- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazımsızlık , şişkinlik , kramplar için günde 1 tane maden suyu içmek iyiymiş. ama sade olacak ve özellikle maden suyu olacak mineralli bol olmalı. ben genelde her gün içerim daha öncesinde de içiyordum.
öylede inan insanların nazarı değiyor bende buna pek inanmazdım ama artık inanıyorum
helede çevrende gerçek hayatında olanlara insanlara dikkat et yüzüne güler arkandan başka konuşurlar
bilmem kiminde gelini kaç yıldır deniyor olmuyor bu gelinin hemen olmuş hıh der güya kötü niyetli değil ama ne gerek var
sat 7 mayıs .kan testini 6 haziran yaptırdım 82.4 çıktı.ondan sonra yaptırmadm .normalde bugünlerde adet olmam gerekiyordu .
Bugün gidicem bakalım kese görüncekmi daha fazla bekleyemiycem.
sabah çok halsiz üstmde bir tembellik oluyor .Hiç bişi yapmak istemiyorum yemek yemekten başka
büyük olasılıkla görünmez canım en çok 1000 olur bügünkü değerinsat 7 mayıs .kan testini 6 haziran yaptırdım 82.4 çıktı.ondan sonra yaptırmadm .normalde bugünlerde adet olmam gerekiyordu .
Bugün gidicem bakalım kese görüncekmi daha fazla bekleyemiycem.
sabah çok halsiz üstmde bir tembellik oluyor .Hiç bişi yapmak istemiyorum yemek yemekten başka
ben içine limon sıkmadan içemiyorum
yada böyle az bir meyve suyu katıyom çok az ozaman daha içilebilir oluyor bana
meyveli alma o zaman normal kendin içine limon sık benim dediğim hazır meyveli sodalar onlar işe yaramıyor mineral değeri epey düşük çünnkü
hazımsızlık , şişkinlik , kramplar için günde 1 tane maden suyu içmek iyiymiş. ama sade olacak ve özellikle maden suyu olacak mineralli bol olmalı. ben genelde her gün içerim daha öncesinde de içiyordum.
evet bende aynen öyle yapıyorum işte
evde greyfurt falan var ondan sıkıyoruz içine azcık
yada limon yada işte başka meyve suyu katıyom güzel oluyor
bende içerim gerçekten tüm şişkinliği alıyor,her gece yatmadan 1 tane içerim..
kizlar bahsettiginiz hani kizilay'in maden suyu ve sodasi diye yesil bir sisesi oluyor asitli, ondan mi acaba?
PERİ cumanın hayrı bereketi üzerimize olsun benimde cuma inşallahh ...
Gunaydin kizlar ya ben rapor aldim evde yorgan dosek yatiyorum.. hastayim grip oldum sanirim..
ilac da alamiyorum napcam bilmiyorum..esimden bulasti ona da isyernde satmislar.. insallah bebegime bi zarari olmaz.. yarin sabah da dr randevum var kismetse gorcez.. insallah goruruz bi yandan da korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan
..
Gunaydin kizlar ya ben rapor aldim evde yorgan dosek yatiyorum.. hastayim grip oldum sanirim..
ilac da alamiyorum napcam bilmiyorum..esimden bulasti ona da isyernde satmislar.. insallah bebegime bi zarari olmaz.. yarin sabah da dr randevum var kismetse gorcez.. insallah goruruz bi yandan da korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan
..
Herkese günaydın hanımlar Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiler. Yalnız beni de listeye yaz diyen arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yazın ki listeye ekleme yapabileyim olur mu Herkese güzel bir gün dilerim...
kizlar bahsettiginiz hani kizilay'in maden suyu ve sodasi diye yesil bir sisesi oluyor asitli, ondan mi acaba?