Çok duygulandım, tebrik ederim.. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım.. Biz de görecek miyiz bakalım bu günleri..
teşekkürler
evde test yapmıştım, daha önce il dışında olduğum için gitmedim bugün kendi dr. uma gittim.
kalbi böyle pıt pıt pıt atıyordu yerim yerimmm
canım burda kese 4,5 mm sanki değilmi usg kağıdından gördüğüm o sanırım ne zaman gittin doktora?
kızlar bir şey paylaşmak istiyorum geçen aralıkta bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk hamileliğim olduğu için sürekli elim karnımda idi fazla bağlandım ve çok sarsıldım sonrasında
bunda ise korkuyorum elimi koymaya sanki bunu da kaybersem diye düşünüyorum galiba
acaba buna karşı çok mu bencil davranıyorum((
canımsın bende aynı duyguları yaşıyorum ve tedirginim malesef benzer şeyler yaşadım seninle ve iki gün öncede kanamam vardı malesef bununda gideceğinden şüpheliyim seni anlıyorumkızlar bir şey paylaşmak istiyorum geçen aralıkta bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk hamileliğim olduğu için sürekli elim karnımda idi fazla bağlandım ve çok sarsıldım sonrasında
bunda ise korkuyorum elimi koymaya sanki bunu da kaybersem diye düşünüyorum galiba
hayırlı uğurlu olsun vajinalmı bakıldı karından mı 4,5mm ise karındanda görünür gerçievet canım kese 4.5 mm...dün aksam gittim dr.a
İlk gidişte kalp atışları ha :))Darısı tüm arkadaşların başına . Zaten azıcık daha bekleseydin direk doğuma giderdin Hayırlı uğurlu olsun canım.
canımsın bende aynı duyguları yaşıyorum ve tedirginim malesef benzer şeyler yaşadım seninle ve iki gün öncede kanamam vardı malesef bununda gideceğinden şüpheliyim seni anlıyorum
hayırlı uğurlu olsun vajinalmı bakıldı karından mı 4,5mm ise karındanda görünür gerçi
canım burdaysan sana bi kaç soru sorabilirmiyim?
çok teşkkür ederim...darısı sizlere inş.
canım vajinal baktı karından göstermedi kendini
anladım canım, amin diyorum hayırlısıyla kocaman bir sıpa olurda ilk ağıdıyla seni dünyanın en mutlusu eder inş.
genelde 5mmden sonra karından görülebiliyormuş kese belki 4,5 dada görmüştür dedim
şu ayın sonunu hayırlısıyla bir görseydim diyorum bende belli olurdu durumum artık sanırım
Hayırlı olsun. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Bakalım bizde cumartesi görürüz inşallah :)
kızlar bir şey paylaşmak istiyorum geçen aralıkta bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
Eki Görüntüle 729967
bugünkü sonucum 1 gün geçiktim :) kanda verdim ama sadece gebelik bakmışlar bhcg yok allahım ya !
evet neyse eve giderken yine uğrayıp kan vericem, bide pazartesi verip duruma göre müjdelemek istiyorum.
saçmalık. bal gibi hamilesin. benim yaptığım idrar testi. adetime 3 gün vardı ve slik çıktı (senin en üstteki gibi) görmüyomusun nası artmış. aynı gün kanda çıkmıştı (2013 şubat annesiyim)Eki Görüntüle 729967
bugünkü sonucum 1 gün geçiktim :) kanda verdim ama sadece gebelik bakmışlar bhcg yok allahım ya !
senin durumun nasıl