Canım hoşgeldin..dogru diyin burda bi aile gibiydik...kizimizin ismi aynıydı..tabikidr hatirladim seni...benimde bi kızım daha oldu..sali günü bir yaşına giricek hayirlisiyla...buralar hala aktif mi:? anılar gözümde canlandı. nasıl sohbet ederdik. benim erken doğum yapmam mina nın yoğunbakım zamanı eda nazlı nın şekeri oluşunu öğrenmem.. keşke yine eskisi gibi toplansak hepinizi çok özledim.. eski adımı kaybettim bende yeniden aldım. zaman öyle zorlu aktı ki gelemez oldum buralara. mina 4,5 eda nazlı 8,5 yaşında oldu . bende işte arada yatarak arada ayakta zor kalarak yaşamaya devam ediyorum. yine de şükür halimize. benim ben nergis.. namıdiğer nazlıedam
Canım hayırlı olsun..Bende 2.ye hamileyim hayırlısı hepimiz için :)
evettttt.kızlarımızın ismi aynı. çok sevindim bir kızın daha olmasına. bugün doğum günüymüş sağlıkla huzurla yaşasın hep iyilerle karşılaşsın inşallah. 2 kız nimet resmen. kendimi çok şanslı nhissediyorum 2 kızım olduğu için. büyüler bile. bu sene mina da okullu geçen sene de verdik okula ama uyku sorunu yüzünden pek gidemedi geceleri hala uyumuyor çocuk. ama bu sene kararlıyım o okula gidilecekkk... aerık buralardayım bol bol sohbete gelCanım hoşgeldin..dogru diyin burda bi aile gibiydik...kizimizin ismi aynıydı..tabikidr hatirladim seni...benimde bi kızım daha oldu..sali günü bir yaşına giricek hayirlisiyla...
sağol canım benim ever dün doğum günüydü ..bizde minayi okula kaydevettttt.kızlarımızın ismi aynı. çok sevindim bir kızın daha olmasına. bugün doğum günüymüş sağlıkla huzurla yaşasın hep iyilerle karşılaşsın inşallah. 2 kız nimet resmen. kendimi çok şanslı nhissediyorum 2 kızım olduğu için. büyüler bile. bu sene mina da okullu geçen sene de verdik okula ama uyku sorunu yüzünden pek gidemedi geceleri hala uyumuyor çocuk. ama bu sene kararlıyım o okula gidilecekkk... aerık buralardayım bol bol sohbete gel
sağol canım...evet dün doğum günüydü....bizde minayi ana okula kaydettik...bakalim insallah sorun çıkarmaz..bazen gidicem diyor bazende gitmicem diye...babasiyla aynı okulda olucaklar...insallah sorun çıkarmaz...evettttt.kızlarımızın ismi aynı. çok sevindim bir kızın daha olmasına. bugün doğum günüymüş sağlıkla huzurla yaşasın hep iyilerle karşılaşsın inşallah. 2 kız nimet resmen. kendimi çok şanslı nhissediyorum 2 kızım olduğu için. büyüler bile. bu sene mina da okullu geçen sene de verdik okula ama uyku sorunu yüzünden pek gidemedi geceleri hala uyumuyor çocuk. ama bu sene kararlıyım o okula gidilecekkk... aerık buralardayım bol bol sohbete gel
mrh canım nasilsin...prensesin nasıldır..keske herkes toplansa çok guzel olur.
Alev canım keşke toplansak ne güzel olur. Ay ne günler geçirdik ya burda beraber. Ezgi nasıl kocaman kız olmuştur ya
Ben hep buralardayim ama kimse gelmedi valla yaa buranın yeri bende ayrı hastane çantamı sizle hazırladım hiç bişey bilmiyodum ve maşallah tam tekbil gittim hemşire şaşırdı ne arasak var valla çok iyi bi çanta demisti ayyy ne bilgisizim yani burda gerçekten güzel şeyler paylaştık
mrb canim masalllahh..benim kizimda ana okuluna gidiyor..kucuk kizimda 2.bucuk yasinda..bende buralari cok özlüyorum..umarim herkes iyidir..Selam kızlar biz bebekleri 3 ledikMuhammed Ali anaokuluna gidiyor kocaman oldu özledim sizleri hatırlayan hatırlamayan herkese selamlar
MerhabaMerhabalar ahh yıllar oldu buraya girmedim kimseler kaldı mı acaba
Ara ara bakıyorum bendeMerhabalar ahh yıllar oldu buraya girmedim kimseler kaldı mı acaba
Basin sagolsun canim.Selam Hanımlarrrrr
Ben Yeniden aranızdayım bütün topiği okudum geldim
2014 şubat annesi olacakken ocak annesi olan ben
oğlum ayaz baktımda ne bulantılar kasılmalar ne ciciler almışız bebeklerimize
duygulandım hepsini görünce..
çocuklar ne durumdaaa
benim oğlan üzerinize afiyet eşşek gibi oldu , peşinden 205te bir gebelik daha yaşadım ama malesef kaybettik bebeğimizi oğlum hala tek
okula başladı bu sene sanırım şubat annelerinin bebişler okullu oldu geçen senede giden vardır
hey sıpaydiii en çok seni hatırlıyorum burdamısın yahuuu
benim yaş oldu 34 yaşlanıyoruz yavaştan
hepinizi çok öptüm görenler bi çöksün buraya bakalım
Basin sagolsun canim.
Okullu oldu kuzular
Biz de ders odev etkinlik derken evde at yarisi gibi bi oraya bi buraya yetismekten helak oluyoruz.
MasallahhhBuda Benim 2014 Şubat sıpasıEllerinizden Öper İsmi ayaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?