2014 Şubat Anneleri

hazımsızlık , şişkinlik , kramplar için günde 1 tane maden suyu içmek iyiymiş. ama sade olacak ve özellikle maden suyu olacak mineralli bol olmalı. ben genelde her gün içerim daha öncesinde de içiyordum.

hazımsızlık , şişkinlik , kramplar için günde 1 tane maden suyu içmek iyiymiş. ama sade olacak ve özellikle maden suyu olacak mineralli bol olmalı. ben genelde her gün içerim daha öncesinde de içiyordum.

ben içine limon sıkmadan içemiyorum
yada böyle az bir meyve suyu katıyom çok az ozaman daha içilebilir oluyor bana

öylede inan insanların nazarı değiyor bende buna pek inanmazdım ama artık inanıyorum
helede çevrende gerçek hayatında olanlara insanlara dikkat et yüzüne güler arkandan başka konuşurlar
bilmem kiminde gelini kaç yıldır deniyor olmuyor bu gelinin hemen olmuş hıh der güya kötü niyetli değil ama ne gerek var

öyle bi aile var bildiğim...gözleriyle yiyip bitirirler...daha görünmedim zaten.annemin komsusu...annemler evde bagırarark aglasmıslar.....sokakta oynayan komsu kızı duymuş.saolsun herkese yetiştirmiş :KK1:

onlar da öylelikle duymuşlar..yarım agız gözün aydın demiş anneme.....kadın ve kızı......çünkü kadının oglu evleneli bi buçuk sene oldu...oğlunda da sorun varmış gelinde de...oglu 35 yasında gelin de aynı yasta diyolardı...evlendkten snra 41 yasında olduğunu öğrendiler gelinin :KK53: olaya bak:KK53:

sat 7 mayıs .kan testini 6 haziran yaptırdım 82.4 çıktı.ondan sonra yaptırmadm .normalde bugünlerde adet olmam gerekiyordu .

Bugün gidicem bakalım kese görüncekmi daha fazla bekleyemiycem.

sabah çok halsiz üstmde bir tembellik oluyor .Hiç bişi yapmak istemiyorum yemek yemekten başka :KK1:

Son düzenleme:
sat 7 mayıs .kan testini 6 haziran yaptırdım 82.4 çıktı.ondan sonra yaptırmadm .normalde bugünlerde adet olmam gerekiyordu .

sabah çok halsiz üstmde bir tembellik oluyor .Hiç bişi yapmak istemiyorum yemek yemekten başka :KK1:

iste aynisi bende de var...yalniz onceden yemek secmezdim, simdi canimin istedigi seyi yemek istiyorum....canimin istedigi sey yoksa yemesem de olur gibi hissediyorum...

büyük olasılıkla görünmez canım en çok 1000 olur bügünkü değerin

Günaydın bayanlar sanırım ben de buradayım:) satım 29 nisandı ama çok geç yumurtlamış olmalıyım (25 mayıs gibi) 7 haziranda hem kan hem idrar testim pozitif çıktı. dün de tekrarladık hcg artışı normal ve rahim kalınlaşmış. doktor şu an göremeyiz ama haftaya keseyi görürüz dedi. sanırım ben daha 4. ya da 5. haftadayım :)

meyveli alma o zaman normal kendin içine limon sık benim dediğim hazır meyveli sodalar onlar işe yaramıyor mineral değeri epey düşük çünnkü

evet bende aynen öyle yapıyorum işte

evde greyfurt falan var ondan sıkıyoruz içine azcık
yada limon yada işte başka meyve suyu katıyom güzel oluyor

bende içerim gerçekten tüm şişkinliği alıyor,her gece yatmadan 1 tane içerim..

kizlar bahsettiginiz hani kizilay'in maden suyu ve sodasi diye yesil bir sisesi oluyor asitli, ondan mi acaba?

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitapta çoğu böyle bilgiler yazıyor. aklıma geldikçe paylaşmak istiyorum söylediklerini de yazdıklarını da ya yaşıyorum yada yaşayanları görüyorum

evet bende aynen öyle yapıyorum işte

evde greyfurt falan var ondan sıkıyoruz içine azcık
yada limon yada işte başka meyve suyu katıyom güzel oluyor

limonlu sverim bende :KK55:

bende içerim gerçekten tüm şişkinliği alıyor,her gece yatmadan 1 tane içerim..

evet canım bende bazen geecleri içiyorum

kizlar bahsettiginiz hani kizilay'in maden suyu ve sodasi diye yesil bir sisesi oluyor asitli, ondan mi acaba?

üzerinde maden suyu yazan kızılay bu işte usta

Gunaydin kizlar ya ben rapor aldim evde yorgan dosek yatiyorum.. hastayim grip oldum sanirim..:KK14:
ilac da alamiyorum napcam bilmiyorum..esimden bulasti ona da isyernde satmislar.. insallah bebegime bi zarari olmaz.. yarin sabah da dr randevum var kismetse gorcez.. insallah goruruz bi yandan da korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan
..

kızlar aklınızda olsun sabah kalktığında insan gerinmek ister ya sakın gerinmeyin çok sakıncalıymış rahim etkileniyomuş çoğu kişiden böyle duydum sizinlede paylaşayım istedim..

Gunaydin kizlar ya ben rapor aldim evde yorgan dosek yatiyorum.. hastayim grip oldum sanirim..:KK14:
ilac da alamiyorum napcam bilmiyorum..esimden bulasti ona da isyernde satmislar.. insallah bebegime bi zarari olmaz.. yarin sabah da dr randevum var kismetse gorcez.. insallah goruruz bi yandan da korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan
..

geçmiş olsun cnm ben geçen haftadan beri gribim sana tavsiyem yarım bardak limon sık ve suyunu iç,portakal bulursan marketten al bol bol sık iç gün içinde ve günde 1 bardak ıhlamur içebilirsin..bol bol dinlenmen lazım..ben bu şekilde atlattım inşallah sende çabuk toparlarsın..

Herkese günaydın hanımlar :KK52: Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiler. Yalnız beni de listeye yaz diyen arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yazın ki listeye ekleme yapabileyim olur mu :KK9: Herkese güzel bir gün dilerim...

..

çok geçmiş olsun canım:KK5:

Herkese günaydın hanımlar :KK52: Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiler. Yalnız beni de listeye yaz diyen arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yazın ki listeye ekleme yapabileyim olur mu :KK9: Herkese güzel bir gün dilerim...

teşekkürler sosyolojii:KK34::KK34::KK16:

X