2014 Şubat Anneleri

ay şekerim hoşgeldin..bu arada benide listeye eklermisin ankarada yaşıyorum.ve sende iyisin değilmi herey yolunda..

Hemen ekliyorum canım. İyiyim çok şükür ya.:nazar: Geçen haftaki lekelenme epey korkuttu bizi ama. Tekrarı olmadı:21: Yarın da kontrolüm var. Zaman geçmek bilmiyor sanki... Bugün de iş yeri inanılmaz sıkıcı gelmeye başladı yav. Eve gitmek istiyoruuuuum:KK52:

ya bilmiyorum hele biraz daha büyüsünde 12 haftalık falan olsun :d hem başka topiklerede giriyorum oralardada yazıyorum gebe olduğumu bilmeselerde olur :KK34::KK34:

insan nekadar hamile olsad haline inanamıyor ve nazar değmesinden korkuyor değilmi?bende birine hamileyim derken bi değişik oluyorum.biri nasıl gidiyor gebelik dediğinde öyle bi şaşırıp kalıyorum.ii ii diyebiliyorum anca

hemen ekliyorum canım. Iyiyim çok şükür ya.:nazar: Geçen haftaki lekelenme epey korkuttu bizi ama. Tekrarı olmadı:21: Yarın da kontrolüm var. Zaman geçmek bilmiyor sanki... Bugün de iş yeri inanılmaz sıkıcı gelmeye başladı yav. Eve gitmek istiyoruuuuum:KK52:

allahım hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.bende persembe gidicem ama sanki zaman gecmiyor.bir an önce gidesim var ama böyle bir karmaşa içindeyim

insan nekadar hamile olsad haline inanamıyor ve nazar değmesinden korkuyor değilmi?bende birine hamileyim derken bi değişik oluyorum.biri nasıl gidiyor gebelik dediğinde öyle bi şaşırıp kalıyorum.ii ii diyebiliyorum anca

Özellikle daha önce kayıp yaşamış olan bizler de bu tedirginlik daha fazla oluyor ... :KK14: Hamileliğin tadını çıkarmaya bile korkuyoruz. Ama inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız minik tospağalarımızı :KK16::KK16::KK16:

özellikle daha önce kayıp yaşamış olan bizler de bu tedirginlik daha fazla oluyor ... :KK14: Hamileliğin tadını çıkarmaya bile korkuyoruz. Ama inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız minik tospağalarımızı :KK16::KK16::KK16:

ayyy ben o tostilere ölürüm yaaa.insan hep birsey olucak diye tedirgin oluyor.artık bi görsemde rahatlasam azıcıkda olsa.sen ilk nezaman dr gittin

ayyy ben o tostilere ölürüm yaaa.insan hep birsey olucak diye tedirgin oluyor.artık bi görsemde rahatlasam azıcıkda olsa.sen ilk nezaman dr gittin

Tam hatırlamıyorum da galiba adetime 4-5 gün falan vardı. Ben biraz erken gittim canım. Daha önceden 2 düşüğüm olduğu için iğne tedavisine başlayacaktım. O yüzden gecikmeden gittim.

Özellikle daha önce kayıp yaşamış olan bizler de bu tedirginlik daha fazla oluyor ... :KK14: Hamileliğin tadını çıkarmaya bile korkuyoruz. Ama inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız minik tospağalarımızı :KK16::KK16::KK16:

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar

yok üzülmem sınırda olucam biliyorumda belki duyarım diye heycanlıyım 6+3 olucam perşembe günü.

ben de perşembeye gidecem doktora senin gibi. ama benimki 5. haftanın içinde. keseyi ancak görürüz sanırım. kalp atışına randevu verir.

hanımlar, ben son adet tarihimi baz alırsam şubat annesi ; döllenme haftamı baz alırsam mart annesi oluyorum!

bunun doğrusu ne ?

Son düzenleme:
ben de perşembeye gidecem doktora senin gibi. Ama benimki 5. Haftanın içinde. Keseyi ancak görürüz sanırım. Kalp atışına randevu verir.

ben de ikisini bir görürüm umuduyla bakalım perşembeye randevu aldım.inş. Hayırlı haberlele döneriz.

arkadaşlar öncelikle slm herkese. ben de hamileyimm:))) ankarada yaşayanlar hangi doktora gidiceksiniz bana yardımcı olur musunuz ben ankarada değilim ama haftaya ankara ya gelicem o yüzden de ilk muayenemi orda olayım diyorum. bir de gittiğinizde sizden tahlil istiyolar mı ilk muayenede. özele gidersen belki sağlık ocaklarında yapılabilir mi tahliller. çok zamanım yok da. cvp verirseniz sevi,nirim

beni de ekler misiniz listeye muhtemel doğacağı tarih 23 şubat yaşım 26 ilk bebişim yarışmaya bursadan katılıyorum :KK60::KK60:

merhabalar Allah nasip ederse ben de şubat annesi olacağım inşallh. kendimi çok yorgun hissdiyorum çalışıyorum üstelik hep uyumak istiyorum ne evde ne işyerinde hiçbişey yapasım gelmiyor. normaldir dimi?

birde beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsunuz? doktor süt ve süt ürünlerini yoğun olarak tüket dedi ama sütten falan midem bulandı iyice

X