Aminn rahatça yormadan sağlıkla gelsin bebegin normal mi sezeryanmıAllah kolaylık versin zaman su gibi geçiyor inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza
Kaç kilo boy nası bizimki çok herşey yemez ama istediği şeyler yapılınca yer biraz kötü alıştırdım malesef tek diye sanki askerden gelmiş çocuk var evde ona özel hazırladım herşeyi okadar ilgiden sonra şimdi zorlanıyorum tabi bekliyo bizimkide tatlı sever abur cubur yemez kendi istemiyo ama her gün bi çeşit bisey yemek ister kek kurabiye şéker pare sütlaç kazandibi helva kalburabastı sütlü tatlılar kesin biri evde olur sürüyo anne ne tatlısı var bi gün yedigini ertesi gün yemez yemiştik der geçen gün akşam bise hazırlayamadım menemen yaptım hep sabah kahviltada yedi ılık kez akşam önüne geldi anne kahvaltı yapmıştık dedi :)Oyle dusunme. Sucluluk duygusuna kapilma hem de asla. Sen onlarin annesisin, onlar icin hep en iysiini istersin hepimizin isteyecegi gibi hem de. Mukemmel olmak zorunda degiliz. Olamayiz da. Benim oglan masallah ne bulsa yer, kayinvalidem de tikar agzina zatenama benimki tatli duskunu nedense tatliya ayri bi zaafi var; fazla vermiyorum orasi ayri :)
Aminn rahatça yormadan sağlıkla gelsin bebegin normal mi sezeryanmı
Hadi bakalım inşallahBi aksilik olmazsa normal inşallah
Banada dua edin ms olduğumu öğrendim 1.5 aydır gözlerim bulanık goruyo 20 gun hastanede yattim kortizon kullanıyorum yüzüm kuşum aydın gibi şişti tamamen açılsın hiç bulanık kalmasın dua edin nolur çok zor
Belden sıvı aldirdım kesinleşti ms atak geçiriyorum gözden imtihan olmak çok zor hayat bulanık ceylinim le yinede ilgileniyorum herseyimi el yordamiyla yapıyorum azds olsa bulanık kalabilir ihtimali veriyolar nolur dua edin hepsi açılsın hiç kalmasın çok zor
Seni burda gördüğüm anda boğazım düyümleniyo inan nefes alamıyorum allahım sabır versin ve hep gel dök içini hatırlar mısın bilmem beni ama çook şey paylaştık hep paylaşalım mesleğine rahmet diliyorum güzel kardeşi nasıl büyümüştür inşallah iyidir sen nasılsın psikolojil destek alcam diyorsun gittinmi
A.s canımmSelam kızlar nasılsınız bakalım.
Bazı anneler 2. Kez anne olacak inşallah burada üye adının unutsam bile Instagramda görüştüğüm 2-3 anne var öyle.
Oğlum olacak Allah'ın izniyle Ömer Asaf ismi de sağlıkla gelsin küçüğüm tabi bide ocak ayında gelsin lütfen Aralık'ta gelmesin
Canım çok geçmiş olsun inşallah tamamen açılır gözlerin.Banada dua edin ms olduğumu öğrendim 1.5 aydır gözlerim bulanık goruyo 20 gun hastanede yattim kortizon kullanıyorum yüzüm kuşum aydın gibi şişti tamamen açılsın hiç bulanık kalmasın dua edin nolur çok zor
Hadi hayırlısı sağlıcakla zamanında gelsin insallah kıźçen kıskaniyomu umarım rahat atlatır bizimki 6 aylık oldu yeni yeni alısıyo zor bi dönemSelam kızlar nasılsınız bakalım.
Bazı anneler 2. Kez anne olacak inşallah burada üye adının unutsam bile Instagramda görüştüğüm 2-3 anne var öyle.
Oğlum olacak Allah'ın izniyle Ömer Asaf ismi de sağlıkla gelsin küçüğüm tabi bide ocak ayında gelsin lütfen Aralık'ta gelmesin
A.s canımm
Oy masallahhhh ismi ile yasasin kuzucuk.
Ben de 3. Istiyorum da koca kisisini ilna etmek zor =)
Hadi hayırlısı sağlıcakla zamanında gelsin insallah kıźçen kıskaniyomu umarım rahat atlatır bizimki 6 aylık oldu yeni yeni alısıyo zor bi dönem
Çok geçmiş olsun Allahım yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm inşallah tedavinin başarılı olur da yıpranmadan kolaylıkla iyi olursun Allah çocuğuna bağışlasin seni.Belden sıvı aldirdım kesinleşti ms atak geçiriyorum gözden imtihan olmak çok zor hayat bulanık ceylinim le yinede ilgileniyorum herseyimi el yordamiyla yapıyorum azds olsa bulanık kalabilir ihtimali veriyolar nolur dua edin hepsi açılsın hiç kalmasın çok zor
Seni hakseverle yazışmalarından tanıyorumBanada dua edin ms olduğumu öğrendim 1.5 aydır gözlerim bulanık goruyo 20 gun hastanede yattim kortizon kullanıyorum yüzüm kuşum aydın gibi şişti tamamen açılsın hiç bulanık kalmasın dua edin nolur çok zor
:))Dünyadaki insanların yarısı,"nasıl olsa olmaz" çocuklarıymış:))Merhaba arkadaşlar hatırlar mısınız bilmiyorum ama çok zor hamile kalmıştım tüp bebek ile oglumve kızım var artık olmaz diyordum pek korunmayı bilen bir çift değiliz daha doğrusu nasıl olsa olmaz diyorduk adetim geçti ve çift çizgi çıktı ağlasam mı Gülsem mi bilmiyorum ilk size diyorum ilk topigim ilk sirdaslarim olan gruba bana dua edin lütfen saglikli ve hayırlı evlat olsun öpüyorum hepinizi
teşekür ederim allahım sizin de yavrulariniza sağlık versin:))Dünyadaki insanların yarısı,"nasıl olsa olmaz" çocuklarıymış:))
Hayırlı olsun bebeğiniz,benim de 3 çocuğum var,güzel bir şey,korkmayın.Ne güzel,Allah dualarınızı işitmiş,bol bol vermiş...
Nasil yaniiiiiMerhaba arkadaşlar hatırlar mısınız bilmiyorum ama çok zor hamile kalmıştım tüp bebek ile oglumve kızım var artık olmaz diyordum pek korunmayı bilen bir çift değiliz daha doğrusu nasıl olsa olmaz diyorduk adetim geçti ve çift çizgi çıktı ağlasam mı Gülsem mi bilmiyorum ilk size diyorum ilk topigim ilk sirdaslarim olan gruba bana dua edin lütfen saglikli ve hayırlı evlat olsun öpüyorum hepinizi
kuzum aynen bide beni düşün 3 tane farklı test yaptım bi bakalım 3 yaramazla ne yapacam daha Dr gitmedim kendi gelen bu, senden de haber bekliyorum kızıniza yapın bir kardeş tam zamanı sosyolojim özledim sizinle yazismayi öpüyorum seni ve güzel kızınıNasil yaniiiiigozlerim buyudu resmen. Gozun aydin canim
Canım nasıl oldun inşallah daha iyisindir Ceylin nasıl bu arada.Belden sıvı aldirdım kesinleşti ms atak geçiriyorum gözden imtihan olmak çok zor hayat bulanık ceylinim le yinede ilgileniyorum herseyimi el yordamiyla yapıyorum azds olsa bulanık kalabilir ihtimali veriyolar nolur dua edin hepsi açılsın hiç kalmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?