yediğinden üç bes daldan hiç bişey olmaz dedi.. ayrıca düşük dediğin olay bir tür bozukluk ve düşüğün en büyük sebebi stres dedi..stres yapma tadini çıkar illaki annelik içgüdüsü ile dikkat edeceksin zaten edersinde fazlaca abartıp her an kötü düşünmenin anlamı yok dedi.. sonrada bebişimin kesesini gösterdi:))çok mutlu oldum o an bittim resmen:))şimdi daha rahatım... sol tarafımda kasık ağrım var hafif hafif onada dediki annesi bebeğinn buradayım sana sarılıyorum diyor bu yüzden kanama yada aşırı kusma olmadığı sürece sakın korkma dedi:) doktor çok önemli...
cnm tabıkı kotu brsey dgl bnmde cogaldı aynı adet olur gıbı tutamıyorum gunluk ped kullanmaya basla bu bebısının buyudugunu gosterır korkma bnde gıttım dr dun degern 240 cıvarı olmalı demstı 575kusurlere yukselmıs cok guzel smdılık saglıklı gebelık dedı 10 gun snra ultrasonda gorecegız ınsallahsen neler yptnn nasıl gdyr
Cnm cok teskur edrm ya gebeligi ogreneli beri akintim yoktu..ama bugun baya var..ama kan yada kahve deil beyaz..hamilelikten onceki gibi akintidan..cnm degerine cok sevindim:)ayni gidioruz benim doktorum crsb tekrar test yaptir cuma gel keseye bakalim dedi..saglikla kucagimiza alalim insallah:)
kızlar benim göğüslerim acayip hassas çok acıyolar dokunamıyorum bile süt dolmuş gibi şiştiler..aranızda benim gibi olan varmı?6+1 günlüğüm buarada..
Canım benim nerdesin :)) bende 6+5 oldum gogusler zaten dolgundu suan benımde senın gıbı ozellıkle ucları acıyosutyen takmıyorum daha rahatım bu aralar evde gıttınmı hıc canım kontrole
kızlar benım gibi midesinde gaz sorunu yaşayan varmı varsa bıldıgınız bişeyler varmı gazı giderici?
Herkese iyi akşamlar...Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza inşallah.Benim satım 20 mayıstı.Batım da 17 haziran. Dün idrar testi yaptım silik çıktı hevesle hastaneye gittik kan testi yaptırdık ve 229,10 çıktı değerim.Yani hamileyim.Benim aklıma takılan doktorun sözleri oldu.Bana bir kaç günlük hamile olduğumu söyledi. Nette araştırdığımda 5 haftalık hamile çıkıyorum.Ama doktor neden öyle dedi acaba.Doktorun dediği doğru ise bir kaç gün için 229 çok yüksek değilmi?
sedosummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yenı topıgın cızelgen bebegın herseyın hayırlı olsun mutlu sonla bıtsın ınsallahhhhhhhhhhhhcanımsınnnnnnnnnnevett canım benımde sezeryan, hem bebıklerımız hem bız sagsaglım kurtulalım ıns. Allah a emanetızz.
KUTA01 sat kaç senin, bende 5. haftadayım
ben de ikisini bir görürüm umuduyla bakalım perşembeye randevu aldım.inş. Hayırlı haberlele döneriz.
Nsallah persembe gidicem bende 7 olacagım :) hic kalp atıslarını duymamıs bi anne adayıyımm 4 kayıptan sonra ..
ben geldiiim bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 249
hoşgeldin canım. Hayırlı olsun Allahın izniyle sağ salim elimize alırsak bebişlerimizi aynı güne geliyor
hoşbulduuumsaol canım inşallah bebişlerimizi elimize aldığımız günleri de görürüz sen doktora gittin mi gitmediysen ne zaman ve kime gitmeyi düşünüyosun?
canım ben öğreneli 1 hafta oldu adetimden 1 hafta önce öğrendim. gittim doktora 3 kere beta hcg baktı yükseliyor değerim dün 488,5 di. bugün normal adet tarihim. cuma günüde keseyi görürüz dedi daha hiç muane etmedi. iğne, progestan ve bir kaç ilaç verdi düşük önleyici ilk bebeğim gelişmemişti. sen gittin mi canım
canım ben de dün öğrendim normalde 28 günde bir adet oluyorum buna göre 15inde olmam lazımdı betahcg 249 çıktı.. ben de haftaya gideyim diyorumtroidime baktırdım hemen yarın sonucu alıp endokrinoljiye gidicem benim de düşük tehlikem var tsh kontrol edilmesi gerekiyor bu hafta gitmek istemedim alttan muayene etmesinler diye zaten endokrinoloji doktorum da hemen bana geliceksin demişti :26: