evet teyzesi 23+2 gunluguz kizim bi hafta onde gidiyor..tekmelerini erken hissetmeye basladi..bu kizim baya cok hareketli..mina o kadar hareketli degildi..minada anne ne zaman kardesimi gormeye gidicez diyor..her gittigimde onunla beraber gidiyorum..doktor ultrasyon kagidini onun eline veriyor her zaman gorsen ne kadar mutlu oluyor..rabbim istiyen herkese nasip etsin..insallah bebeislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.Maşallah senin 23 gelmiş artık hissediyordur
Bugün doktora gittik çıkacak zannediyor büyüse tekmelerini hissetse diyorum
Büyük hevesle bekliyorum Doğunca mutlaka zorluk olacak ama mutluluğu paha biçilemez
evet teyzesi 23+2 gunluguz kizim bi hafta onde gidiyor..tekmelerini erken hissetmeye basladi..bu kizim baya cok hareketli..mina o kadar hareketli degildi..minada anne ne zaman kardesimi gormeye gidicez diyor..her gittigimde onunla beraber gidiyorum..doktor ultrasyon kagidini onun eline veriyor her zaman gorsen ne kadar mutlu oluyor..rabbim istiyen herkese nasip etsin..insallah bebeislerimizi sag salim kucagimiza aliriz.
Valla benim dilimde tüy bitti gelin yazmaya devam edin diye kimse dinlemedi okadar şey paylaşımlar unutuldu geçmişe baktım gécen doğumdan çıkınca yazdıklarıma ben bile unutmuşum ne yazdığımı:)Selam Benin güzel annelerim.
Bugün kızıma hamile olduğumu öğrendiğim tüzel gün üstünden ne çok sene geçti.
Tipik iyice altlarda kaldı kimse yazmıyor:
Bu ay bizim ayımız tek tek öğreneceğiz artık
Valla benim dilimde tüy bitti gelin yazmaya devam edin diye kimse dinlemedi okadar şey paylaşımlar unutuldu geçmişe baktım gécen doğumdan çıkınca yazdıklarıma ben bile unutmuşum ne yazdığımı:)
Kızlar uğrayan varsa buralara tabi bise sorcam dışarda sosyal hayatta cocular nasıl davranışları bizimki girişken fakat bi çocuk grubuyla oynuyorsa kesin hemen kolları küsme pozisyonda oynamadan işte deyip cekiliyo sınır ediyo beni bide erkek benimki yakışmıyo koca kış evdeydi acaba arkadaşlara adapte olmadimi diye düşündüm ısrarla daha sık çıkarıcam onu
Daha kimseye vurmadı sinirlendim uzaklaştığı olay yerinden :) Bu arada bu hafta baya alıştı çocuklarla daha çok karşı-karşıya kaldı oynuyo problem cikartmiyo sevindim bayaa alışcak sanirimAynen kimse girmiyor artık buraya.
Bizim aksine hemen gider yanlarına küsmez , darılmaz hele bide Bebek varsa bildiğin yapışır sever oynar.
Ama birisi istemediği bir şey yapsın kızsın ona bağırsın Osmanlı tokadını yapıştırır.
Bazen küsmesi doğru davranış oluyor , bide erkek deme ama belli ki darılgan yapısı olacak bizimki gibi çocuğa indirse İnan daha kötü.
İlerde mutlaka açılacak düzelecek:
Hepinizi ve sizinle konustugum herseyimi cok ozledim... burda anlattigim herseyi herseyi... gorustuklerim var gorusemediklerim icin buraya yazayim istedim duanizda oldugumu bilmek hissetmek iyi geliyo bize... cunku herseyimizi en iyi bilensiniz ilmek ilmek her dakkamizla... oyle iste allaha emanet
Canımmm hayirli olsunnnn inan cok sevindimmmSelam kızlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırdım 590 bir daha muayene falan olmadım tahmini 3 haftalık falan
Canımmm hayirli olsunnnn inan cok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?