2014 Şubat Anneleri

nasil yani, hamile kalmadan once 40 kilo muydun? boyun kac acaba?

Son düzenleme:
kızlar benım gibi midesinde gaz sorunu yaşayan varmı varsa bıldıgınız bişeyler varmı gazı giderici?

Ne güzel bir doktormuş o öyle sen anlattıkça böyle ton ton saçları ağarmış yanakları tombiş biri canlandı gözümde Hangi ilde bu doktor?

Cnm cok teskur edrm ya gebeligi ogreneli beri akintim yoktu..ama bugun baya var..ama kan yada kahve deil beyaz..hamilelikten onceki gibi akintidan..cnm degerine cok sevindim:)ayni gidioruz benim doktorum crsb tekrar test yaptir cuma gel keseye bakalim dedi..saglikla kucagimiza alalim insallah:)

yok canm kahve veya pembe kırmızı olmadıgı surece korkma beyaz olur bazen sarı olur endıse yok ayakların yansa bıle corapsız durma üşütmemek lazım buara ozellıkle cok ıyı beslenmelıyız maden suyu cok yararlıymıs mesela ıcınde bırcok mıneral varms sut ve sut urunlerıı cok suu. darısı kalp atıslarını ve kndılerını goreblmeye ınsallah. goguslerım cok agrıyıp sızlamaya basladı yaa:44::44: birde sanırım sabah bulantılarım basladı

Herkese iyi akşamlar...Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza inşallah.Benim satım 20 mayıstı.Batım da 17 haziran. Dün idrar testi yaptım silik çıktı hevesle hastaneye gittik kan testi yaptırdık ve 229,10 çıktı değerim.Yani hamileyim. Benim aklıma takılan doktorun sözleri oldu.Bana bir kaç günlük hamile olduğumu söyledi. Nette araştırdığımda 5 haftalık hamile çıkıyorum.Ama doktor neden öyle dedi acaba.Doktorun dediği doğru ise bir kaç gün için 229 çok yüksek değilmi?

kızlar benim göğüslerim acayip hassas çok acıyolar dokunamıyorum bile süt dolmuş gibi şiştiler..aranızda benim gibi olan varmı?6+1 günlüğüm buarada..

kızlar benim göğüslerim acayip hassas çok acıyolar dokunamıyorum bile süt dolmuş gibi şiştiler..aranızda benim gibi olan varmı?6+1 günlüğüm buarada..

Canım benim nerdesin :)) bende 6+5 oldum gogusler zaten dolgundu suan benımde senın gıbı ozellıkle ucları acıyo sutyen takmıyorum daha rahatım bu aralar evde gıttınmı hıc canım kontrole

Canım benim nerdesin :)) bende 6+5 oldum gogusler zaten dolgundu suan benımde senın gıbı ozellıkle ucları acıyo sutyen takmıyorum daha rahatım bu aralar evde gıttınmı hıc canım kontrole

canım ya evlilik yıldönümü kutlaması için yurtdışına gittim 3 günlüğüne yeni geldim benim uçları tamamı her yanı acıyo valla tutulmuyo sütyensiz duramıyom çıkarınca acısı başlıyo hemen..cuma günü gittim canım kontrole gördüm keseyi miniğimin atan kalbini nokta kadar olsada herşey yolunda çok şükür pazartesi yeniden gidice kontrole..adet tarihimden 2 gün ileri attı doktor 6+3 olcağıma 6+1'im şuanda..sen naptın gittin mi kontrole?

kızlar benım gibi midesinde gaz sorunu yaşayan varmı varsa bıldıgınız bişeyler varmı gazı giderici?

canım ben de çok gaz sancısı çekiyorum dün gece zor uyudum bi de mide yanmam çok var bilmiyorum ki ne yiyip içsek bu gaz için:26:

Canim kanda cikabilmesi icin en az 9 gunluk olmasi gerekiyo o 9 gun de iliskiden snraki 9. Gun yani aradaki 2 hafta da eklencek ogrendiginde zaten en az 3 haftalik oluyo yani yanlis soylemis sen son adet tarihini baz al

Son düzenleme:
ben de ikisini bir görürüm umuduyla bakalım perşembeye randevu aldım.inş. Hayırlı haberlele döneriz.

inşallah. ama göremeyedebilirsin sakın moralini bozma. bence herşeye hazır git. oğlumunkini 8. haftada görmüştük tam 14 şubatta :)

hoşgeldin canım. Hayırlı olsun Allahın izniyle sağ salim elimize alırsak bebişlerimizi aynı güne geliyor

hoşbulduuum saol canım inşallah bebişlerimizi elimize aldığımız günleri de görürüz sen doktora gittin mi gitmediysen ne zaman ve kime gitmeyi düşünüyosun?

hoşbulduuum saol canım inşallah bebişlerimizi elimize aldığımız günleri de görürüz sen doktora gittin mi gitmediysen ne zaman ve kime gitmeyi düşünüyosun?

canım ben öğreneli 1 hafta oldu adetimden 1 hafta önce öğrendim. gittim doktora 3 kere beta hcg baktı yükseliyor değerim dün 488,5 di. bugün normal adet tarihim. cuma günüde keseyi görürüz dedi daha hiç muane etmedi. iğne, progestan ve bir kaç ilaç verdi düşük önleyici ilk bebeğim gelişmemişti. sen gittin mi canım

canım ben de dün öğrendim normalde 28 günde bir adet oluyorum buna göre 15inde olmam lazımdı betahcg 249 çıktı.. ben de haftaya gideyim diyorum troidime baktırdım hemen yarın sonucu alıp endokrinoljiye gidicem benim de düşük tehlikem var tsh kontrol edilmesi gerekiyor bu hafta gitmek istemedim alttan muayene etmesinler diye zaten endokrinoloji doktorum da hemen bana geliceksin demişti :26:

canım senle daha önce başka bir forumda tiroid hakkında konuşmuştuk sanırım şuan tiroid ilacı kullanıyormusun başlamışmıydın. ben kullanıyorum kadın doğum doktorum devam et dedi endokrine gitmedim eğer ilaç kullanmıyorsan ihmal etme hemen git çok etkiliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…